Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşım doğru ben sonra ki günlerde kaçamakları fazlalaştırınca 7 günün sonunda 3,5 kilo gitmiş oldu bu bile yeterli bence ben zaten çok fazla bişey beklemiyorum ama listeye tam uyulduğu takdirde daha iyi sonuç alınacağı kesin pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum.

merhaba kızlar ben dün başladım sayılır
ondan önceki gün başladım da tam yapamadım
67.8 ile başladım bugun 65.5 im
gözlerime inanamadım kilo vermem durmuştu bu diyet ilaç gibi geldi valla
inşallah böylede gider

belki ilk gün aldığın kalori miktarı düşünce halsizlik yapmış olabilir sakın yılma devam et meyva ile destekle ilk gün meyva serbest elma falan ye birde çorbanı nasıl yaptın birşey ekledin mi yeşil soğanmı kuru soğanmı koydun ve kilo veriyorsan işe yarıyorsa lütfen burda bizimle paylaş bilmiyorumkismile[/QUO
kendime o kadar kızıyorum ki ;sabah dayanamayıp annemin kahvaltıya yaptığı sıcacık poğaçalardan yedimsenağlamasenağlama yürüyüşten gelmiş,baya acııkmış ve lahana yemeğimi de ısıtmş iken...ama çok pişmanlık duydum ve yarın kesin kararlı olarak yeniden başlıyrm.
ben lahanayı çorba olarak tüketmiyorum;yarım kaşık zyağında kavurduğum soğan,dom ve biberlere lahana ile maydonoz,baharat ekleyip yemek şeklinde yiyorum.
kilo verirsem gel,şmeleri yazarım;hepimize kolay gelsin.:teytey:

belki ilk gün aldığın kalori miktarı düşünce halsizlik yapmış olabilir sakın yılma devam et meyva ile destekle ilk gün meyva serbest elma falan ye birde çorbanı nasıl yaptın birşey ekledin mi yeşil soğanmı kuru soğanmı koydun ve kilo veriyorsan işe yarıyorsa lütfen burda bizimle paylaş bilmiyorumkismile[/QUO
kendime o kadar kızıyorum ki ;sabah dayanamayıp annemin kahvaltıya yaptığı sıcacık poğaçalardan yedimsenağlamasenağlama yürüyüşten gelmiş,baya acııkmış ve lahana yemeğimi de ısıtmş iken...ama çok pişmanlık duydum ve yarın kesin kararlı olarak yeniden başlıyrm.
ben lahanayı çorba olarak tüketmiyorum;yarım kaşık zyağında kavurduğum soğan,dom ve biberlere lahana ile maydonoz,baharat ekleyip yemek şeklinde yiyorum.
kilo verirsem gel,şmeleri yazarım;hepimize kolay gelsin.:teytey:

yılma etrafındakilerede söyle etrafta poğaca falan yapmasınlar ben eşime söyledim bir hafta beni idare edecek yemek falanada yapmayacağımyerimseniben

kızlar birde okuduklarımdan çıkardığım sonuç şuki ilk dört gün kilo veremeyenler 5. yada 6. günün sonunda birden kilo veriyor en güzeli pzt tartılıp birdahaki haftaya kadar tartılmamak sanırım ben dayanabilirsem tartılmayacağım

Kimsecikler birşey yazmamış sebebi belli bu yemek iğrenç :)) ben kokusundan iğrenmedim ama bu şekilde 3 öğün bundan yemem imkansız en azından ben bunu yapmam.Mantıklı bir şekilde düşündüm topu topu 5 kilo fazlalığım var atla deve değil verilir bunu en kolay normal diyetim ve spor eşliğinde yapmaya karar verdim ayrıca yaptığım yemeği çorba gibi değil koyu kıvamlı oldu (o kadar malzemeyi koyunca normal sanırım) bitinceye kadar akşamları yerim boşa gitmez yenmeyecek kadar kötü değil ama şu an yaptığım çok daha sağlıklı galiba sabah az peynir bir dilim uno light ekmek bol yeşillik dereotu,semiz,maydanoz,salatalık,domates 3 tane zeytin ve açık şekersiz çay içiyorum bazen peynir yerine bir yumurta haşlıyorum bol baharatlı yiyorum çokta tok tutuyor bu arad lahana suyuda içiyorum faydası olduğunu hissediyorum hem motive ediyor kalan lahanamı değerlendirmek için haşlayıp sabah akşam suyunu içiyorum kesinlikle çorba yapamayanlar yediklerine dikkat edip bu suyu içsinler derim sabah göbeğim inmiş kalktım neyse kızlar şimdilik böyle çorba bana göre değil diyet artı spor ve lahana suyu ile kilolarıma veda edicem hepinize sevgiler...

