Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

selam kizlar,emziriken günde iki kere icsem olurmuki,yani sirf bu corbayi degilde sabah ve aksam icsem öglen yemek yesem nasil olur ,emzirip icenler oldumu ,bunalimdayim kilolarim yüzünden ,önerilerinize ihtiyacim var

zuzum bebeğin kaç aylık, ben ilk denememde bebeğimi emziriyodum 7 aylıktı ama sadece geceleri emiyordu, ondan pek zararını görmedim ben. yalnız gaz yapabilir bebişe onu söyliyim gazlı bir bebekse içine kimyon eklede iç bence, okuduğum çok yorumda günlük yemeğin yanında tüketentenlerinde kilo verdiğini okumuştum rejimini yapmadan içersen zararı olmaz heralde.

magrento nasıl gidiyo ilk gün ben 5 kaseye ulaştım çorbada 6 bardak su bir havuç biraz çilek elma yedim bugün.ha hayret bugün biterse diğer günler daha çabuk geçiyo.

selam kizlar,emziriken günde iki kere icsem olurmuki,yani sirf bu corbayi degilde sabah ve aksam icsem öglen yemek yesem nasil olur ,emzirip icenler oldumu ,bunalimdayim kilolarim yüzünden ,önerilerinize ihtiyacim var
canım benim kaç aylık ufaklık ona göre öneride buluncazzz :))
magrento nasıl gidiyo ilk gün ben 5 kaseye ulaştım çorbada 6 bardak su bir havuç biraz çilek elma yedim bugün.ha hayret bugün biterse diğer günler daha çabuk geçiyo.

deryacım iyi gidio
sabah 8de 2 kuru kayısı sonra bir bardak çorba
ara öğün elma
sonra yine çorba
sonra yine çorba
arkasından portakal yedim şimdi birazdan yeşil çay içicem bol limonla kakalıom çorbayı :)
sen iyi içmişin valla hiç içmek istemiom acıkmadımda içmş olmak için içiom valla

kızlar ben kendi deneyimimden söyleyeyim ben adet döneminde kilo veremedim ama sonrak günlrede verdim iki adet dönemi geçirdim ikisindede degişen olmadı.
hali hazırda 6 kilo verdim ve devam ediyorum ne kadar verirsem kardır benim için.
herkese kolay gelsin :)

merhaba tarif soranlar vardı onun icin eskı mesajımı aldım
ben maalesef 5. gun sabahında amasra yolculuguna cıktıgım ıcın o gun maceram bitti:)) ama 1.5 kilo vermis oldum 4 gunde ki bu iyi bisey.. şimdi yarın yenıden baslıcam ama 4. gunden itibaren baslıcaö bakalım nasıl olacak ..yani 4. gun yeneceklerle
herkese basarılar bu arada ben minnosun koçlugunu yapacaktım nerde o ?:))

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar

deryacım nerdesinnnn???
dün akşama kadar herşey iyi gitti ama çorbam işyerinde evdekinide yengem çok acı yapmış dokunmadım biraz mercimek çorbası içtim yemekten azcık falan kaçırmış oldum yaneee :)))
bu kadardan bişi olmaz napiymm
bugüne gelince kalktım su içtim
işe geldim bir domates bir salatalık birazcıkda peynir yedim çay içtim azcık şekre koydum :)
sonra çorbamı içerim :))))))

inşallah kilo verebilirim bu diyet regl dönemine rastladı (( ama 3 gün sabır :)

Eh artık günaydın demiyim ayıp olcak bendende tünaydın. Seni kaçamakçı seni oh şekerler peynirler ye bakalım, bende gece geç yattım geç kalktım bebişin ihtiyaçlarını anca giderdim yeni çorba yaptım, çorbamı günlük yapıcam o zaman daha ii tüketiyorum, dün bütün tencereyi bitirdim valla. şimdide çorba içiyorum kahvaltımdada salatalık domates marul biber salatası yedim çay içtim. kaçamak yapmadımda akşam gezmeye gideceğim söz veremiyorum valla.

magrento bu lahanın son günleri yazın bulamayız iyi değerlendirmek lazım bu rejimi başlamışken dayan valla bulamayız sonra lahana yaz geliyo, geçen yaz doğum yapmıştım eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyordu(ay o günleri düşünmek bile kötü) amacım bu yaz hepsini tekrara giymek. Ders çalışırken zor oluyo ama kendimi avutuyorum amacıma ulaşacağım. pardon ulaşacağızzzzzzz ok.

güzel bir başlangıç yapmışı canım ben birazcık kaçırdım ama 2 kilocuk veririm die tahmin ediyorum canım :))))) şimdiye kadar idare ettim bit gün daha dayanırım :))) youndum çorbamı içemedim bir bardak ta kaldım şimdi gidiom içmeye ;:)))) akşama ye ama dikkatli ye canım

kızlar bu diyete bende başladım dün..66.1 le başladım 65.4 çıktım bugün..Yanlız ben çorbayı değişik yapıyorum nasıl derseniz

lahana,havuç,kereviz,domates,maydonoz,soğan,pırasa,kabak,sarımsak baharat
minik minik doğruyorum hepsini soğanları yarım tatlı kaşığı yağda kavuruyorum ince doğradığım pırasalarıda atıyorum sonra havucu ekleyip biraz çeviriyorum,kereviz,kabak yine biraz çeviriyorum en son lahanayı ekleyyip üstünü geçecek kadar su ekleyip bir fiske tuz 3,4 diş sarımsak rendelenmiş domates iki demet kıyılmış maydonoz ekliyorum,düdüklünün ağzını kapatıyorum...hepsi pişince bir limon yarımda olabilir isteğe bağlı bir yemek kaşığı yoğurtla çırpıp çorbanın içine döküyorum..Tadı süper oldu sabah akşam iç..

