Baharcım tarifte ufak bir hata yapmışım,2 su bardağı suyla bir paket hazır çorbamızı pişiriyoruz yazacaktım,fazla su koyarsan çorba doyurucu olmuyor canım,inşallah daha pişirmemişsindir :Saruboceq: şuana kadar 5.5 kilo verdim esas gün yarın hayırlısı bakalım.Ben de normalde diyet sırasında senin gibi tansiyon ve halsizlik sorunu yaşarım genelde,bu diyette sadece ilk gün başağrısı ve halsızlık oldu,daha sonra hiçbir sorun yaşamadım.diyet sırasında günde 2-3 kuru kayısı ve 5-6 kavrulmamış badem yedim,şeker düzene girsin diye.çok şükür atlattım bugün son gündü,yarın sabah tartı günü zemuszemus
bu sabah pisirdim canim ama yanlis yazdigi tahmin ettim 2 su bardagi suyla pisirdim baya koyu bi corba oldu sonra blendirdan gecirdigim lahanayla karistirdim ama evde domates corbasi yoktu dugun corbasi vardi onunla yaptim icerkende icine limon siktim hic nefes almadan bi kerede ictim uzerinede su ama tadi bu sefer hic fena degildi zaten az yaptim bugun yarin icerim cumartesi domates corbasi alip onunla devam ederim sen super kilo vermissin ben gecen sene yaptigimda en fazla 3 kilo vermistim ama ben butun gun evdeyim hic disari cikmiyorum butun gun 4 duvarin icinde istedigin kadar hareket et ise yaramiyor bundan bir kac ay once gorumcem yapti bu diyeti 1 haftada 7 kilo verdi ama kendisi cok yogun calisiyor bu diyette hareket cok onemli insallah bu sefer biraz daha fazla kilo verebilirim