gerçekten tebrik ediyorum seni çok güzel başarmışsın ve 6 kilo wermişsin.ben 3 ay önce tekrar bu lahana çorbası rejimini harfiyen uygulamıştım 6 günde 3 kilo kadar werdim 7. günün sabahında tansiyonum düştü bayılcak gibi oldum we hemen bıraktım rejimi.geçen hafta tekrar başlamak üzere klasik çorba tarifini yaptım weeee 1 kaşık aldığım anda bıraktım elimden demekki öncekinde fazla içmişim we bu sefer rahatsızlık werdi.bende şimdi senin dediğin gibi içine domates çorbası katarak yapmayı düşünüorum belki içine bende bulgur atarım.rejim listesinide harfiyen uygularsam umarım başarılı olur :)
bulguru çok az atmanı tavsiye ederim biliyorsun kalorisi çok yüksek,hazırı da satılıyor marketlerde 1 paketi 60 kalori civarı,ben onlardan kullandım.bu gün 2. tencere çorbamı hazırladım aslında ara vermem gerekiyor ama kilo alırım diye çok korkuyorum,o yüzden hergün yine de 1 kase içmeye karar verdim.Başarılı olacağına inanıyorum canım,benim de daha vermem gereken 8 kilo var umarım 1-2 ay sonra burda verdiğimiz kiloları kutluyor oluruz zemuszemus