Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

belki de tarife uymadıgınız için kilo veremediniz.. biberler maydanoz ve domatesler onemli ..neyse
bu arada hassas terazimde az once yine tartıldım 8 bagırsak operasyonu sonrası ki bu diyetin en guzel yanı bagırsaklar duzene giriyor ve gerçekten bir detoks işlemi yapıyor size) 62. 3:))) bence iyi ve soylenene gore kaçamaksız devam edersem 5-6-7. gunler gunde yarım kilo veriyormussunuz.. yanı asıl sonucu yarın ve cumartesi ve pazar almıs olacagım .. :)

selam bugün tartı günüm olmamsına ragmen tartıldım sabah çorbamı içmeden önce geçen hafta adet dönemim oldugu için kilo veremedim ilk diete başladıgımdada öyle olmuştu ilk hafta kilo verememiştim ve bugün 1 kilo daha vermiş oldugumu gördüm ve sevindim.
bu beşinci haftam ve 5 kilo gitti daha fazla gitsin isterdim ama bunada şükür

merhaba bende bu dıyetı uzun suredır takıp edıyorum benımle bırlıkte baslayacak olan varmı gercekten artık kendmımı umutsuz vaka gıbı hıssedıyorum gecen yıl 62 kıloydum ve suan 75 kıloyum aslında 80 dımde 1 aydır azar azar bıseylerı kestım 5 kılo verdım ama sımdı kılo vermem durdu benımde ıcımdekı zayıflama azmı kaybolmak uzere benı bırazcık coskulandırıcak dısınlıne sokucak ve kesınlıkle bozmayacak dıyet arkadasına ıhtıyacım var

sevgili minnoş yılma..:))) hadi sen basla ve bana blog gibi yaz .. eminim bir haftada 3 kilo verebilirsin bu diyetle ve bu diyet senı ayakta tutacak yaglarını yakacak ve en onemlisi saglıgına zarar vermeyecek ..ben senin diyet kontrol merkezin olurum.. istersen tabi:)))
bana blog gibi yaz.. ben de seni kontrol ediyim ben 4. gunumdeyim maalesef ama elimden geleni yaparım:)))
sevgiler ha bu arada tarifi eksik yapma ne olur... tarif çok onemli..

hahh işte sonunda buldumm aradıgım diyet koçumuukaydirigubbakcemile5 canım benım cok tesekkur ederım destegın ıcın dedım ya bu ıste en onemlısı yanında destekcının olması cunku destekcın olmayınca 2 gune bırakıyorsunben buna baslıyımm sonra 5 gunde 5 kılo dıyetı yapıyımmı ne dersın yaa uzun surededır okadar cok sey yaptımkı kılo veremeyınce yılıyorum ıste soyle bır 10 gun 75 den 60 lı rakamlara ınsem varyaaa yıhuuuuuu:dance: dunyalar benım olur ben baslıyım vbaslıyım bu ıse tamam dırr

hey hop:)) lahana diyetine koçluk yaparım baska bişi yapma lutfen vebal almak istemem bu arada 11:30 gece ..itibari ile 62 cıktım hehe

bak ne dicem pazar gunu ya da pazattesi basla.. hafta sonu sehir dısındayım ve net olmayacak ysamımda .. sen benım malzemelerimle corbanı yap ama gobek marulu yazmayı unutmusum onu da ekle sakın havuc ve kereviz koyma onlar asla olmamalı ..nisastalı ve glisemik endeksi sebzeler sadece dediklerimi koyarak yap harikao lacak

selam kizlar yarin itibriyle bende bende basliyorum 95 kiloyum ay insallah se yarada bende kilo veririm

merhaba kızlar geçen yıl u diyeti tamda düzgün yapmayarak 3 kilo verdim ve acaip inceldim :) bi kaç ay sonra tekrar yapayım dedim ama midem kaldırmadı bugün tekrar başladım yengemde yapıyordu çorbasından çaldım domates koymadan yapmış çorbayı bol limon sıkıp sabah bir bardak içtim 3 gün kadar yapmayı planlıyorum umarım 2-3 kilo verebilirim :)))))

