Lan diyen sevgiliden ayrılınır mı?

Lan dediği için ayrılmazdım ne var ya ne var deseydi de aynı kabalığı göstermiş olurdu benim için lan ekledi diye kabalaşmamış sadece. Normalde iyi giden bir ilişkim varsa bu konuda tepkimi çocukca olmadan net şekilde koyardım sonrasında normale döner bu konuyu bir daha açmazdım tekrarladığı anda ayrılırdım ama sizde gereksiz kavgalar vs cıkarmayın sizde tutarlı davranın.
Peki sizce affedersem bi daha yapar mı

Lan demiş demek,hiimmss 🤔
Şimdi bu adam "Lan" diyerek sizi degersizlestirme yoluna gidip rencide etmiş.Kisilik haklarınızı saldırmış,ozsayginizi hiçe saymış..
Hemen yarın dava açın kendisine...

Ya durun,saka yapıyorum. 😀
Adamın canı burnundaymis,siz de mesajı görmeyerek sürekli aramaya devam edince istemsizce patlamış.
Sonra ozurler de dilemiş.Bence fazla abartli tavriniz.Ha adam bunu sürekli alışkanlık haline getirip size hareket eder gibi dile getiriyorsa orada haklısınız bakın.

Peki sizce affedersem bi daha yapar mı
Bunu yaşamadan bilemeyiz genelinde düzgün birisiyse yapmayabilir. Ama sonuçta insanların davranışlarını yönlendiremezsin ilerde küfür etmez ama aldatabilirde yani durumlara göre hareket edersiniz neyi yapıp neyi yapmayacağını nerden bilelim ama ilk kez lan dediği için ayrılmazdım ben tepkimi gösterirdim

En nefret ettiğim şey birini meşgule attıktan sonra tekrar araması üstüne bide mesaj atmış.cok önemliyse mesajda yazsaydiniz bence bu çok yanlis.ama siz sevgili olduğunuz için bu şekilde konuşmaması lazımdı.ne olursa olsun saygılı şekilde soyleyebilirdi.

Lan bi hakaret değil mi sizce :KK43:

Nasıl geldin

Lan kaba bir tabir olsa da hakaret değildir.
Burada bazı uç noktadaki yorumları okuyup gaza gelip sevgilinizden ayrılmaya kalkmayın.

Sevgilinize bir daha bu şekilde bir eylemde bulunmaması konusunda uyarın. Zaten normal bir adamsa bir daha yapmayacaktır.

Burada bazı uç noktadaki yorumları okuyup gaza gelip sevgilinizden ayrılmaya kalkmayın.

Sevgilinize bir daha bu şekilde bir eylemde bulunmaması konusunda uyarın. Zaten normal bir adamsa bir daha yapmayacaktır.
Ya bi daha bulunursa

En nefret ettiğim şey birini meşgule attıktan sonra tekrar araması üstüne bide mesaj atmış.cok önemliyse mesajda yazsaydiniz bence bu çok yanlis.ama siz sevgili olduğunuz için bu şekilde konuşmaması lazımdı.ne olursa olsun saygılı şekilde soyleyebilirdi.
Meşgule atmadı ki meşgule atsa meşgul derim ama atmayinca duymamistir diye ikinci kez aradim

Öncelikle yanitlariniz için şimdiden teşekkür ederim, bu konu içime dert olan bir konu ve sabahtan beri düşünüyorum ne yapacağımı. Benim uzun süreli bir ilişkim vardı, iyi gidiyordu, sevgilim de sinirlenince çok nadir bağırsa da genel olarak beni incitmekten korkan birisiydi, gonlumu almaktan cekinmez bana iyi davranirdi onu çıldırtsam bile kapatalim sonra konuşuruz kalbini kirmak istemem derdi ta ki bugüne kadar bugün onu aradım konuşmamız lazimdi telefon iki kez çaldı acmayinca duymuyor sandim bi kez daha aradım tam o sırada mesaj atmış seni sonra tekrar arayacağım diye tabii ben o mesajı görmeden aramaya devam ettim ve telefonu açıp bir anda bana ne var lan ne var diye bağırdı neye ugradigimi şaşırdım iki üç saat aramalarina yanıt vermedim özür diledi pişman oldu sana sinirlenmemistim patladım çok pişmanım hakkını helal et vs dedi ama ben o bagirmasini o lan lafını unutamıyorum onu seviyorum ama ileride daha kötü hakaretler eder mi saygısını yitirmisse bu devam eder mi demekten beynim ağrıdı. Sizce bu sebeple ilişkiyi bitirmeli miyim bitirmesem bile bir daha asla olmaması için nasil davranmaliyim?
Ben sinirlendim lan sen anlatırken😂😂. Adam bir an sinirlenmiş işte.haklı da.endişeleriniz yersiz.

