Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhaba bu diyette bugün 2.günüm dereotu eklerseniz eğer içmeden önce çorbanıza hem lahananın kokusu bastırmış oluyor hemde daha rahat içilebilir hale getiriyor

bugun 4 gunum,54kilo700 olmusum yalniz 100 gr vermisim,tuhaf olani spor yapmadan ayni dieti yapdigimda 400 gr gidiyordu,dun gece 1bucuk saate yakin spor yapdim yine ayni lahana corbasi yiyierek ama 100 gr gitmis dahada fazla gider die umuyordum

bugün 4.günüm sabah tartıldım tam 2.5 kilo vermişim inanılmaz sevindim arada kaçamak yapmadım değil :)

6 gunum kilom oldu 53 super ya,1yaklasik 1 hafdam doldu,simdi devammi etmek gerekiyor yoksa ara verip sonradanyyine 1 hafda sekilmi oluyor.bilen varmi??

canm öncelikle bu önemli bilgiyi yorulmadan üşenmeden bizimle paylaşttığın için çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
bu bilgiyi biraz daha açarmısın canm yani bu ne derece zararlı benim mesela 13 kilo falan fazlalığım var benim için uygun mudur? veya hangi kilo fazlalığı arasındakilerin yapması gereken birşeydir bu?
zararları ve sonuçları nedir? bünyemizi çok mu kötü etkiliyor?
biri baş dönmesi göz kararması diş sararması etkileri bizde görülmedi demiş böyle etkileride mşi var?
bilgilerini paylaşabilirsen gerçekten çok sevinirim canm tekrar teşekkürler olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

ben kereviz koymadım.1 adet orta boy lahana
1 demet maydonoz
3 kuru soğan orta
4 domates rende
3 litre su
4 acı sivri biber
yarım etsuyu tablet
yarım çay kaşığından daha az tuz
düdüklüde kaynattım blendırdan geçirdim.bol limon sıkıp bol karabiber koydum sıcakken içtim.çorbadan ziyade bebek maması kıvamında oldu.bugün başladım.başlayan başlayacak olan tüm arkadaşlarıma başarılar.bugün tarttıldım ibre 70 gösterdi.60 normal kilom.kilo kaybettikçe "ki umuyorum"buraya yazmaya devam edicem.sevgiyle ve lahanayla kalın arkadaşlar...
bu arada tadı fena değildi.acıyı sevdiğim için acılı yaptım.

Kızlar sayfanın başından 45. sayfaya kadar okudum ve gerekli bilgileri aldıktan sonra en son sayfadaki duruma bakayım dedim bu sisitem senelerdir işe yarıyor demekki hala uygulandığına göre okuduklarımın çoğu fazlasıyla kilo vermiş gaza gelmemek elde değil 5 kilo vermek istiyorum kilom 62 :) boyum 160 57 olsam süper olucak en azından bir hafta yapabilsem ve sonra eğer verirsem verdiklerimi korusam yeter ama bilmiyorum normalde bu malzemeler bana iğrenç gelmiyor ama tadsız tussuz nasıl olur bilmiyoruym görüntü iğrenç ama yapabilirim gibime geliyor ben sayfanın başındaki gibi uygulamayı düşünüyorum size ne kadar verdiğimi yazarım umarım bende veririm bu fazlalıklarımı göbeğim aldı başını gidiyor ne giysem yanlardan pörtlüyorr eski kilomu istiyorummm 57 olmak istiyorummm 52 dahada muhteşem olurdu ama 57 olayımda onu koruyup sonrada belki 52 olurum kimbilir hayal etmesi bile güzel...hepimize başarılar

Yağ Eritici Çorba(lahana çorbası diyeti)

ıçindekiler:

6 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 büyük lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı(isteğe göre)
tuz, biber
maydanoz
köri (isteğe göre)
1 adet et suyu yada tavuk suyu tableti
acı sos(arzu edilirse)

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük yada orta boy doğrayın.
Tencereye koyup üzerini örtecek kadar su ilave edin.
10 dakika yüksek ateşte kaynatın. Sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edin sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz. Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.

BıRıNCı GÜN:
Bütün meyveleri (muz hariç) yiyebilirsiniz. Kavun ve karpuzun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür. Bugün sadece meyve yiyip çorba içebilirsiniz.
Şekersiz çay serbesttir. Su içmeyi ihmal etmeyin.