kizlar bir sorum var emzirenler bu diyeti yapabilirmi

selam canım emzirosan yapmanı tavsiye etmem lahana gaz yapar çocuğa bunu istemezsin sanırım yengemde emziriyor ama fazla değil artık 10 aylık oldu bizimki onda pek sorun olmadı ama sürekli çorba içmio

slm daha önce bu diyetle 3 kilo verdim ve halen koruyorum. Amacım 3 kilo daha bugün başlıyorum varmı bugün başlıyan destekli iyi oluyo önce raupe ile beraber yapmıştık nasılsın raupe askerden ne haber iyimi.

merhaba bende daha önce 3 kilo verdim :)) kaçamaklara rağmen 3 gün az kaçamakla 3 kilo gidince çok sevinmiştim bugün başladım henüz bir bardak çorba içtim :)

bende bir elma yedim şimdide çorbamı içiyorum eğer istersen destekleyelim birbirimizi geçen sefer bende bir iki kaçamak yapmıştım bu sefer uymayı düşünüyorum gerçi zaman ne gösterir bakalım:) ama bu haftayı tamamlıycam artık ne kadar giderse 1, 2 ,3 razıyım yeterki biraz daha verelim dimi.

tamam canım destekleyelim birbirmizi :) çorbanın tadını düşününce içesim yok valla bende gidip bir elma yiyim ozaman :)

geçen sefer 3.gün biraz makarna yedim 2.günde nişan vardı limonata içtim benim kaçmak o 3 kilo vermiştim 3 günde ki ben kilo verebilen bi yapıya sahip değilim çok zor kilo veririm :)

şimdi bugün lahanaya başladım 3 gün yeter diorum verdiğim kiloya bağlı tabe :) dünde callaneticse başladım bu haftadan çok umutluyum :) canımopuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar ben de 2 gün oldum lahanaya başlayalı.hihoyyytayalnız perşembe günü regli olucam. kilo kaybetmeme engel olur mu bu?? tam da diyetimin 5. gününe rastlıyo malesef..:çok üzgünüm:

mrb arkadaşlar ben de 2 gün oldum lahanaya başlayalı.hihoyyytayalnız perşembe günü regli olucam. kilo kaybetmeme engel olur mu bu?? tam da diyetimin 5. gününe rastlıyo malesef..:çok üzgünüm:

işte en güzel soru gelmiş bende bugün başladım reglimin 3.günü daha kolay kilo verebliirm vücudum su tutmaz hem gibime gelio ama ?

magrente çorbanın içine kimyon, toz kırmızı biber koyoyorum limonda sıkıyorum sorun olmuyo tadı,vereceğin kiloları düşün tadı kötü gelmez ben sabahtan beri 3 kase içtim birazdan yine içecem nekadar çok içersek o kadar ii. birazda mekik çekcem birazda.

bende zor kilo veren bir yapıya sahibim bana en iyi kilo verdiren rejim bu oldu oyüzden lahanın tadı filan vız gelir bize lahanayı çok seviyorummmmmm...

selam arkadaşlar bende bu lahana diyetini yapmak istiyorum ama tarini bulamadım.nerden bulabilirim.acil gerekli çünkü yarın başlamayı düşünüyorum.ve sadece 3 gün yapacağım.

Son düzenleme:

bende zor kilo veren bir yapıya sahibim bana en iyi kilo verdiren rejim bu oldu oyüzden lahanın tadı filan vız gelir bize lahanayı çok seviyorummmmmm...
bende bir bu rejimde birde biber hapı ile verdim ama tadını sevmiyorum bu sefer iyi esilmiş soğanın zarları pek gelmedi birazda acı olmuş değişik bi tad olmuş 3 gün dayanabilirim ama henüz 1 bardak içtim birde elma gidip içicem şimdi gene işyerinde çok zor oluo kokuo her yer ısıtınca söyleniolar bide :))))))
bakalım şimdi çıktımı

çıkmış canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…