Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

gerçekten tebrik ediyorum seni çok güzel başarmışsın ve 6 kilo wermişsin.ben 3 ay önce tekrar bu lahana çorbası rejimini harfiyen uygulamıştım 6 günde 3 kilo kadar werdim 7. günün sabahında tansiyonum düştü bayılcak gibi oldum we hemen bıraktım rejimi.geçen hafta tekrar başlamak üzere klasik çorba tarifini yaptım weeee 1 kaşık aldığım anda bıraktım elimden demekki öncekinde fazla içmişim we bu sefer rahatsızlık werdi.bende şimdi senin dediğin gibi içine domates çorbası katarak yapmayı düşünüorum belki içine bende bulgur atarım.rejim listesinide harfiyen uygularsam umarım başarılı olur :)

bulguru çok az atmanı tavsiye ederim biliyorsun kalorisi çok yüksek,hazırı da satılıyor marketlerde 1 paketi 60 kalori civarı,ben onlardan kullandım.bu gün 2. tencere çorbamı hazırladım aslında ara vermem gerekiyor ama kilo alırım diye çok korkuyorum,o yüzden hergün yine de 1 kase içmeye karar verdim.Başarılı olacağına inanıyorum canım,benim de daha vermem gereken 8 kilo var umarım 1-2 ay sonra burda verdiğimiz kiloları kutluyor oluruz zemuszemus

Merhaba,

Kendi hazırladığın bitki çayında neler var yazabilir misin?

merhaba carmen,ilk gününün iyi geçmesine sevindim,ben nerdeyse yarı baygın yatıyordum mirmirmirmir
hazırladığım çay çok kolay
suyu kaynatıyorsun,altını kapatıyorsun,içine:
2tk adaçayı
2tk funda yaprağı
2tk yeşilçay
8-10 kirazsapı
3tk sinameki(normalde onuda 2 tk kaşığı olarak başla beni çok etkilemedi diye 3 tk koyuyorum ben)
çaydanlığın ağzını kapatıp 10 dk demlenmesini bekle,Afiyet olsun :kahve:

offf offf turkiyeden tazecik yufka ve baklava getirdi gorumcemin esi bi dilim borek ve 1 tane tatliyi yuttum :KK43:( cok pisman oldum gitti dun verdigim 800 gram agzima daha birsey surmem

buyrunnnnnnnnn dünden beri sana ulaşmaya çalışıyordum,yeni üye olduğum için mesaj hakkım yok,ziyaretçi defterinde kapalı,şükür kavuşturana.canım ben 78.9 ile başladım diyete şuan 73 e düştüm.bugün ara verdim 7 gün bitti.diyet listesine tamamen uydum.üsttede dediğim gibi şekerimi dengelemek için arada kuru kayısı ve ham badem yedim az az.onun dışında hiç kaçamaklarım olmadı.bitki çayı içtim ve hiç spor yapmadım,zaten halsizdim kendimi yormak istemedim.tüm bunlara rağmen yine de gitti kilolar.moralini sakın bozma arkadaşım 1-2 gün tartı da hiç değişiklik olmadığı zamanlar oldu ama ertesi gün 1-1.5 kilo farketti.gerçekten bu çorbanın yağ yaktığına emin oldum.şuan 73 kiloyum ama benle aynı boydaki 67 kilo olan arkadaşımdan daha ince görünüyorum,keşke spor yapsaydım.imkanın varsa yap derim ve motivasyonunu kaybetme,bugün 2.günün düşünsene fıstık gibi görünmene sadece 5 gün kaldı
senin ikinci gün nasıl geçti ?

Merhaba arkadaşlar,

Dün kaçamaksız kapattım. (yemeklerden sonraki 1 er adet gün boyu toplam 3 adet az şekerli türk kahvesini saymazsak) Vee sabah tartıldığımda 84,40 kg.olmuştum yani 600 gr.azalmış. Bu benim için mucize gibi çünkü kendimi bildim bileli diyetteyim ve deliler gibi spor yapmama rağmen haftada 1 kg.veremediğim zamanlar olmuştu. Ayrıca çorbayı çok sevdiğim için ve diyet disiplinine sahip olduğumdan hiç zorluk çekmiyorum. Tek çekincem düşük tansiyonlu olmam. Ama onu da kahvelerle dengeleyeceğim işte:) Lilie çay tarifi için çok teşekkür ederim, bugün çarşıya ineceğim aktardan alayım. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim kızlar. Bu sabah önce 1/2 salatalık yedim, şimdi çorbamı içiyorum.

