Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ve bende bugun itibari ile baslamis buliunuyorum lahana corbasi dietine,benim 9 kilo fazlam var ve 1 ay sonra izine gidiyoruz ins,ben soganlari kucuk kucuk dograyip biraz kavurdum ama yag katmadan tabiki,icine sarimsak koydum beraber kavruldu ,sonrasina lahanayi ince ince kesip attim tencereye,ustune biraz pul biber,karabiber azda tuz guzelcene pisirdim,tadi o kadar guzel olduki cok begendim valla,kucuk bi tencereyi bitirdim hosuma gitti napiyim ,cokmu abarttim,azmi yenecekdi yoksa,neyse deneyelim bakalim sonuclari yazarim artik buraya herkese kolay kilo atmalar.....

biz ölelim ozaman 65 kiloyom gecen yıl 55 tim bence 55 tam idali bende bugun gidip malzeme alıp başlıycam bu diyete çok merak ediyorum bi çok kez aldım ama yapmadım çünkü tam tarıfı yok elimde herkez hekadar kilo verdiğini anlatıyo ilk sayfada bile yazımıyo tam nasıl yapıldıı

arkadaşlar biri bana tam tarif versin lütfen. lahana ve soganımı kaynatıyoruz yoksa biber dometes falanda koyuyomuyuz arksaşımz sarımsakta koymus oda işe yarıyormu maydoz falan lütfen yazsın biri almaya gidicem malzeme

çorbanın tarifi geçmiş sayfalarda olacaktı ben lahananın yapraklarını ve kurusoganı düdüklüye koyup üzeri geçene kadar su koyup pişiriyordum yarım saat başka birşey koymadım ama kereviz yapragıda konuluyor ama ben koymadım daha sonra içemedigim için içine domates çorbası koydum güzel oldu 7 kilo vardim ama son bir haftadır çorbaya ara verdim dietim halen devam ediyor sadece nedenini anlamadıgım kabızlık sorunu yaşıyorum

biz ölelim ozaman 65 kiloyom gecen yıl 55 tim bence 55 tam idali bende bugun gidip malzeme alıp başlıycam bu diyete çok merak ediyorum bi çok kez aldım ama yapmadım çünkü tam tarıfı yok elimde herkez hekadar kilo verdiğini anlatıyo ilk sayfada bile yazımıyo tam nasıl yapıldıı

öylede,benim boyum kisa 155 o yuzden 48 kilo ideail kilom,bende yazdigim gibi tarifi biraz kendi kafama göre yapdim tam olarak bende bulamadim bazi yerlerde kereviz sapi felan da yaziyor ama kerevizi hic sevmem birde sogan sarimsak ve domatesi kavurarak yapinca sanki tadi dahada guzel ,baharat felan atiyorum cok guzel oluyor tadi,malesef dietimi dun uygulayamadim havalarda guzel malum izgara felan ,dun bozuldu bugun tekrar basliyorum,ama yinede o kadar yedim sabah cikdim kantara almamisim kilo sevindim,

6. gün 74
7. gün 73.6

2 hafta falan normal bir diyet yapıcam sonra 1 hafta daha tekrarlamayı düşünüyorum lahana diyetini. kesinlikle işe yarıyor.

aynen katiliyorum kesinlikle yariyor,hemde ac kalmadan,bugun ikinci gunum 55 kilo 200gra indim,cok guzel yaa.tam gaz ileriiii.

6. gün 74
7. gün 73.6

2 hafta falan normal bir diyet yapıcam sonra 1 hafta daha tekrarlamayı düşünüyorum lahana diyetini. kesinlikle işe yarıyor.

toplamda kaç kilo verdin canım? süper yapmışın 2 kere başladım ilkinde çorbam bitti ikincisinde doğumgünü bilmem ne derken diyetime balta vurdular bugün başlayım diodum gene olmadı yarın mı başlasam iyice şiştimde şiştim daha önce yaptım 3 günde 3 kilo verdim :) 3 gün yapabilsem gene muhteşem olurdu :)

yılmayın kızlar devam edin fakat uzun süreli yapmayın bence yılda bir kez yapıyo milet bu çorbayı

bu sabah tartıldığımda 73.3 idim. 77.5 ile başladım yani toplamda 4.2 kilogram verdim. ama çok farkediliyor. yüzüm,bacaklarım, karnım baya inceldi. bugün okulda 2 kişi sen ne kadar zayıflamışsın dedi:)

arkadaşlar ben manisada yani yaşadığım yerde pazarda lahana bulamıyorum yaa havalar sıcak diye olmuyomu. tamam kış yiyeceği ama hiç byerde olmuyomu yorumlarrr bekliyorum

canım keşke daha önceden birkaç tane alıp dondurucuya koysaydın ben öyle yaptım bu hafta çorbasız dietteyim haftaya çorbaya devam

arkadaşlar ben manisada yani yaşadığım yerde pazarda lahana bulamıyorum yaa havalar sıcak diye olmuyomu. tamam kış yiyeceği ama hiç byerde olmuyomu yorumlarrr bekliyorum

yardimci olmak isderdim ama,ben almanyada yasiyorum burada genellikle her zaman bulunuyor,yaz kis,manavlarda felan bulunmazmiki?

1 gün içtim sadece. tadı baya kotu geldi bana. bi sorun yasamadım o gun. kac aylık senın bebiş?

X