belki ilk gün aldığın kalori miktarı düşünce halsizlik yapmış olabilir sakın yılma devam et meyva ile destekle ilk gün meyva serbest elma falan ye birde çorbanı nasıl yaptın birşey ekledin mi yeşil soğanmı kuru soğanmı koydun ve kilo veriyorsan işe yarıyorsa lütfen burda bizimle paylaş bilmiyorumkismile[/QUO
kendime o kadar kızıyorum ki ;sabah dayanamayıp annemin kahvaltıya yaptığı sıcacık poğaçalardan yedimsenağlamasenağlama yürüyüşten gelmiş,baya acııkmış ve lahana yemeğimi de ısıtmş iken...ama çok pişmanlık duydum ve yarın kesin kararlı olarak yeniden başlıyrm.
ben lahanayı çorba olarak tüketmiyorum;yarım kaşık zyağında kavurduğum soğan,dom ve biberlere lahana ile maydonoz,baharat ekleyip yemek şeklinde yiyorum.
kilo verirsem gel,şmeleri yazarım;hepimize kolay gelsin.:teytey:
belki ilk gün aldığın kalori miktarı düşünce halsizlik yapmış olabilir sakın yılma devam et meyva ile destekle ilk gün meyva serbest elma falan ye birde çorbanı nasıl yaptın birşey ekledin mi yeşil soğanmı kuru soğanmı koydun ve kilo veriyorsan işe yarıyorsa lütfen burda bizimle paylaş bilmiyorumkismile[/QUO
kendime o kadar kızıyorum ki ;sabah dayanamayıp annemin kahvaltıya yaptığı sıcacık poğaçalardan yedimsenağlamasenağlama yürüyüşten gelmiş,baya acııkmış ve lahana yemeğimi de ısıtmş iken...ama çok pişmanlık duydum ve yarın kesin kararlı olarak yeniden başlıyrm.
ben lahanayı çorba olarak tüketmiyorum;yarım kaşık zyağında kavurduğum soğan,dom ve biberlere lahana ile maydonoz,baharat ekleyip yemek şeklinde yiyorum.
kilo verirsem gel,şmeleri yazarım;hepimize kolay gelsin.:teytey:
yılma etrafındakilerede söyle etrafta poğaca falan yapmasınlar ben eşime söyledim bir hafta beni idare edecek yemek falanada yapmayacağımyerimseniben
Arkadaşlar,eğer bu lahana diyetini hazırlayan uzman doktorların uyarılarını dikkatlice okursanız,bu diyetin sadece çok ileri derecede obez olan ve ameliyattan başka çaresi kalmayan insanlar için ameliyattan önceki bir iki hafta içinde uygulandığını rahatlıkla görebilirsiniz.Ben de düşük seviyede bir obezim.Yani normal kilomdan 40 kg daha kiloluyum.Metabolizma ve Endokrinoloji Prof.'na gidiyorum düzenli olarak ve bu sayede kilo vermeye başladım.Ben obez olmama rağmen doktorum şiddetle bu diyete karşı çıkarken sizler 5-10 kg için bütün hormon düzeninizi,beden homeostazisini bozmayı göze alaraktan bu diyeti yapmaya kalkışıyorsunuz.Üstelik herkesin vücudundaki yağ oranına göre kilo verme hızı farklıdır.Benim gibi 40 kg fazlası olan biri ile 10 kg fazlası olan biri aynı koşullarda diyet ve spor yapsa,ben 2-3 kat daha fazla kilo veririm;çünkü 60 kg bir insanın kilosunun %10 ile 100 kg'lık bir insanın kilosunun %10'luk dilimi aynı değil.Ben bu duruma gelmeden önce 4-6 kg fazlası olan ve onları vermek için extrem diyetlere başvuran,kısa sürede zayıflamaya çalışan biriydim ve nasıl olduğunu anlamadan 2 yıl içinde üstelik kesinlikle çok yemek yemediğim halde 40 kilo aldım.Benden size tavsiye lütfen lütfen lütfen sağlıklı beslenin.Diyet değil,sağlıklı beslenme planı ve spor sistemini uygulayın.Bir kere vücut dengesini böyle abuk sabuk diyetlerle bozduğunuz zaman peşi sıra gelenleri siz bile tahmin edemezsiniz!!!!!Kötü Kazen
slm a.s.bende buğün başladım bu diyete gerçekten çorba çok fena kokusu yetiyo zaten sabah ilk önce bir kase yemeye çalıştım zorla olmadı bardağa koydum içtim her yudumda ağzıma greyfurt attım sonra bardağa yarıya yakın çorba koydum üstüne ılık su ilave ettim seyrelttim yani öle bir yudumda içip tekrar greyfurt yedim bu ii bir yöntem oldu benim için umarım devam edebilirim :Saruboceq::Saruboceq:
Bende ilk denemede baya rahatsiz olmustum ama cozum buldum.. Limon skyorm bolca biraz nar eksisi biraz tuz ustunede kekik nane ve pul biber:) cok guzel oldu tadi esim bile icti bi kase kaydirigubbakcemile3
dün arkadaşlarla içmeye gidince ister istemez bozmak zorunda kaldım diyetimi bugün tekrar bir olarak başladım yarın da pikniğe gidecektik normalde eski başladığıma göre üçüncü gün yarın oluyordu ancak yeniden başladığım için yarın ikinci gün oluyor,yarını et günü yapsam da diğer günü sebze günü yapsam olmaz mı ? bence olur gibi ama sizlere de bir danışmak istedim :1rolleyes:
merhaba arkadaşlar ben daha öncede denemiştim 2 güncük ve iyi kilo verdirdiğini görmüştüm
ama malesef diyet dışı problemlerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım
2.5 ayda 14 kilo verdim ama bunun 3 kilosunu geri aldım ve şu anda tam 68 kiloyum
artık bıktım 2 hafta bu diyeti yapıp 50li kilolara inip işi bitirmek istiyorum
ister sağlıklı ister sağlıksız olsun 2 hafta yapıcam belli bir süreden sonra insan diyetten bıkıyor fiziken ve beynen yıpranıyor
sizce iki haftada bu diyet 59-58e beni indirirmi?????
merhaba arkadaşlar ben daha öncede denemiştim 2 güncük ve iyi kilo verdirdiğini görmüştüm
ama malesef diyet dışı problemlerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım
2.5 ayda 14 kilo verdim ama bunun 3 kilosunu geri aldım ve şu anda tam 68 kiloyum
artık bıktım 2 hafta bu diyeti yapıp 50li kilolara inip işi bitirmek istiyorum
ister sağlıklı ister sağlıksız olsun 2 hafta yapıcam belli bir süreden sonra insan diyetten bıkıyor fiziken ve beynen yıpranıyor
sizce iki haftada bu diyet 59-58e beni indirirmi?????
olur gibi gelyor bana bende bu hafta başladım bu diyete yarın 7, günüm olacak bende 3 hafta yapıcam şimdiden 4 kilo gitti ve acayip değişme var