merhaba bende bu dıyetı uzun suredır takıp edıyorum benımle bırlıkte baslayacak olan varmı gercekten artık kendmımı umutsuz vaka gıbı hıssedıyorum gecen yıl 62 kıloydum ve suan 75 kıloyum aslında 80 dımde 1 aydır azar azar bıseylerı kestım 5 kılo verdım ama sımdı kılo vermem durdu benımde ıcımdekı zayıflama azmı kaybolmak uzere benı bırazcık coskulandırıcak dısınlıne sokucak ve kesınlıkle bozmayacak dıyet arkadasına ıhtıyacım var
sevgili minnoş yılma..:))) hadi sen basla ve bana blog gibi yaz .. eminim bir haftada 3 kilo verebilirsin bu diyetle ve bu diyet senı ayakta tutacak yaglarını yakacak ve en onemlisi saglıgına zarar vermeyecek ..ben senin diyet kontrol merkezin olurum.. istersen tabi:)))
bana blog gibi yaz.. ben de seni kontrol ediyim ben 4. gunumdeyim maalesef ama elimden geleni yaparım:)))
sevgiler ha bu arada tarifi eksik yapma ne olur... tarif çok onemli..
kizlar bir sorum var emzirenler bu diyeti yapabilirmi
slm daha önce bu diyetle 3 kilo verdim ve halen koruyorum. Amacım 3 kilo daha bugün başlıyorum varmı bugün başlıyan destekli iyi oluyo önce raupe ile beraber yapmıştık nasılsın raupe askerden ne haber iyimi.
bende bir elma yedim şimdide çorbamı içiyorum eğer istersen destekleyelim birbirimizi geçen sefer bende bir iki kaçamak yapmıştım bu sefer uymayı düşünüyorum gerçi zaman ne gösterir bakalım:) ama bu haftayı tamamlıycam artık ne kadar giderse 1, 2 ,3 razıyım yeterki biraz daha verelim dimi.
mrb arkadaşlar ben de 2 gün oldum lahanaya başlayalı.hihoyyytayalnız perşembe günü regli olucam. kilo kaybetmeme engel olur mu bu?? tam da diyetimin 5. gününe rastlıyo malesef..:çok üzgünüm:
magrente çorbanın içine kimyon, toz kırmızı biber koyoyorum limonda sıkıyorum sorun olmuyo tadı,vereceğin kiloları düşün tadı kötü gelmez ben sabahtan beri 3 kase içtim birazdan yine içecem nekadar çok içersek o kadar ii. birazda mekik çekcem birazda.
bende bir bu rejimde birde biber hapı ile verdim ama tadını sevmiyorum bu sefer iyi esilmiş soğanın zarları pek gelmedi birazda acı olmuş değişik bi tad olmuş 3 gün dayanabilirim ama henüz 1 bardak içtim birde elma gidip içicem şimdi gene işyerinde çok zor oluo kokuo her yer ısıtınca söyleniolar bide :))))))bende zor kilo veren bir yapıya sahibim bana en iyi kilo verdiren rejim bu oldu oyüzden lahanın tadı filan vız gelir bize lahanayı çok seviyorummmmmm...
bakalım şimdi çıktımı