Ya bi daha bulunursa

Am bu şekilde varsayımlar hareket edemeyiz.
Yani benim kendi abim de çok lanlı lunlu konuşur ama 15 senelik evliliğinde eşine tek hakaret ettiğini görmedim.
Sevgilinizi siz deha iyi tanıyorsunuz. İyi bir insan olduğunu inanıyorsanız gerekli uyarıyı yapıp devam edin.

Şimdi bu adam "Lan" diyerek sizi degersizlestirme yoluna gidip rencide etmiş.Kisilik haklarınızı saldırmış,ozsayginizi hiçe saymış..

Adamın canı burnundaymis,siz de mesajı görmeyerek sürekli aramaya devam edince istemsizce patlamış.
Sonra ozurler de dilemiş.Bence fazla abartli tavriniz.Ha adam bunu sürekli alışkanlık haline getirip size hareket eder gibi dile getiriyorsa orada haklısınız bakın.
Bir şey sorabilir miyim hic cabalamiyor gibi geldi bana bi iki özür diledi ama sanki nasıl olsa affeder kafasında gibi. Yanlış olduğunu kabul ediyor ama bi daha asla yapmam seni bi daha asla üzmem vs demiyor napmam laizm

Bir şey sorabilir miyim hic cabalamiyor gibi geldi bana bi iki özür diledi ama sanki nasıl olsa affeder kafasında gibi. Yanlış olduğunu kabul ediyor ama bi daha asla yapmam seni bi daha asla üzmem vs demiyor napmam lazim

Bir şey sorabilir miyim hic cabalamiyor gibi geldi bana bi iki özür diledi ama sanki nasıl olsa affeder kafasında gibi. Yanlış olduğunu kabul ediyor ama bi daha asla yapmam seni bi daha asla üzmem vs demiyor napmam lazim

E tekrar ederse ; "Bana karşı kullanmış oldugun üslup ve sarf etmiş olduğun sozlerden rahatsızlik duyuyorum" dersiniz ve ayrilirsiniz.
İçinize sinmiyorsa zorlamayin,konu basit ama tekrar edeceğinden endiseliyseniz demek ki sevgilinize de pek güvenmiyorsunuz 🤷

E tekrar ederse ; "Bana karşı kullanmış oldugun üslup ve sarf etmiş olduğun sozlerden rahatsızlik duyuyorum" dersiniz ve ayrilirsiniz.
İçinize sinmiyorsa zorlamayin,konu basit ama tekrar edeceğinden endiseliyseniz demek ki sevgilinize de pek güvenmiyorsunuz 🤷
Anladım teşekkür ederim yanitlar için

Ne yazikki erkeklerin çoğu 'lan' tabirini bırak hareket olarak görmeyi kaba bir tabir olarak bile görmüyor. Sanırım bu yüzden rahat davranıyor.
Bir kaç defa özür dilemişse tamamdır zaten. Yanlız daha önce de yazdığım gibi bir süre eski samimiyeti vermeyin.

Yaşlarınızı kaç bilmiyorum. Nedense bana ikiniz de çok küçükmüşsünüz gibi geldi.

Ne yazikki erkeklerin çoğu 'lan' tabirini bırak hareket olarak görmeyi kaba bir tabir olarak bile görmüyor. Sanırım bu yüzden rahat davranıyor.
Bir kaç defa özür dilemişse tamamdır zaten. Yanlız daha önce de yazdığım gibi bir süre eski samimiyeti vermeyin.

Yaşlarınızı kaç bilmiyorum. Nedense bana ikiniz de çok küçükmüşsünüz gibi geldi.
Ergence davrandığım için mi ben aptalım aslında duygularıma yenik düşen bi aptal

X