Lan diyen sevgiliden ayrılınır mı?

Cok önemli bi seu demem lazimdi ciddi mesele olmasa israrla aramazdim:KK43:
Ama kendiniz demişsiniz çıldırtsam bile daha sonra konuşalım deyip sakinleşmeyi beklerdi diye. Demekki tahammül etmeye çalışıyor karşı taraf. Ayarlarıyla bu kadar oynamayın öyle sert çıkışlar alırsınız doğal olarak.
Takip edin bundan sonraki tepkilerini gerçekten saygısız biri mi vs. anlarsınız. Ama tabi sinirleri ile oynayarak, yerli yersiz üstüne giderek değil.

Ama kendiniz demişsiniz çıldırtsam bile daha sonra konuşalım deyip sakinleşmeyi beklerdi diye. Demekki tahammül etmeye çalışıyor karşı taraf. Ayarlarıyla bu kadar oynamayın öyle sert çıkışlar alırsınız doğal olarak.
Takip edin bundan sonraki tepkilerini gerçekten saygısız biri mi vs. anlarsınız. Ama tabi sinirleri ile oynayarak, yerli yersiz üstüne giderek değil.
Anladım anlayışlı cevabınız için teşekkür ederim

Öncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Evet ayrılınır

bence sanki karşı tarafın bir şeyler üst üste gelmiş sizinle alakalı bu onun patlaması olmuş, o anın değil yani genel belli bi süredir süregelen bi süreç. üst üste sık boğaz ettiğiniz durumlar mı yaşandı son zamanlarda son 1 yılınızı bi geçirin gözden. ben öyle hissettim. o anlık bişe olsa ya reddeder, arıycam arama yazar, yada sessize alır. pasif agresif bi sürecin patlaması bence.

Ne kadar sinirlenirse sinirlensin lan dememeli. İşim var yazdım görmedin mi vs deyip kapatsa neyse olabilir dicem ama ne var lan ne demek. Ya acil bi durumunuz olduğu için arıyor olsaydınız. İçinde küçük bir hanzo var bilginiz olsun.

Lan'a gelen tepkilere çok şaşırdım, ben ve çevrem çok laubali galiba cümle ortasında da kullanırım ben, puh :KK43:

Onun dışında size patlaması doğru değil ama biri açmıyorsa müsait değildir, siz mesajı görmedim deseniz de karşı taraf bunu idrak edemez, görüp aramaya devam ettiğinizi düşünmüştür haklı olarak. Tepkinizi koymuşsunuz, bence ayrılacak bi durum pek yok.

Lan'a gelen tepkilere çok şaşırdım, ben ve çevrem çok laubali galiba cümle ortasında da kullanırım ben, puh :KK43:

Onun dışında size patlaması doğru değil ama biri açmıyorsa müsait değildir, siz mesajı görmedim deseniz de karşı taraf bunu idrak edemez, görüp aramaya devam ettiğinizi düşünmüştür haklı olarak. Tepkinizi koymuşsunuz, bence ayrılacak bi durum pek yok.
Anladım :/

Ne kadar sinirlenirse sinirlensin lan dememeli. İşim var yazdım görmedin mi vs deyip kapatsa neyse olabilir dicem ama ne var lan ne demek. Ya acil bi durumunuz olduğu için arıyor olsaydınız. İçinde küçük bir hanzo var bilginiz olsun.
Evet ya da ne var ne var arama şimdi diye bağırsın çok bagirasi varsa da ama ne var lan yok ya cidden

Lan dediği için ayrılmazdım ne var ya ne var deseydi de aynı kabalığı göstermiş olurdu benim için lan ekledi diye kabalaşmamış sadece. Normalde iyi giden bir ilişkim varsa bu konuda tepkimi çocukca olmadan net şekilde koyardım sonrasında normale döner bu konuyu bir daha açmazdım tekrarladığı anda ayrılırdım ama sizde gereksiz kavgalar vs cıkarmayın sizde tutarlı davranın.

2 kere aranır cevap vermiyosa mesaj atılır ne bileyim garip geldi 🤷🏻‍♀️ Neyse yine de bağırmasını burnundan getirin bu erkek milletine yüz vermeye gelmez

Sırf bunun için ayrılmazdım ama hakaret, küfür vb bir durum olursa anında silerim.

bence sanki karşı tarafın bir şeyler üst üste gelmiş sizinle alakalı bu onun patlaması olmuş, o anın değil yani genel belli bi süredir süregelen bi süreç. üst üste sık boğaz ettiğiniz durumlar mı yaşandı son zamanlarda son 1 yılınızı bi geçirin gözden. ben öyle hissettim. o anlık bişe olsa ya reddeder, arıycam arama yazar, yada sessize alır. pasif agresif bi sürecin patlaması bence.
Bunu da düşüneyim

Benim de gitmiyor ama kaç yıllık ilişkide yeni çıkınca böyle şeyler kafam karıştı
Şu ana kadar üslubunu çözmeniz gerekirdi , benim eşim taaa sevgililikten beri böyle şeylerden nefret ettiğimi bilir şakasını dahi yapmaz çünkü soğurum iyi biliyor, belli ki sizin ilişkide yerine oturmayan biseyler var , şimdiye kadar herkes birbirinin hassasiyetlerini iyi kavramalıydı..

X