Kafamın takıldığı nokta ise yarım tatlı kaşığı zeytin yağ,ve yoğurt eklemem acaba çorbanın içeriğini değiştirmiş oluyormuyum yoksa böylede işe yarıyomudur ki???

sanırım bir hafta sonra belli eder kendini:)))

puponcum hoşgeldin canım biraz damak taına uydurmakla bişi olmaz merak etme bi kaç gün denersin olmazsa başka türlü yaparsın canım :)))

ben diyete akşamları ara vermek zorunda kaldım malesef ona rağmen biraz vermişim :)))
bugünde ara verdim evdekiler çorba yapmamış yarın devem edicem prş cuma bugün tatil ama az yicem :)

çorbanın yanında meyve yada çay kahve içilebiliyormu bilmiyorumkismile

benim arkadaşda 3 aya yakın yapıyor.sadece çorba başka bişey agzına koymucan diyor ohaoldumsmile

çorbanın yanında meyve yada çay kahve içilebiliyormu bilmiyorumkismile

benim arkadaşda 3 aya yakın yapıyor.sadece çorba başka bişey agzına koymucan diyor ohaoldumsmile

yok canım öyle olurmu bu ağır bir diyet bir defa yapıp bir kaç ay hatta 1 yıl ara vermen lazım bünyeni zormaman lazım ama bazıları kilo veriyorum die devam ediyo malesef
benim listeme göre
1.gün istediğin kadar çorba ve meyve
2.gün istediğin kadar çorba ve sebze
3.gün istediğin kadar çorba meyve sebze diye devam edio gerisini hatırlamıorum canım ama süt var muz var kırmızı et var biraz araştır istersen

geç olsada geldim. yeni katılan arkadaşlara merhaba kolay gelsin. Diyete devam ediyorum bugün lahanam yoktu gittim onu aldım çorbamı tazeledim. dün akşam biraz kaçamak yaptım ama olsun biraz dondurma ve bir tane küçük börekten bişey olmaz heralde ben tartılmadım hiç bugünde bitsin yarın tartılcam bakalım ne olcak.

Secret Heart Memorial Hastanesi çok kilolu hastalarına ameliyat öncesi bu zayıflama diyetini uygulamaktadır.
::: Yağ Eritici Çorba
İçindekiler:
6 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 büyük lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı
tuz,biber
maydanoz
köri
1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti
acı sos (arzu edilirse)

Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük ya da orta boy doğrayın.
Tencereye koyup üstünü örtecek kadar su ilave edin.
10 dakika hızlı yüksek ateşte kaynatın sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edin,sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz.
Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.

::: Birinci Gün:
Bütün meyveleri (muz hariç) yiyebilirsiniz. Kavun ve karpuzun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür. Bugün sadece meyve yiyip çorba içebilirsiniz. Şekersiz çay serbesttir. Su içmeyi ihmal etmeyin.
::: İkinci Gün:
Bütün sebzelerden doyuncaya kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Kuru fasulye, mısır ve bezelyeden uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için. Bu akşam kendinizi tereyağlı fırın patates (kumpir) ile ödüllendirin. Meyve yemeyin.
::: Üçüncü Gün:
İstediğiniz kadar çorba için. Sebze ve meyve yiyin. Patates yemeyin.Üç gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.
::: Dördüncü Gün:
Muz ve yağsız süt: En fazla üç muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba için.
::: Beşinci Gün:
Sığır eti ve domates: Gün boyunca 310-620 gr sığır eti ve altı adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Çorba içmeye devam edin.
::: Altıncı Gün:
Et ve sebzeler: Bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için.
::: Yedinci Gün:
Kahverengi pirinç, meyve ve sebze suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için.
Altıncı günün sonunda yukarıdaki diyeti hiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8.5 kg arasında kaybetmiş olmanız gerekir. Şayet 7.5 kg'dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir. Bu yedi günlük planı istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz. Bu diyet sisteminizi temizleyecektir. Bu rejimle yağlar hızla yanar. Diyet sırasında alkol ve alkollü içecekler kullanmayın, çünkü bunlar vücudunuzda yağ birikimine neden olurlar. Alkolü diyete başlamadan 24 saat önce bırakın.
Diyete başladıktan birkaç gün sonra bağırsak faaliyetleriniz değişir. Çorbalarınıza kepek ekleyebilirsiniz. Bu diyette kahve serbesttir, zaten üçüncü günün sonunda kafeine ihtiyaç duymayacaksınız.
::: YASAKLAR:
Ekmek, alkol, karbonatlı içecekler, diyet içecekler. Bunların yerine şekersiz çay, koyu kahve, doğal meyve suları, kızılcık suyu ve yağsız süt içebilirsiniz. Bu temel yağ eritici çorbayı aç olduğunuz ve arzu ettiğiniz sürece içebilirsiniz. Ne kadar çok çorba içerseniz o kadar çok yağ kaybedersiniz. Kızartılmış sebzeler yasaktır. Et yerine haşlanmış veya fırınlanmış ve derisi çıkartılmış tavuk da yiyebilirsiniz.

ARKADAŞLAR ARAYAN BULAMAYANLAR İÇİN TARİFİ TEKRAR VERİYİM DEDİM BEN BU YAZIYI 3 SENE ÖNCE BULMUŞTUM BU BENCE EN ORJİNAL TARİF SANKİ DİĞERLERİNE EKLEMELER YAPILMIŞ GİBİ GELİYO BANA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…