Lan diyen sevgiliden ayrılınır mı?

Ben ayrılmıştım. Ayrılmam gerekcem lan demesiydi jsjskds sen şimdiden bana lan diyorsan ilerde şöyle böyle yaparsın diyerek ayrılmıstim. Adam şok, adam pişman

Benide sürekli biri arasa sinirlenirim ama aklıma acaba birşey mi oldu falan düşünceside gelir açıkcası stres olurum.1-2 ararsınız cevap gelmiyorsa daha aramayın zaten neden üsteliyorsunuz ki?ölüm kalım meselesi mi var yani?sizi haksız buldum ama adamda kabalaşmış bir süre gözlem yapın insanın gerçek yüzü öfkeliyken belli olur.şimdiden böyleyse öfke anında evlenince kat kat kötüsü olur.bir süre gözlemleyin bu nedenle.

Hahahah aklima bir kiz geldi ayni yerde calisiyorduk benim sinirli sevgilimi gorunce "oooaayyy inannmiyorummmm ceyhunum bana hayatinda biri kere lan bile dememistir hatta ben bir kere kendime sinirlenip aptal dedim diye aaaaa askimmm lutfen kendine aptal deme cok uzulurum beni cok uzersin "diyor demisti. Te heyyy ceyhunn ilk ayrilikta herkesin icinde buna sen sutyensiz geziyorsun erkek cagiriyorsun mu demedi seni bilmem ne yaparimmi demedi ulu orta kufurler havadami ucmadi yani anlatmak istedigim boyle kibar erkekler beni her zmaan daha cok korkutuyor. Tabiki meslegi elinde merhametli insan evlatlarini ayri tutuyorum.erkekler ister istemez einirli olabiliyor. Yani bu lani kullandiysa fazlasi vardir diye dusunuyorum

Amaaannnnn kk da her gün bi kadın aldatılır ona tüüüm yorum yapanlar bosan der daha bugüne kadar aldatıldıgı icin bile bosanana denk gelmedim( ilk seferde affetmeyeni yok) o yüzden yok lan değil lın demis cokta seapmayın. Bu kadar hassaslar icin Dünya cehennem.
Birde olgunlasmanın ilk şartı olayları drametize etmemek, büyütmemektir bilmem anlatabildim mi?

Yani evey ilk kez oldu bi daha yapmazsa sorun yok ama bana saugisini yitirdigini hissedersem devami gelirse ayrılırım şu an düşünme asamasindayim zaten

Yani evey ilk kez oldu bi daha yapmazsa sorun yok ama bana saugisini yitirdigini hissedersem devami gelirse ayrılırım şu an düşünme asamasindayim zaten
Cok bence uzatmayın. Üst üste aranmak bazen irite edebiliyor, ani tepki vermis olabilir.
Erkeklerinde regli var ben artık buna inanmaya basladım ciddi ciddi

Açmayan birini arka arkaya ısrarla aramak sevgiliniz dahi olsa çok irrite edici bir durum. Kendisi de aynı irrite edici davranışla karşılık vermiş. Bence karşılıklı hatalar

Şaka mı bu yorumlar ? duyan da kimse sevgilisine/eşine hiç ağzından grrrram kötü söz çıkmamış der...

bir insan telefonu açmıyorsa kapatırsın, beklersin... o sana döner. baktın 1 saat geçti bir daha ararsın... meşgule atmamışmış bak bak. ya yanında değilse telefonu? kızlar kusura bakmayın da ben kadın halimle bu kadar naif değilim...
bir şey konuşurken bana göre saçmalarsa "la s.l.k s.l.k gonuşma" bile derim "asıl sen m.l gibi davranma" der, demeyeni de alnından, her yerinden öpüyorumm abartmayın isterseniz sanki adam anasına bacısına sövmüş gibi davranmışsınız...

hayır bi de ben çıldırtsam da bişey demez toksikliği nedir? insan 1 demez 2 demez 3.de hiç demeyeceği şeyleri söyler asıl o zaman şokkk oluverirsiniz... insanları çıldırtmak ve tepki almamak övünülecek bir şey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…