Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

mrb canım hoşgeldik ikimizde ee neler yapıyosunn evli misinn yaşın kaç tanışalım biraz yaa

Ben henüz evli değilim ama temmuzda düğünüm var inşallah :) 25 yaşındayım. Şimdilik çalışmıyorum ama evlendikten sonra inşallah güzel bir iş bulup başlıycam çalışmaya. Sen neler yapıyorsun, kaç yaşındasın, evli misin bekar mı?

ben bekarım kuzum 21 yaşındayım sevgilim var ama henüz nişan falan düşünmüyoruzz ne güzell düğünün yaklaşmışş cok heyecanlısındır şimdiii

ben bekarım kuzum 21 yaşındayım sevgilim var ama henüz nişan falan düşünmüyoruzz ne güzell düğünün yaklaşmışş cok heyecanlısındır şimdiii

Daha var zaten canım olur zamanla sizin de inşallah.
Evet düğünüme 2 ay falan kaldı koşturmakla geçiyor şu aralar günler :) Heyecan da dorukta tabiki

evlilik heyecanı nasıl bişeyy canım ya kimisi tartışmalar artıyo falan diyoo doğru muu :26:

Yani aslında gerginlik de oluyor arada ama denge kurmak lazım böyle şeylerde, çiftler o dengeyi oturtabildiyse tartışmadan daha çok mutluluk oluyor Biz de 6 yıldır birlikte olduğumuz için birbirimizi iyi tanıdığımızı düşünüyoruz ve Allaha çok şükür şimdiye kadar düğün hazırlığında herhangi bir tartışma olmadı

Başakşehir canım
Sen nereye geliyorsun bakalım kısmetse
Bizimde düğün hazırlığında gerginliğimiz olmamıştı çok şükür 6 yıllık evliyim bende 24yaşındayım
Bebiş yok

anladım cnm maşallah size 6 yıl dile kolayy bizde 4 bucuk yıldır tanışıyoruz 2 yıldırda ilişkimiz varr ayrı şehirlerdeyizz hasret cok oluyo arada ama napalımm

Başakşehir canım
Sen nereye geliyorsun bakalım kısmetse
Bizimde düğün hazırlığında gerginliğimiz olmamıştı çok şükür 6 yıllık evliyim bende 24yaşındayım
Bebiş yok

Oyy maşallah sen benden küçüksün ama 6 yıllık evlisin çok erken evlenmişsin canım :)
Bebiş neden yok istemiyor musunuz?
Biz de evimizi İçerenköy'de tuttuk canım, ben pek bilmiyorum ama İstanbulu

anladım cnm maşallah size 6 yıl dile kolayy bizde 4 bucuk yıldır tanışıyoruz 2 yıldırda ilişkimiz varr ayrı şehirlerdeyizz hasret cok oluyo arada ama napalımm

ayrı şehir ne kadar zor geliyor şuan
Rabbim kavuştursun inşallah sevenleri

bizim tanışmamız evlenmemiz falanda ayrı hikayedir
Ve bizde sevgili ve nişanlılık dönemlerini ayrı şehirlerde atlattık

Ahh canım bilirim o ayrı şehirlerde olmanın hasretini. Biz de 3 yıla yakındır ayrı şehirlerdeyiz çok az yüz yüze görüşebiliyorduk ama inşallah 2 ay sonra hep yan yana olcaz :))

ayrı şehir ne kadar zor geliyor şuan
Rabbim kavuştursun inşallah sevenleri

bizim tanışmamız evlenmemiz falanda ayrı hikayedir
Ve bizde sevgili ve nişanlılık dönemlerini ayrı şehirlerde atlattık
amin inşallah cnm biz pek buluşamıyoruz bide maddi olarakta sorunlarımız vardıı teyzem bana buluşamıyosunuz sen onu hiç tanıyamazsın dedi ben tanıdıgıma inanıyorum ki bence hergun yanyana bile olsan aynı evde yaşamadan o insanı tam anlamıyla tanıyamazsınn yanlış mıyım sence :26:

Oyy maşallah sen benden küçüksün ama 6 yıllık evlisin çok erken evlenmişsin canım :)
Bebiş neden yok istemiyor musunuz?
Biz de evimizi İçerenköy'de tuttuk canım, ben pek bilmiyorum ama İstanbulu

Tamda dediğin gibi erken evlendim ve bebiş için daha erken diye düşünüyorum :)
Hayırlı zamanda olsun inşallah
İçerenköy güzel
İstanbulu bende hiç bilmiyordum evlenip geldim ama şimdi inan bilmediğim hiç bir yeri yok
Öğrenmek sana bağlı ben çok ama çok gezerim

Ahh canım bilirim o ayrı şehirlerde olmanın hasretini. Biz de 3 yıla yakındır ayrı şehirlerdeyiz çok az yüz yüze görüşebiliyorduk ama inşallah 2 ay sonra hep yan yana olcaz :))
evet sızın hasretiniz bitiyoo ama ayrı şehirde olmanında bi güzelliği var bence bi kere her bulusmada acayip heyecanlanıyosun aradaki heyecan aşk taptaze kalıyo doyamıyosun birbirinee

Haklısın canım yalnız yaşayan erkekde
Ailesiyle yaşayan erkek de
Malesef evliliğe zor adabte oluyor
Tanıma konusuna gelirsek mutlaka tanırsın
Bu neyi ne kadar paylaştığınıza bağlı
İnsan telefonda da her anını sevincini üzüntüsünü heycanını paylaşıyorsa
Mutlaka tanırsın ama nişanlılık dönemide önemli bana göre

evett nişanlılıkta önemli tabikii inşallah herşey güzel olur yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…