- 21 Temmuz 2009
- 13.736
- 37
-
- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
anlamak zor olsa da çok hoşmuş yaa
anaaaaaaammm 2 melek annesi yazınca büyüksün sanıp abla didim ama ben 23 yaşındaım tühh bee evde kaldım ben evde turşuda kurulmaz ki artık benden bu kdar kartladıktan soraaa :2:
ahanda ayni benbende calisiyorum biyandan burdayim kafa dagitiyorumm buralarda
adin ne yasin kac? tanisalim istersen
sözde rejimde olduğumdan aklıma ilk gelen yemekkkkkkk
canım 2 melek yanı kaybettım yasayan bebegım yok gecen ayda da ucuncusu eklendı
3 bebegımı kaybettım yanı kısmett Allah ım ınsallah tekrar nasib eder
yanı 3 yıllıke vliliğe 3 bebek sıgdırmadım zaten doğup yasasalardı hersene bı bebek yapmazdım
kzı yazık değil mi bana :) tabı nasib meselesi de
kız öle deme kartlamıs fln değilsinn aaaoooo ben erken buldum aşkısımı da evlendım
yoksa beklerdım 25 i falan :)
Ben 32 yaşındayım büyüğüm galiba biraz size göre
yaaa ben çok özürdilerim densizlik ettim sanırım acını hatırlattım sana.üzülme canım benim rabbim sana hayırlısıyla sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah.yeter ki eşinle sen sağlıklı olun bebeğiniz yine olur
yok canım rica ederım :) densizlik etmedın kım olsa öle düşünür :) estagfurullah
amin inşalah nasib olur :)
sorun olmaz cnmsohbetimiz iyi gidiyor
seni kırmadığıma sevindim
Ben 32 yaşındayım büyüğüm galiba biraz size göre
ay-she ben senn adını çok görüyom aynı konulara bakıyoruz herhaldeşimdi bebek filan diyince tınnnnkk etti.. inşallah hepimize nasip olur..tabi evlilere öncelikle...
slmlaaaaarrrr
hoşgeldin gülin.........................................:124::124::124:
canım iş yerınde rahat oluyorum genelde ben de ya topik topik ya da alışveriş sitesi gezıyorum işte eheh :)
hanı ara verıp bişeyyapma ımkanı olmuyo öle ufak zamanlarda kaynasıyorum miletle :)
amın canım ınsallah herkese nasib olur sen ne kadarlık evlısın ne zmndır çalışıyosunuz bebıs ıcın ??
ay tabı şimdi herkes deyip bekarları katmayalım durduk yere dert sahıbı olmasınalr
hoşbulduk ama senin adın ne kadar iştah açıcı öylee
selam deniz naber..ben sözde ders çalışıorum üstünüze afiyet..ama gördüğün gibi geyikten de alamıyorum kendimi..
aynen ya..
ben 2 senelik evliim..daha yeni düşünmeye başladık diyebilirim..geçen ay doktora gittim kist varmış..o yüzden bu aya ilk ay gibi bakabiliriz..
öyledir ablası..yalnız şu prenses arkadaşın profilindeki çizgi kahraman-adını unuttum- aynı selim nurullah dansı yapmıyo mu..yetenek sizsiniz de çıkmıştı hani..