Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

ablam ne yazdın sen böyle,zaten işteyim gizliden okuorum ama senin yazdığını çözene kadar canım çıktı ayol neyce bu :KK52::KK52::KK52:

canım ben samsunluyum köyde bazıalrı böyle gonuşu da ondan diyam :KK9:

mesela örnek vereyım :)

diyorum = diyam

geliyoruz = geliyak = geleceğuk (iki şeklı var :)

işte orası diye bişey gösterirken = deeeyy daaa

ceviz= coğüz

domuz deresi = donuz döreğen

boz kısrak = bozgısırak

yatan birisinden doğrulması istendiğinde = oturumuna gel :KK53:

bir de cümle kelime sonalrında veya birsi ısrar ettiğinde bişey için mesela "eeee bize gelmıycekmısınzı dediğinde

"gelecoğuk da gelecoğuk halla halla şaşurtmuş bunla akullu adamı apdal eder" derler

aklıma gelenler bunlar :KK31: :KK9:

şimdi abulacım ben forum tagıbıne bagıyon

urda hiiiiiirkeeşlerr yog yazmsan o zaman efendim bitlensin bilmem ne dirse

Allah eşgıne diyorum hepsine yazmasam bitleneccmı yauu yaızk değil mi bana

hı hı soruyomm :KK9: :KK9: :KK9:

anlamakla anlamamk arasındayım hee deyıp gecsem olmaz gulsem olmaz aglasam olmaz ne yapayımm kı ben sımdık:KK9::KK9::KK9::KK9:saçmaladımmı kı cok acaba:KK9:

anlamakla anlamamk arasındayım hee deyıp gecsem olmaz gulsem olmaz aglasam olmaz ne yapayımm kı ben sımdık:KK9::KK9::KK9::KK9:saçmaladımmı kı cok acaba:KK9:

dıyo ablacım dıo ben sımdı forum takbıne bakıyom herkes böle yazsa

bız napalım ölelim yanı dıyo at mı kokayım dıyo at mı var arkamda dıyo :KK9: :KK9: :KK9:

yok ben almiyim ya igreniyorum onlardannnnn :KK52::KK52::122::122::122:

tanisalim mi :26:

bende sevmıyom böcük yaa :KK53:

tansılaım ben ay_she

ama adımı tahmın etmen ımkansız çunku çok alengirli bi nick bulmusum kendıme afferım bana :KK53:

dıyo ablacım dıo ben sımdı forum takbıne bakıyom herkes böle yazsa

bız napalım ölelim yanı dıyo at mı kokayım dıyo at mı var arkamda dıyo :KK9: :KK9: :KK9:

bende sevmıyom böcük yaa :KK53:

tansılaım ben ay_she

ama adımı tahmın etmen ımkansız çunku çok alengirli bi nick bulmusum kendıme afferım bana :KK53:

memnun oldum ay_she :KK1: kac yasindasin benden büyüksen abla diycemde ondan soruyorum :KK9:

memnun oldum ay_she :KK1: kac yasindasin benden büyüksen abla diycemde ondan soruyorum :KK9:

anladım canım 24 yasındyaım ama buyuksemde abla dimene gerek yok :)

40 yasındaki kaaç kısıye burada bebemm naptın hacı şeklınde hıtap etmıslıgım vardır şapmam yanı no problem

ay amma buyuttum he neysem çeneme vurdu sustum :KK9:

canım ben samsunluyum köyde bazıalrı böyle gonuşu da ondan diyam :KK9:

mesela örnek vereyım :)

diyorum = diyam

geliyoruz = geliyak = geleceğuk (iki şeklı var :)

işte orası diye bişey gösterirken = deeeyy daaa

ceviz= coğüz

domuz deresi = donuz döreğen

boz kısrak = bozgısırak

yatan birisinden doğrulması istendiğinde = oturumuna gel :KK53:

bir de cümle kelime sonalrında veya birsi ısrar ettiğinde bişey için mesela "eeee bize gelmıycekmısınzı dediğinde

"gelecoğuk da gelecoğuk halla halla şaşurtmuş bunla akullu adamı apdal eder" derler

aklıma gelenler bunlar :KK31: :KK9:

anlamak zor olsa da çok hoşmuş yaa

anladım canım 24 yasındyaım ama buyuksemde abla dimene gerek yok :)

40 yasındaki kaaç kısıye burada bebemm naptın hacı şeklınde hıtap etmıslıgım vardır şapmam yanı no problem

ay amma buyuttum he neysem çeneme vurdu sustum :KK9:

anaaaaaaammm 2 melek annesi yazınca büyüksün sanıp abla didim ama ben 23 yaşındaım tühh bee evde kaldım ben evde turşuda kurulmaz ki artık benden bu kdar kartladıktan soraaa :2:

X