Hepinize sevgiler,

carmen 97 kiloyum canım

Başak hiç tiroid bezine baktırdın mı canım? Bende yıllarca herşeyi yapıp kilo veremedim. Sonunda hipotiroid çıktı, Bodrum a taşınınca değerler normale döndü ama maalesef metobolizma düzelmedi. Çok spor yapıyorum onun için. Belki tiroidle ilgili bir sorundur. Umarım en kısa sürede bu direnci kırar ve aşağıya doğru inersin.

Sevgiler,

Kızlar bir de 2.gündeki patatesi soracaktım. Yemek zorunlu mu yoksa istersen mi yiyebilirsin. Bir de 4.gün muz ve süt yerken yine çiğ sebze yiyebilecek miyiz (mesela yağsız yeşil salata ya da salatalık gibi) yoksa o gün sadece 4 bardak süt ve 5 muz mu var sadece?

Çok teşekkürler, sevgiler.

Kızlar bir de 2.gündeki patatesi soracaktım. Yemek zorunlu mu yoksa istersen mi yiyebilirsin. Bir de 4.gün muz ve süt yerken yine çiğ sebze yiyebilecek miyiz (mesela yağsız yeşil salata ya da salatalık gibi) yoksa o gün sadece 4 bardak süt ve 5 muz mu var sadece?

Çok teşekkürler, sevgiler.

2. gün istemezsen tabii ki yeme patatesi, 4. gün sadece muz, süt ve çorba var, başka şeyler yasak.

başakcım durumlar nedir? Bugün 6. günüm ve bu hafta kilo verme olayım durdu heralde, 2 kilo verdim ve öylece kaldım, aradaki ufak kaçamakları depoladı heralde vücudum ya da beyin vücuda aç kalıyorsun, hiçbirşeyi yakma komutunu verdi. Salak beynim.

Başak hiç tiroid bezine baktırdın mı canım? Bende yıllarca herşeyi yapıp kilo veremedim. Sonunda hipotiroid çıktı, Bodrum a taşınınca değerler normale döndü ama maalesef metobolizma düzelmedi. Çok spor yapıyorum onun için. Belki tiroidle ilgili bir sorundur. Umarım en kısa sürede bu direnci kırar ve aşağıya doğru inersin.

Sevgiler,

vala canım inanki baktırmadım bu diettede olmazsa kilo verimi galiba dr yolu görünecek bana
hiç kaçamagım olmadı ama 4 gün sadece çorba ve 1 muz 1 bardakta süt içebildim iştahım kesildi birden hiç yiyemedim ama suda içemiyorum ya çorbadan sonra 1 bardak zorla aradada aklıma geldikçe içiyorum,
bugün sabah bergamaya gittik bir günlügüne ara verecektim diete ama gün boyunca birşey yemedim sadece sabah kahvaltıda dışarıdaydık sadece 1 börek yedim oda agzımda istenmeyen bir koku oluştu o yüzden sonra akşam üzeri 1 tane muz eve gelince hemen çorbaya saldırdım valla bu kadar kaçamak sayılmaz heralde yarın devam

başakcım durumlar nedir? Bugün 6. günüm ve bu hafta kilo verme olayım durdu heralde, 2 kilo verdim ve öylece kaldım, aradaki ufak kaçamakları depoladı heralde vücudum ya da beyin vücuda aç kalıyorsun, hiçbirşeyi yakma komutunu verdi. Salak beynim.

bir yerde okumuştum vücut aç kaldıgında beyin devamlı aç kalacagını zannederek yag depolarını saklarmış yani kilo verme olayı olmazmış bir süre ama benim depolarım fazlasıyla dolu biran önce boşalsa çok iyi olacak

emzırıpde bu dıyetı olmadımı yaaaa artık gıtsın su kılolar :a015:
bu dıyetı yapmak ıstıyorum

Kızlar merhaba,

Dünü de kaçamaksız kapattım, bu sabah tartı 84.00 ı gösteriyordu. Bugün meyve sebze günü. Sabah çorba ve 1/3 Mango, 1/2 Petito, 1 kivi ve 1/2 armut yedim. Arada bir kahve ve bir portakal bol su. Şimdilik böyle gidiyor. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.

Sevgiler,

kızlar merhaba ben bu çorbadan içmek istiyorm ama birinci sayfada tarifi bulamadm ben az yiğerek çorbayıda tüketmek istiyorum tam programlı bi rejim olrak değil yani acaba faydasını görürmüyüm 80 kiloyum ve yaza kadar 15 kilo vermem lazım tam tarifini yapılışını yazabilirmisiniz ve günde ne kdar tüketmek gerekiyor

bende 62 kiloyum 55 olmam lazımm :KK43:

Yarın pazartesi ve ayın 15. bu çorbayı denicem ve yanındada az kilo aldırmayan yiecekler tabii + yeşilçay.

bakalım 2 hafta sonra yazıcam ne kadar verdigimiii kendime topik aççcam bakalım neler olcak..

X