- 2 Ocak 2009
- 22
- 0
günaydın rejime devam magrenta bugün süt muz günü bu sefer çorba bana çok şişkinlik yaptı daha tartılmadım bugün tartılcamda kendimde halen farklılık hissetmiyorum şişkinlikten tartıya çıkıp hyal kırıklığına uğramamak için biraz şişkinliğin geçmesini bekliyorum ama bugün bakarım büyük ihtimal. dün akşamda gezmedeydim bir iki kaçamak daha yaptım bakalım ne olcak bu arkadşlarda sözleşmiş gibi iki gündür gezmeye çağrıyorlar. neys ebakcaz ve görcez ben devam edicem 7 günü tamamlıycam hayırlısı ile.
ya şu çorba tam olarak nasıl yapılıyor?günde kaç kere içmemz lazım ve yannda başka br şey yemek yasak mı?ayrıca kaç gun uygulanacak ?şmdiden tşkkrler
ya kızlar son haftanedense kilo vermem durdu çok sinir oldum ya neden kilo veremedim acaba bilmiyorum
kızlar nası yapıosunuz nasıl içiosunuz şu çorbayı aklım almıyo aama hayran kaldm valla ben 2 kere yaptm ikisindede koca tencereyi dökmek zorunda kaldm olmuo midem ağzıma geliyo ..... :sinifsinif: smdi elma diyeti yapıorum onda biraz kilo verdkten sora tekrar deniycem eyvahedigeldismile
koca bı tencere yaptım bende, allahım bukadr ıgrenc baska bı sey daha yoktur, öğürdüm resmen içerken.
bol limon sık bol baharat at
ben yengemin tafine göre içiorum bol bol baharat atıo içine ve domates kereviz falan yok içinde ve güzelce robottan geçirioz ki soğanın zarları ağzımıza gelmesin piştikten sonra bol karabiber kırmızı biber nane koy içerkende limon sık acaip bişi oluo :)))
acayip bişe derken güzel anlamında mı kötü anlamında mı bilmiyorumkismile