selam arkadaşlar bende bu lahana diyetini yapmak istiyorum ama tarini bulamadım.nerden bulabilirim.acil gerekli çünkü yarın başlamayı düşünüyorum.ve sadece 3 gün yapacağım.
canım benim kaç aylık ufaklık ona göre öneride buluncazzz :))selam kizlar,emziriken günde iki kere icsem olurmuki,yani sirf bu corbayi degilde sabah ve aksam icsem öglen yemek yesem nasil olur ,emzirip icenler oldumu ,bunalimdayim kilolarim yüzünden ,önerilerinize ihtiyacim var
magrento nasıl gidiyo ilk gün ben 5 kaseye ulaştım çorbada 6 bardak su bir havuç biraz çilek elma yedim bugün.ha hayret bugün biterse diğer günler daha çabuk geçiyo.
Lahana çorbası diyetim ve 7 günümün hikayesi Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
MERHABA ..
bugun 3. gunum ..sizlerle paylaşmak istedim
yas:46
boy:163
kilo 63.5
çorba tarifi :
buyuk bir beyaz lahana ..5-6 domates -3-4 etli yeşil dolmalık biber ..3-4 adte kırmızı etli biber - maydanoz 1-2 demet - aysberg marul -yesil sogan ( kalın bir b ag) .2 paket hazır sogan veya sebze corbası
hepsini ince kıyın bir buyuk tencerede pişirin ( kaynamaya basladıktan sonra 10 dakıkadan fazla kaynatmayın vitamın degerleri ölmesin) ..sonra bunu buzdolabına atın .. her gun yiyeceginiz miktarı bir tencerede ısıtın ( hepsini ısıtıp sogutmayın tekrar tekrar vitaminler ölür:)
1. gun .. dilediginiz kadar çorba ( ben çorbayı yiyecegim kadarını el mikserinden geciriyorum daha kolay yutuluyor:)))
dilediginiz kadar meyve ( muz üzüm incir haric.) bol bol meyve yedim ama en az 3-4 kase corba tuketmelisiniz sonuçta bu çorba suyu vucuttan tmayan ama yagı eriten asıl malzememiz) bugunun sonunda aksam fena acımıstım yarım kilo çilek yemişim:)) gece yattım baktım karnım aç gibi kocaman bir portakalı indirdim mideye
2. gün .. bol çorba ve dilediginiz kadar sebze ( patates yok )
sadece aksama bir patatesi kumpir seklinde bira tereyagı ıle ya da az yagla haslanmıs patatesi kavurup yiyebilirsiniz.. bugun meyve yok ..ama ben kaçamak yaptım oncek gunden kalan cileklerden azıcık yedim:)))
3. gun sabah tartıldıgımda hala 63 idim yarım kilomu idi hepitopu 2 gunde:))
bugun dilediginiz kadar çorba en az 3-4 kase .. ve istediginiz kadar sebze ve meybve ( tabi muz incir uzum patates yasak ) ve bugunun ıcındeyim su an
saat 13: 33 bir kase corba içmişim.. 2 adet havuç kemirdim .. 2 tane de zeytin attım agzıma ve bir koccaman elma ..açlık hisssetmiyorum ama aklımda ekmek var:))))
az yaglı bir havuc kereviz attım tencereye biradan ondan yerim ya da aksam ..deva m edecegim
4. gun ( ne yyiyeceginizi soyluyorum yoksa ben hala 3 . gundeyim:)
yine bol bol çorba .. istediginiz kadar yasak olmayan sebze ve meyve ..amaaaaa bugun muz var yehooo 2-3 adet muzu götürebilirsiniz.. ve süt.. ben süt içemedigim için yagsz yogurt yiyecegim siz de yagsız süt içebilirsiniz zaten .. peynir yok ha :)
5. gun bol çorba diledigin ve bol domates ek olarak yagsız 300-600 gr arası ett.. veya derisiz tavuk ya da balık ama kırmızı et mutlaka bu hafta icinde tuketielecek protein adına
6. gun: istedigin kadar et:)) ve çorba ve meyve sebze
7. gun istedigin kadar çorba ve kabuklu pilavdan yagız lapa pilav:)))
tum bu 7 gunun sonunda metabolişk durumunuza gore 4-7 kilo kaybetmiş olmanız gerekiyor ..
sonuçlardan sizi haberdar edecegim ..
sevgiler ha bu arada bu diyet tıbbi bir diyettir ve yoyo degildir.. ayrıca 2 hafta ustuste uygulanmaz bir hafta ara verip yenıden yapabilirisiniz.. ya a gunluk yasamnızda lahana çorbasını sıklıkla tuketebilirsiniz.. karbonhidratlara dikkat
serbest içecekler dilediginiz kadar sekersiz çay ..kahve gunde belki bir tane sekersiz ..bol bol su içeceksiniz gunde 8-9 bardak 8 hepsi bir arada degil güne eşit olarak bolun ve her yemekten once içmeye gayrt edin ..yemek arasında ve sonrasında içilen sudan size pek hayır gelmeyecegi gibi sindirim sorunlarına a sebep olabilir..
sevgilerle guzelliklerle ve bikini tayt beli dusuk pantolonlarla kalın:))))))
Eh artık günaydın demiyim ayıp olcak bendende tünaydın. Seni kaçamakçı seni oh şekerler peynirler ye bakalım, bende gece geç yattım geç kalktım bebişin ihtiyaçlarını anca giderdim yeni çorba yaptım, çorbamı günlük yapıcam o zaman daha ii tüketiyorum, dün bütün tencereyi bitirdim valla. şimdide çorba içiyorum kahvaltımdada salatalık domates marul biber salatası yedim çay içtim. kaçamak yapmadımda akşam gezmeye gideceğim söz veremiyorum valla.
magrento bu lahanın son günleri yazın bulamayız iyi değerlendirmek lazım bu rejimi başlamışken dayan valla bulamayız sonra lahana yaz geliyo, geçen yaz doğum yapmıştım eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyordu(ay o günleri düşünmek bile kötü) amacım bu yaz hepsini tekrara giymek. Ders çalışırken zor oluyo ama kendimi avutuyorum amacıma ulaşacağım. pardon ulaşacağızzzzzzz ok.
çorbanın yanında meyve yada çay kahve içilebiliyormu bilmiyorumkismile
benim arkadaşda 3 aya yakın yapıyor.sadece çorba başka bişey agzına koymucan diyor ohaoldumsmile
ben ik tane lahana aldım ve 4 böldüm ayrı ayrı poşetlere koyup dondurucuma koydum bulamadıgım zamanlar onları kullanıcam bırakmaya niyetim yok bu çorbayı yazın market market gezmektense elimin altında olur.
3,5 tane daha koymayı düşünüyorum daha dondurucuya.
ama çıkarınca bozulma olmyuor lahanada sadece haşlanmış gibi duruyor buzu eriyince düdüklüye koyunca pişer nasıl olsa cokacimcoook[/QUOTE
uzun süre yorum yazan olmayınca konuya bakmayı unutmuşum, canım arkadaşım saol zemuszemus güzel bi fikir vermişsin, burdan birbirinize destek çıkmanız fikir vererek yardımcı olmanız çok güzel, lahana diyetinizde başarılar. hihoyyyt
valla Almanya'da lahana her daim var.