Lak Lak Yapmaya Gelmeyen Bitlensin :D

Evet erken canım bence de bebiş için önce çiftlerin birbirini iyice tanımalrı gerek ki bebiş de sonra hayırlısıyla gelsin. İnşallah gönlüne göre olur canım.
Ben de gezmeyi çok severim İstanbulun bikaç yerini çok iyi biliyorum ama bana çok karışık geliyor Ankaradan sonra :) Ama gezer öğrenirim artık :)

evett nişanlılıkta önemli tabikii inşallah herşey güzel olur yaaa

ilk geldiğimde ben hiç bir yer bilmiyorum hiç arkadaşım yoktu kk yoktu :)
Şimdi eşimden daha çok yer biliyorum (doğma büyüme istanbullu:) )
Ve daha çok çevre edindim kendi memleketime göre
İnsanları seviyorum yeni insanlar tanımayı
Ve mutlaka insan tutarım etrafımda ben
Arkadaş ve dost kaybetmeyi sevmem
Ama herkeslede aynı olunmaz dimi
mutlaka seçerim içinden bu konuda seçiciyim biraz

Evet ben de severim yeni insanlar tanımayı gezip tozmayı falan :)
Ama dediğin gibi herkesle de aynı olunmuyo. Benim de burada bikaç arkadaşım var çok çok samimi olduğum onlar dışında herkesle her şeyimi paylaşmam. İnşallah İstanbulda da bulurum kendime göre birilerini :)
Evlenmeden önce nerede oturuyordun sen canım?

ben evlenmeden önce Afyondaydım canım
Bulursun illaki yaa
Eşin rahat bir insansa mutlaka edinirsin çevre

ben evlenmeden önce Afyondaydım canım
Bulursun illaki yaa
Eşin rahat bir insansa mutlaka edinirsin çevre

Afyonluyuz biz de esasen yani babamın tarafı :)
Evet eşim de zaten gez evde oturma sıkılma diyo bana şimdiden :) Ona göre çevresi olan bi ev tuttuk zaten her şey ayağımızın altında. İnşallah iyi olur her şey ya yeni bir şehre alışmak zor olmaz inşallah..

eşinden destek varsa çekinme
Umarım hemen adapte olursun canım
Biz bitliyle kk da tanıştık bak
Şimdi birbirimize bile gelip gidiyoruz
bizim buluşmalara gelirsin sende çevrene alışınca biraz

eşinden destek varsa çekinme
Umarım hemen adapte olursun canım
Biz bitliyle kk da tanıştık bak
Şimdi birbirimize bile gelip gidiyoruz
bizim buluşmalara gelirsin sende çevrene alışınca biraz

Aa öyle mi ne güzeell :)
İnşallah canım çok güzel olur. Hayırlısı bakalım

arkadaşlar meraba hepiniz hoşgeldiniz..

sabahın köründe girerek bugünün anlam ve önemini yapan bi konuşma yapıım dedim..

öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin der, gece gece geyiğin dibine vurdukları için küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim..

ayrıca, evlilere huzur bekarlara doğru insanla çabucak evlenmelerini dilerimm..

politikacı olcak kızmışım vesselam..

İyi geceler kızlaar daha sonra tekrar görüşmek üzereeee

hoşgeldin cnm ne güzel istanbula geliyormuşsun..eşinin ailesi burda mı yada senn akrabaların var mı burda?

ben de ankarada ailem oraya gitmek istiyorum ilerde..ben de şuan istanbuldayım..2 senelik evliim ama şimdi arkadaşlar filan yetmemeye başladı..çocuk düşüncez ama yalnız büyüycek die korkuyorum..burdaki arkadaşlarım hep ailelerini buraya taşıttı yada 2 seneliğine filan aynı eve getirdi..o da zor oluyor..bizimkiler taşınamaz buralarda alışamaz..oyy..oyy..
bu arada ankarayı unuttum da ben nasıl gezcek yerler nereler var sıkılır mıyız gelsek ondan da korkuyoruz..

derya sen de hoşgeldin cnm..maşşallah hızlı gonzalesmişsin hakkaten..24 yaşında 4 yıldır evli..ii yapmışsın valla..biz de 2 sene sonra evlendik tanıştıktan..şimdi 2 yıllık evliyim..bende de bebek yokben de yüksek lisans vs olayına giriştim o yüzden biraz erteledim..

anladım cnm maşallah size 6 yıl dile kolayy bizde 4 bucuk yıldır tanışıyoruz 2 yıldırda ilişkimiz varr ayrı şehirlerdeyizz hasret cok oluyo arada ama napalımm

hoşgeldin cnm sen de..biz de eşimle ayrı şehirlerdeydik..ama sana tavsiyem adamın kafasına evlenince çok mutlu olcaz filan diye işle..adam kısmısı bekarlığa rahatlığa alışıverir bekletir seni mazallah..ben kafasının etini yiyerek 2 senede evlendim

kız git ders çalış burası seni rahat bırakmaz başa bela burası girdinmi çıkamıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…