Baharcım tarifte ufak bir hata yapmışım,2 su bardağı suyla bir paket hazır çorbamızı pişiriyoruz yazacaktım,fazla su koyarsan çorba doyurucu olmuyor canım,inşallah daha pişirmemişsindir :Saruboceq: şuana kadar 5.5 kilo verdim esas gün yarın hayırlısı bakalım.Ben de normalde diyet sırasında senin gibi tansiyon ve halsizlik sorunu yaşarım genelde,bu diyette sadece ilk gün başağrısı ve halsızlık oldu,daha sonra hiçbir sorun yaşamadım.diyet sırasında günde 2-3 kuru kayısı ve 5-6 kavrulmamış badem yedim,şeker düzene girsin diye.çok şükür atlattım bugün son gündü,yarın sabah tartı günü zemuszemus
emzirme döneminde yapılmasında sakınca varmı acaba
2. günün de sonuna geldik, yarın en kolay gün, bakalım napcaz kızlar...
bu da benim tarifim,oldukça doyurucu
6-7 adet taze soğan
2 -3 adet kerevizin sapları
3-4 biber
3-4 domates
1 orta boy lahana
ufak ufak kesip büyük boy bir tencerede haşlıyor sonrasında blender dan geçiriyoruz.başka bir tencerede 2 su bardağı hazır domates çorbasını(ben bulgurlu domates çorbasını tavsiye ederim tadı harika oluyor)pişirip püre şeklindeki lahana çorbamıza ekleyip biraz daha kaynatıyoruz.tuz atmıyoruz,içerken baharat,limon serbest.sonuç 5.günümün sabahında tartıda 4.6 kilo gitti zemuszemus
selam lilie ben şunu sormak istiyorum şimdi sen bu çorbayı bizim klasik tarifinin haricinde birde domates çorbası katıp içine öyle içiyosun.peki sormak istediğim bu çorbanın haricinde rejim listesine harfiyen uyuyomusun yani tüm gün sebze tüm gün meyve ayrıca çorbanın haricinde spor falan yaptınmı?
merhaba canım,evet rejim listesini uyguladım birebir, fakat arada şekerim çok çabuk düştüğü için ,çok halsiz kalıp kendimi kötü hissttiğimde kuru kayısı ve kavrulmamış,ham badem yedim(çok az ama, kayısı 2 adet badem 4-5 adet gibi),hiç spor yapamadım yapsaydım keşke diyorum şimdi, başladığımda 78.9 kgydum şuan 73.1 kiloya düştüm.bir de unutmadan kendi hazırladığım bir bitki çayı var o da yağ yakıcı günde 2-3 subardağı içtim.o da çok etkili oldu diyet esnasında ki su atımını hızlandırdı,kabızlık sorununu çözdü.
arkadaşlar gerçekten adınıza sevindim ben 1 haftadır ekmek yemiyorum çorba sebze ve meyve ama gr düşme yok ne olcak benim bu halim bilmem içler acısı bir durumdayım
merhaba canım,evet rejim listesini uyguladım birebir, fakat arada şekerim çok çabuk düştüğü için ,çok halsiz kalıp kendimi kötü hissttiğimde kuru kayısı ve kavrulmamış,ham badem yedim(çok az ama, kayısı 2 adet badem 4-5 adet gibi),hiç spor yapamadım yapsaydım keşke diyorum şimdi, başladığımda 78.9 kgydum şuan 73.1 kiloya düştüm.bir de unutmadan kendi hazırladığım bir bitki çayı var o da yağ yakıcı günde 2-3 subardağı içtim.o da çok etkili oldu diyet esnasında ki su atımını hızlandırdı,kabızlık sorununu çözdü.