ıKıNCı GÜN:
Bütün sebzelerden doyuncaya kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Kurufasulye ve mısırdan uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için .Bu akşam kendinizi tereyağlı fırında patates (kumpir) ile ödüllendirin.
Meyve yemeyin.

ÜÇÜNCÜ GÜN:
ıstediğiniz kadar meyve ve sebze yiyin. Patates yemeyin. 3 gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.

DÖRDÜNCÜ GÜN:
Muz ve yağsız süt. En fazla 3 muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba için.

BEŞıNCı GÜN:
Sığır eti ve domates. Gün boyunca 310-620 gr. Sığır eti ve 6 adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin ve çorba içmeye devam edin.

ALTINCI GÜN:
Et ve sebzeler: bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için.

YEDıNCı GÜN:
Kahverengi pirinç, meyve ve sebze suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için.

6. günün sonunda yukarıdakihiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8,5 kg arasında kilo kaybetmiş olmanız gerekir. Şayet. 7,5 kg dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir. Bu diyet sisteminizi temizleyecektir. Bu rejimle yağlar hızla yanar. Diyet sırasında alkollü içecekler kullanmayın. Çünki bunlar vücudunuzda yağ birikimine neden olurlar. Alkolü diyete başlamadan 24 saat önce bırakın.
Diyete başladıktan bir kaç gün sonra barsak faaliyetiniz değişir.
Çorbalarınıza kepek ekleyebilirsiniz. Bu diyette kahve serbesttir. Zaten 3. günün sonun da kafeine ihtiyaç duymayacaksınız.

YASAKLAR

Ekmek , alkol, karbonatlı içecekler, diyet içecekler,. Bunların yerine şekersiz çay , koyu kahve , doğal meyve suları, kızılcık suyu ve yağsız süt içebilirsiniz. Ne kadar çok çorba içerseniz o kadar çok yağ kaybedersiniz. Kızartılmış sebzeler yasaktır. Et yerine derisi alınmış haşlanmış veya fırınlanmış tavuk da yiyebilirsiniz.

kızlar merhaba okuduklarımda herkes tarifi kendine uygun şekilde hazırlıyor bende hepsini haşlarsam lapa gibi olacağını düşünüyorum çok az bir kaç damla zeytinyağı ile soğanı kavurup diğer malzemeleri ekleyip pişirsem dahamı iyi olur diye düşünmekteyim kimyon,nane,limon yerken daha keyifli olmasını sağlıyormuş sizin bildiğiniz denediğiniz bir tarif varsa lütfen miktarlarıyla paylaşalım birde soğanın kuru soğan olması farkedermi acaba benim tarifte 6 adet yeşilsoğan yazıyor

meraba kızlarlülülülülülü ben çorbaya bugün başladım.kendimi halsiz hissediyorum ve gözüm yiyeceklerde.sizde de oldu mu bunlar??
kendimi tutup liste dışında hiçbişe yemedimhihoyyytbugünü tamamlıcam inşallah.

kızlar bugün pazardan eksik malzemelerimi tamamladım kerevizi tesadüfen bir teyzede buldum kerevizi minicik bol yeşşilliği vardı malum vakti geçtiği için tek tezgahta bulabildim tamamen şans yani yeşilliği sapları gerekiyor zaten buda işimi görür sanırım yarım kilo aldım ama çorbayı yarın yapıcam hala nasıl yapacağıma karar veremdim en yenilir şekilde yapmaya çalışıcam umarım güzel olur tarifimi sizlerlede paylaşıcam bana bol şans dileyin bugün bol bol yedim içtim :)) sanki ıssız adaya düşecekmişim gibi ya nedir bizim bu halimiz kızlar yaa yok onun suyu yok bunun suyu umarım bu işe yarar hadi hayırlısı:))

belki ilk gün aldığın kalori miktarı düşünce halsizlik yapmış olabilir sakın yılma devam et meyva ile destekle ilk gün meyva serbest elma falan ye birde çorbanı nasıl yaptın birşey ekledin mi yeşil soğanmı kuru soğanmı koydun ve kilo veriyorsan işe yarıyorsa lütfen burda bizimle paylaş bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…