kizlar bende bugun basladim diyete... corba gercekten cok kotu.:sinifsinif:..
bi tabak icebildim daha ama sonunu icerken iyice midem bulandi... insallah ise yarar bu eziyet bosa cikmaz...
birde ben guatr hastasiyim dusuk atiyor benim yani cabuk kilo alabiliyorum... bendede ise yarar mi diyet acaba, gerci haplarimi duzenli aliyorum ama...

gelismeleri yazarim artik...

not ben icine baharat olarak nane, dere otu ve defne yapragida attim tadi daha iyi olsun diye ama malesef yinede berbat. onlari koymasaydim nasil olur hic dusunemiyorum...

neyse diyete devam amacimiz kilo vermek ne de olsa :dance:

bu arada ben kereviz sapini ve yesil biber koymadim. koysam daha mi iyi olurdu???

Son düzenleme:
Arkadaşlar,eğer bu lahana diyetini hazırlayan uzman doktorların uyarılarını dikkatlice okursanız,bu diyetin sadece çok ileri derecede obez olan ve ameliyattan başka çaresi kalmayan insanlar için ameliyattan önceki bir iki hafta içinde uygulandığını rahatlıkla görebilirsiniz.Ben de düşük seviyede bir obezim.Yani normal kilomdan 40 kg daha kiloluyum.Metabolizma ve Endokrinoloji Prof.'na gidiyorum düzenli olarak ve bu sayede kilo vermeye başladım.Ben obez olmama rağmen doktorum şiddetle bu diyete karşı çıkarken sizler 5-10 kg için bütün hormon düzeninizi,beden homeostazisini bozmayı göze alaraktan bu diyeti yapmaya kalkışıyorsunuz.Üstelik herkesin vücudundaki yağ oranına göre kilo verme hızı farklıdır.Benim gibi 40 kg fazlası olan biri ile 10 kg fazlası olan biri aynı koşullarda diyet ve spor yapsa,ben 2-3 kat daha fazla kilo veririm;çünkü 60 kg bir insanın kilosunun %10 ile 100 kg'lık bir insanın kilosunun %10'luk dilimi aynı değil.Ben bu duruma gelmeden önce 4-6 kg fazlası olan ve onları vermek için extrem diyetlere başvuran,kısa sürede zayıflamaya çalışan biriydim ve nasıl olduğunu anlamadan 2 yıl içinde üstelik kesinlikle çok yemek yemediğim halde 40 kilo aldım.Benden size tavsiye lütfen lütfen lütfen sağlıklı beslenin.Diyet değil,sağlıklı beslenme planı ve spor sistemini uygulayın.Bir kere vücut dengesini böyle abuk sabuk diyetlerle bozduğunuz zaman peşi sıra gelenleri siz bile tahmin edemezsiniz!!!!!Kötü Kazen

canm öncelikle bu önemli bilgiyi yorulmadan üşenmeden bizimle paylaşttığın için çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5
bu bilgiyi biraz daha açarmısın canm yani bu ne derece zararlı benim mesela 13 kilo falan fazlalığım var benim için uygun mudur? veya hangi kilo fazlalığı arasındakilerin yapması gereken birşeydir bu?
zararları ve sonuçları nedir? bünyemizi çok mu kötü etkiliyor?
biri baş dönmesi göz kararması diş sararması etkileri bizde görülmedi demiş böyle etkileride mşi var?
bilgilerini paylaşabilirsen gerçekten çok sevinirim canm tekrar teşekkürler olumunekankayizsmile :eek: opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Kizlar bugun malzemeleri alip yarin baslicam ins. bisey sorcam sogan yesil sogan mi olcak? :uhm:

slm a.s.bende buğün başladım bu diyete gerçekten çorba çok fena kokusu yetiyo zaten sabah ilk önce bir kase yemeye çalıştım zorla olmadı bardağa koydum içtim her yudumda ağzıma greyfurt attım sonra bardağa yarıya yakın çorba koydum üstüne ılık su ilave ettim seyrelttim yani öle bir yudumda içip tekrar greyfurt yedim bu ii bir yöntem oldu benim için umarım devam edebilirim :Saruboceq::Saruboceq:

slm a.s.bende buğün başladım bu diyete gerçekten çorba çok fena kokusu yetiyo zaten sabah ilk önce bir kase yemeye çalıştım zorla olmadı bardağa koydum içtim her yudumda ağzıma greyfurt attım sonra bardağa yarıya yakın çorba koydum üstüne ılık su ilave ettim seyrelttim yani öle bir yudumda içip tekrar greyfurt yedim bu ii bir yöntem oldu benim için umarım devam edebilirim :Saruboceq::Saruboceq:

Bende ilk denemede baya rahatsiz olmustum ama cozum buldum.. Limon skyorm bolca biraz nar eksisi biraz tuz ustunede kekik nane ve pul biber:) cok guzel oldu tadi esim bile icti bi kase kaydirigubbakcemile3

