Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bu sabah pisirdim canim ama yanlis yazdigi tahmin ettim 2 su bardagi suyla pisirdim baya koyu bi corba oldu sonra blendirdan gecirdigim lahanayla karistirdim ama evde domates corbasi yoktu dugun corbasi vardi onunla yaptim icerkende icine limon siktim hic nefes almadan bi kerede ictim uzerinede su ama tadi bu sefer hic fena degildi zaten az yaptim bugun yarin icerim cumartesi domates corbasi alip onunla devam ederim sen super kilo vermissin ben gecen sene yaptigimda en fazla 3 kilo vermistim ama ben butun gun evdeyim hic disari cikmiyorum butun gun 4 duvarin icinde istedigin kadar hareket et ise yaramiyor bundan bir kac ay once gorumcem yapti bu diyeti 1 haftada 7 kilo verdi ama kendisi cok yogun calisiyor bu diyette hareket cok onemli insallah bu sefer biraz daha fazla kilo verebilirim

benimde bugün diyette 3.günümdü.gayet iyi geçti.Malum özel durumdan dolayı sanırım 3 günde 1.5 kilo vermişim.haftaya salıya kadar bakalım kaç kilo verem.senin nasıl gidiyo raupe olumunekankayizsmile

herkeste regl zamani mi yapmaya basladi diyeti benimde bugun hem reglimde hemde diyette ilk gunum regli zamani hic yapmadim bu diyeti daha mi az veriliyor kilo

allahım ne güzel herkes kilo veriyorda benim kilolarım neden yapışıp kaldı bana ya gr oynama yok tartıda deli olacagım kesinlikle kaçamak yapmıyorum yapmamda kesin kararlıyım bende var bir tuhaflık
galiba

bugün 3. günümdü ama hiç içmek istemedim aslında tadınıda beğeniyodum ama noldu bana böyle bi tiksinti geldi zorla içtim ama gelin bana sorun yani çok fena halsizlik ve başağrısı var , hiç tartılmadığım için kilo durumunu bilmiyorum zaten öyle mucize falande beklemiyorum.. yarın lahananın yemegini yapmayı düşünüyorum çorbaya biraz ara vermek zorundayım fena tiksindim yaa napcam benn (

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de 3 gündür tüm forumu okuduktan sonra dün tüm malzemelerimi alıp, çorbamı pişirip, bugün başladım. Hazır çorba, yağ, kimyon, vs.ilave etmedim. Sadece taze nane ve 2 yaprak kuru defne koydum. Bence tadı enfes oldu. Ama belki de lahanayı, kerevizi ve enginarı çok sevdiğimdendir. Sabah önce bir yeşil elma yedim. Daha sonra 1 kupa dolusu çorbamı içtim. Bu sabah 85,20 Kg.dım. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.

Sevgiler,

2. günün de sonuna geldik, yarın en kolay gün, bakalım napcaz kızlar...

raupe selam geçen hafta pazartesi beraber başlamıştık bu rejime hatırlarsan, fakat ben en son tansiyom düşmesi olayından sonra bu pazartesi sabahı lahana çorbasını önüme aldığımda ilk kaşıkla bu işi yapamicama karar werdim we ilk gün bnm için lahana diyeti başlamasıyla bitmesi bir oldu.okuduğum kadarıyla seninde 3 gün sürebilmiş :)kiloyu wermek istiorum ama nasıl bilemiorum sen çorbayı farklı bi tarifle yapıosun galiba içine neler katıosun tam olarak?

selam lilie ben şunu sormak istiyorum şimdi sen bu çorbayı bizim klasik tarifinin haricinde birde domates çorbası katıp içine öyle içiyosun.peki sormak istediğim bu çorbanın haricinde rejim listesine harfiyen uyuyomusun yani tüm gün sebze tüm gün meyve ayrıca çorbanın haricinde spor falan yaptınmı?

Tekrar merhaba herkese,

Saat 10:30 gibi bir yeşil elma daha yedim arkadaşlar, eskiden beri çok su içerdim zaten yine suyumu içmeye devam ediyorum. Yalnız düşük tansiyon hastası olduğum için (genelde 9-6) arada bir tane az şekerli türk kahvesi içtim. Hiç bir açlık hissi yok çok farklı bir enerji var. Bakalım neler olacak?

Sevgiler hepinize,

merhaba canım,evet rejim listesini uyguladım birebir, fakat arada şekerim çok çabuk düştüğü için ,çok halsiz kalıp kendimi kötü hissttiğimde kuru kayısı ve kavrulmamış,ham badem yedim(çok az ama, kayısı 2 adet badem 4-5 adet gibi),hiç spor yapamadım yapsaydım keşke diyorum şimdi, başladığımda 78.9 kgydum şuan 73.1 kiloya düştüm.bir de unutmadan kendi hazırladığım bir bitki çayı var o da yağ yakıcı günde 2-3 subardağı içtim.o da çok etkili oldu diyet esnasında ki su atımını hızlandırdı,kabızlık sorununu çözdü.

Merhaba,

Kendi hazırladığın bitki çayında neler var yazabilir misin?

Merhaba arkadaşlar,

Öğle yemeğinde kocaman bir tabak çorba içtim, 1/2 Elma, 1/2 Portakal ve 1 kivi yedim. Ardından yine tansiyonda problem olmaması açısından bir az şekerli türk kahvesi içtim. Saat 14:30 gibi 1 çay bardağı nescafe içtim. Şu anda da bir ayvayı küçük dilimlere ayırarak üzerine az tuz ekip limon sıktım onu yiyorum. Bu arada 2,5 lt.su içtim. Herhangi bir zorlanma yok açlık hissi de yok. Dediğim gibi çorbanın tadı bence çok güzel. Bakalım sonuçlarıda güzel olacak mı?

Sevgiler,

bugun ikinci gunum ve 800 gram gitmis bugunluk guzel bi sonuc ama biliyorum ki sonraki gunlerde gunde 200 -300 gram seklinde devam edicek ama olsun ozellikle regl zamanimda basladim bu donemde tatli krizim tavan yapiyordu irademi kontrol edebilirim diyorum kendi kendime oglum yanimda abur cubur atistiriyor normal zamanda beraber yerdik 2 gundur elimi bile surmuyorum ve tatli istedim sifira indi benim icin bu cok onemliydi demek ki istedigim zaman bogazimi tutabiliyormusum :)

arkadaşlar gerçekten adınıza sevindim ben 1 haftadır ekmek yemiyorum çorba sebze ve meyve ama gr düşme yok ne olcak benim bu halim bilmem içler acısı bir durumdayım

merhaba kızlar bu gün benim 5. günün be başlangıç 75.5 iken şimdi 72.7 oldum.3 kiloya yakın yani bakalım sonuncu günde neler olacak.

gerçekten tebrik ediyorum seni çok güzel başarmışsın ve 6 kilo wermişsin.ben 3 ay önce tekrar bu lahana çorbası rejimini harfiyen uygulamıştım 6 günde 3 kilo kadar werdim 7. günün sabahında tansiyonum düştü bayılcak gibi oldum we hemen bıraktım rejimi.geçen hafta tekrar başlamak üzere klasik çorba tarifini yaptım weeee 1 kaşık aldığım anda bıraktım elimden demekki öncekinde fazla içmişim we bu sefer rahatsızlık werdi.bende şimdi senin dediğin gibi içine domates çorbası katarak yapmayı düşünüorum belki içine bende bulgur atarım.rejim listesinide harfiyen uygularsam umarım başarılı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…