- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
-
- Konu Sahibi melankoliko
Ben naçizane fikrimi belirttim, benim fikrimle amel etmeyin. Sadece bir bakış açısı sundum.Böyle hiç dusunmemistim haklisiniz
Lan demesi o zaman haklı mı yani çok saçma değil miBenim işim varken ben de tilt olurum üst üste aranmaya evet doğru değil ama siz de taciz etmişsiniz.
Yani 1 ya da en fazla 2 ararsınız sonra siz mesaj atarsınız en fazla: aradım, duymadın müsait olunca döner misin? diye.
Olsun çok değerli herkesin fikirleri teşekkür ederimBen naçizane fikrimi belirttim, benim fikrimle amel etmeyin. Sadece bir bakış açısı sundum.
evet düşünüyorum zaten kafam karistiLan ne, dağ ayısına bak. Bir kadınla daha nasıl konuşacağını bilmiyor. Lan diyor bide bağırıp böğürüyor. Bence iyi düşün. Hiç sevmem böyle şeyleri.
AnladımYani benzer hitapları ara ara ben de duydum maalesef, o anlık bitti diyorum bi hafta 10 gün geçiyor işte özür dileme oluyor, bi şekilde affediliyor. Hamurunda eşşeklik varsa biraz, değişmiyor canım.
Saçma evet saçma olduğunu biliyorsun neden tepki vermeyip kafam karışıyor diyorsunLan demesi o zaman haklı mı yani çok saçma değil mi
Benim de gitmiyor ama kaç yıllık ilişkide yeni çıkınca böyle şeyler kafam karıştıLan , oğlum vs kelimeleri kullanan erkeklerden nefret ederim , şakasını bile kaldıramam, ben böyle biri ile ilişki sürdüremezdim ama bazı kızların hoşuna gidiyor
Evet bu da mantıklıBence bi süre gözlemleyin, bu gibi konuşmaları tekrar ederse ayrılın..
Yazdım doğru değil ama sizin taciz etmeniz de doğru değil.Lan demesi o zaman haklı mı yani çok saçma değil mi
Lan deme lan derdik eskiden aklıma geldi bir anLan ne, dağ ayısına bak. Bir kadınla daha nasıl konuşacağını bilmiyor. Lan diyor bide bağırıp böğürüyor. Bence iyi düşün. Hiç sevmem böyle şeyleri.
Aslında bağırarak dedi komik bi lan değildi Of sinirim blzulduBu geldi aklıma Lan Jale
Bana göre salak manyak gerizekalı gibi şeylerde söylenmemeli hakaret saygısızlık bunları diyen kişi herşeyi der gibi geliyor
Eki Görüntüle 3295792
Bir tane vardı böyle flörtlerimden. Lan lan lan en sonunda dayanamadım.Lan deme lan derdik eskiden aklıma geldi bir an
Şey sizce ben gerizekali miyim bu süreci uzatarak arada kaç yıl olunca kestirip atamıyorumBir tane vardı böyle flörtlerimden. Lan lan lan en sonunda dayanamadım.Kime lan diyorsun lan dedim. Yok efendim mizacı öyleymiş. Sen dağdan indiysen benim suçum ne
Cok önemli bi seu demem lazimdi ciddi mesele olmasa israrla aramazdimSiz insanları niye çıldırtana kadar üstüne gidiyorsunuz ki?
O an müsait değildir açamamıştır. Biraz bekleseydiniz geri dönerdi.
Herkesin bir sabır noktası var. Tahammül tahammül nereye kadar patlar tabi insan.
Daha önce rahatsız olduğunu söyledin de halen tekrarlıyorsa yapıştır tekmeyi. Saygısı olsa yapmazdı.Şey sizce ben gerizekali miyim bu süreci uzatarak arada kaç yıl olunca kestirip atamıyorumböyle olmasını istemezdim napicam
Peki sen ne yapican asıl mesele buAslında bağırarak dedi komik bi lan değildi Of sinirim blzuldu
Peki sen ne yapican asıl mesele
Tepki verdim zaten dusunuxen dedim ara verdik sadece dusunurken emin olmak istedim sordum işte olau buSaçma evet saçma olduğunu biliyorsun neden tepki vermeyip kafam karışıyor diyorsun
Ha senin yaptığında saçma ortada doğru yok
Saçma sapan bir ilişki