Bende ilk denemede baya rahatsiz olmustum ama cozum buldum.. Limon skyorm bolca biraz nar eksisi biraz tuz ustunede kekik nane ve pul biber:) cok guzel oldu tadi esim bile icti bi kase kaydirigubbakcemile3

ewt malesef bende daha sonra keşfettim limonu ve naneyi gerçekten bunları katınca içilebilir hale geliyor bu arada yapmak isteyenlere tavsiye ederim valla buğün 3. günüm ve 2 günde 2,2gr gitti bile çok mutluyum zemuszemuszor lahana çorbası içmesi ama tartıda giden kilolorı görünce insan lahana baklava börek gibi geliyor vede diğer diyetlerde iştahın önüne geçilemiyo bence ama lahana çorbası iştahı sıfıra indiriyo verecek kilosu çok olanlara tavsiye ederim

dün arkadaşlarla içmeye gidince ister istemez bozmak zorunda kaldım diyetimi bugün tekrar bir olarak başladım yarın da pikniğe gidecektik normalde eski başladığıma göre üçüncü gün yarın oluyordu ancak yeniden başladığım için yarın ikinci gün oluyor,yarını et günü yapsam da diğer günü sebze günü yapsam olmaz mı ? bence olur gibi ama sizlere de bir danışmak istedim :1rolleyes:

Son düzenleme:
dün arkadaşlarla içmeye gidince ister istemez bozmak zorunda kaldım diyetimi bugün tekrar bir olarak başladım yarın da pikniğe gidecektik normalde eski başladığıma göre üçüncü gün yarın oluyordu ancak yeniden başladığım için yarın ikinci gün oluyor,yarını et günü yapsam da diğer günü sebze günü yapsam olmaz mı ? bence olur gibi ama sizlere de bir danışmak istedim :1rolleyes:

olmaz gibi geldi bana göre sebzeleri depolayıp depolayıp daha sonra proteinle yakılması gerekiyor birçok yerden okudum ama tabi sen bilirsin bu arad benimde buğün beşinci günüm ve 3,5 kilo gitmiş görünüyo ve ama ben öncesindede 3 haftadır diyetteydim bu yüzden baya bir incelme oldu şimdiden

merhaba arkadaşlar ben daha öncede denemiştim 2 güncük ve iyi kilo verdirdiğini görmüştüm
ama malesef diyet dışı problemlerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım
2.5 ayda 14 kilo verdim ama bunun 3 kilosunu geri aldım ve şu anda tam 68 kiloyum
artık bıktım 2 hafta bu diyeti yapıp 50li kilolara inip işi bitirmek istiyorum
ister sağlıklı ister sağlıksız olsun 2 hafta yapıcam belli bir süreden sonra insan diyetten bıkıyor fiziken ve beynen yıpranıyor

sizce iki haftada bu diyet 59-58e beni indirirmi?????

merhaba arkadaşlar ben daha öncede denemiştim 2 güncük ve iyi kilo verdirdiğini görmüştüm
2.5 ayda 14 kilo verdim ama bunun 3 kilosunu geri aldım ve şu anda tam 68 kiloyum
ister sağlıklı ister sağlıksız olsun 2 hafta yapıcam belli bir süreden sonra insan diyetten bıkıyor fiziken ve beynen yıpranıyor

olur gibi gelyor bana bende bu hafta başladım bu diyete yarın 7, günüm olacak bende 3 hafta yapıcam şimdiden 4 kilo gitti ve acayip değişme var

lahana çorbasının tarifini verebilecek arkadaş varmı,ve günde ne kadar kullanıyorsunuz aç mı tok karnına mı

belitim cim merhaba.
sen bu lahanaya başladım deyince gelip bir bakayım dedim buraya.
yani bu diyetle iki haftada 10 kilo mu vermeyi düşünüyorsun.
lütfen kızma, bunu bildiğine eminim zaten, ama bence bu çok aşırı bir hedef.
2,5 ayda 14 kilo vermişsin bak ne güzel yapmışsın. bu 10 kilo vermeyi de en azından
bir aya yaymayı planlasan. keşke elimizde sihirli bir değnek olsa da istediğimiz kadar kiloyu istediğimiz sürede verebilsek.
ama yok malesef....
yine de kolay gelsin...

olur gibi gelyor bana bende bu hafta başladım bu diyete yarın 7, günüm olacak bende 3 hafta yapıcam şimdiden 4 kilo gitti ve acayip değişme var

inşallah
banada olur gibi geliyor
en azından 2 hafta yapıcam bakalım kaç kilo vericem
senide tebrik ederim bu arada 5 günde 4 kilo çok çok çok iyi

X