- 30 Kasım 2011
- 792
- 14
-
- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
valla cnm doğru söylüyosun..hoşgeldin sen de..nasılsın sen neler yapıyorsun..nerdensin?
Ben Ankaradayım canım ama şimdilik :) 2 ay sonra İstanbul yolcusuyum kısmetse :) Sen nerdensin?
başlığınız çok güzel kızlarrrr
hoşgeldin cnm ne güzel istanbula geliyormuşsun..eşinin ailesi burda mı yada senn akrabaların var mı burda?
ben de ankarada ailem oraya gitmek istiyorum ilerde..ben de şuan istanbuldayım..2 senelik evliim ama şimdi arkadaşlar filan yetmemeye başladı..çocuk düşüncez ama yalnız büyüycek die korkuyorum..burdaki arkadaşlarım hep ailelerini buraya taşıttı yada 2 seneliğine filan aynı eve getirdi..o da zor oluyor..bizimkiler taşınamaz buralarda alışamaz..oyy..oyy..
bu arada ankarayı unuttum da ben nasıl gezcek yerler nereler var sıkılır mıyız gelsek ondan da korkuyoruz..
gelın alıyoruz demekkı senıistanbul ıstanbul olalı gormedı boyledı gelın
Hoşbulduk canım.Evet eşimin ailesi İstanbulda. İş dolayısıyla tayinleri çıkmıştı oraya ordalar yani 3 senedir filan. Ama normalde onlar da Ankaralı. Zaten biz de birkaç sene kalıp daha sonra tekrar Ankaraya dönmeyi düşünüyoruz. Bence zor olur sizin için aileler uzaktayken bebek büyütmek, sırf bebişin için bile olsa git bence ailenin yanına. Ankarada gezicek yer açıkçası İstanbul kadar yok ama çok alışveriş merkezi açıldı oralarda vakit geçirilebilir, ya da güzel piknik alanları var oralara gidilebilir. Ben gezilcek yeri az olsa da Ankarayı tercih ederim :)
Ayy kızlar ben geldim, yine kimse yok yaa..
hoşbuldıuk cnm iyim sağol .yeni konu açtım cevap bekliyorum ona .uyumadım sabaha kadar dün akşama 6 tıda kalktıkta ondan .sen neler yapıosun anlat amaç lak lak yapmak
şimdi abulacım ben forum tagıbıne bagıyon
urda hiiiiiirkeeşlerr yog yazmsan o zaman efendim bitlensin bilmem ne dirse
Allah eşgıne diyorum hepsine yazmasam bitleneccmı yauu yaızk değil mi bana
hı hı soruyomm
şimdi abulacım ben forum tagıbıne bagıyon
urda hiiiiiirkeeşlerr yog yazmsan o zaman efendim bitlensin bilmem ne dirse
Allah eşgıne diyorum hepsine yazmasam bitleneccmı yauu yaızk değil mi bana
hı hı soruyomm
valla nolur nolmaz bence yazmakta fayda var...
anaaaa niye ben gelince kimse yazmiyor :26: