Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar corbanin tarifini verebilirmisinizz
internette ariyorum degisik degisik tarifler cikiyor hepp

tamam raupe canım yarın baştan başlarım ama şuna açıklık getirmek istiyorum peynir yememdeki ama ç tansiyon sorunum olmasından ilaç alımını bıraktıgım için tuz kullanmadıgım için birde tansiyonumu peynirdeki tuz oranı birazda olsa dengeledigi iin yiyordum birde senin listene göre gidicem canım

madem böyle bir problemin var, o zaman bari ilk gün spor yapma. ilk günün çok zor olduğunu biliyorum, benim de kaçamaklarım olmuyor değil, benim de tatlı krizim ağır bastı ve bir tatlı kaşığı bal yedim, sen neden peynir yemeyesin ki:) üstelik senin durumun daha önemli. ama merak etme, diğer günler gerçekten kolay geçiyor.

Son düzenleme:
teşekkürler raupecim verdiğin motivasyon için.Ayrıca tebrik ederim ilk günü kaçamak yapmadan atlatmak çok önemlisen şuan kaç kilosun ben 70 ile başlıyorum tekrar bir hafta tartılmıycam haftaya pazartesiye kadar bakalım kaç kilo vericem.sende kilonu yazarmısın.diğer arkadaşlarada başarılar dilerimguclubacismile

ben 66 ile başladım, önümüzdeki hafta sonucu yazarım, boyum 1.70 ve en zor giden yerler göbek ile üst bacaklar. kesip atasım geliyor yahu...

kizlar corbanin tarifini verebilirmisinizz
internette ariyorum degisik degisik tarifler cikiyor hepp

Çorbanın içine kafana göre havuç ve patates dışında eline ne geçerse atabilirsin:) Ben sadece kuru soğan ve lahanayı haşlıyorum, bir diş de sarımsak atıyorum içine (tuzsuz), iyice pişince blenderdan geçirip süzüyorum ve içine hazır domates çorbası koyuyorum, çorba içilecek duruma geliyor. mantar çorbası koyma ama, iğrenç oluyor. soğan çorbasının da kalorisi düşük, knorr soğan çorbası ya da domates çorbası tavsiye ederim. hazır çorba koymam dersen mutlaka köri tavsiye ederim. Çorbanın tadını inanılmaz değiştiriyor...

ilk haftamı bugun tamamlıyorum yarın itibarı ile ikinci haftama başlıyorum, boyum 1,72 kilom 57 , hiç spor yapmıyorum, ve diyete katı bir şekilde bağlı değilim arada buzdolabından bir şeyler tırtıklıyorum :)

diyetin iyi tarafı:
sığamadıgım bütün kıyafetlerime sığabiliyorum,
kötü tarafı:
biraz agresifleştim ve sürekli yiyecek bir şeyler düşünüyorum, rüyalarımda bile bir şeyler yiyorum.
bu kadar eziyete değer mi .. ? bilmiyorum

yav 1.72 boya 57 kiloyla manken gibi olman lazım, neden yapıyorsun ki bu diyeti? ben 170 boyuma 66 kiloyum ve hedefim 58, sen hedefimin bile altındasın:)

ben 66 ile başladım, önümüzdeki hafta sonucu yazarım, boyum 1.70 ve en zor giden yerler göbek ile üst bacaklar. kesip atasım geliyor yahu...

senin çok az yolun kalmış beim boyum 1.58 ve vermem gereken en az 16 kilo var ooof ya çok çalışmam lazım:kahve:

günaydın kızlar bugün sil baştan yapıp diyetime yeniden başladım ilk gün meyve ve çorba günü 1 tane portakalımı yedim ve çorbam pişti birazdan ılıyınca onuda içicem.
raupe tatlım senin listene harfiyen uyacagım bakalım ilk hafta sonuç ne olacak.
herkese kolay gelsin arkadaşlar

günaydın kızlar bugün sil baştan yapıp diyetime yeniden başladım ilk gün meyve ve çorba günü 1 tane portakalımı yedim ve çorbam pişti birazdan ılıyınca onuda içicem.
raupe tatlım senin listene harfiyen uyacagım bakalım ilk hafta sonuç ne olacak.
herkese kolay gelsin arkadaşlar

başakcım, sen tansiyon mansiyon diyince kendimi kötü hissettim ya, ihtiyacın varsa bi parça peynirini ye. bu arada asitli meyveler acıktırabilir, portakal ve elma yerine üzüm, kivi, kuru kayısı öneririm. başın filan dönecek olursa bir parça peynirini ye, e mi?

yok canım baktım kendimi iyi hissetmiyorum o zaman bir parça peynir alırım şuan herşey yolunda çorbamı içtim ve elma yedim bir tane ya ben aklıma geldikçede içiyorum çorbadan sakıncası olmaz heralde tek şikayetim fazla su tüketemiyorum ama içmek için elimden geleni yapıyorum.

selam kızlar benimde bu diyette 2. günüm.şu an gayet iyiyim.hedefim sporla birlikte 4 kilo.sonuçları yazarım

bu da benim tarifim,oldukça doyurucu
6-7 adet taze soğan
2 -3 adet kerevizin sapları
3-4 biber
3-4 domates
1 orta boy lahana
ufak ufak kesip büyük boy bir tencerede haşlıyor sonrasında blender dan geçiriyoruz.başka bir tencerede 2 su bardağı hazır domates çorbasını(ben bulgurlu domates çorbasını tavsiye ederim tadı harika oluyor)pişirip püre şeklindeki lahana çorbamıza ekleyip biraz daha kaynatıyoruz.tuz atmıyoruz,içerken baharat,limon serbest.sonuç 5.günümün sabahında tartıda 4.6 kilo gitti zemuszemus

bu da benim tarifim,oldukça doyurucu
6-7 adet taze soğan
2 -3 adet kerevizin sapları
3-4 biber
3-4 domates
1 orta boy lahana
ufak ufak kesip büyük boy bir tencerede haşlıyor sonrasında blender dan geçiriyoruz.başka bir tencerede 2 su bardağı hazır domates çorbasını(ben bulgurlu domates çorbasını tavsiye ederim tadı harika oluyor)pişirip püre şeklindeki lahana çorbamıza ekleyip biraz daha kaynatıyoruz.tuz atmıyoruz,içerken baharat,limon serbest.sonuç 5.günümün sabahında tartıda 4.6 kilo gitti zemuszemus

aa bu tarifte supermis ben daha once yaptigimda ayni senin tarif gibi ama hazir corba koymuyordum sonra bir yerde okudum hazir corbayi toz halinde diger malzemelerin uzerine koyup pisirdim ama artik cok tiksinmistim onun kokusundan bi de senin tarifle mi denesem acaba isvec diyetini yaptim 4 gun sadece 1 kilo vermisim 4.gun oglende birden gozlerim karardi ve oldugum yere yigildim tansiyonum hep buyuk 9 kucuk 5 yada 6 dir bu sefer buyuk 7 kucuk 4 olmustur anladim ki isvec diyeti bana gore degil belki haftasonu senin tarifle denerim sen cok iyi kilo vermissin

slm arkadaşlar bende bugün başladım lahana çorbasına ama çok şiddetli baş ağrısı oldu bugün, acaba açlıktanmı ? bünyem alışır inşallah...öyle tam diyetede uymuyorum yani, sabah 2 dilim kepek ekmeği peynir falan yiyorum bakalım hayırlısı bu şekilde verebilir miyim dersiniz ? çünkü benim tansyonum çok düşük zaten normalde, bide aç kalırsam bayılırım diye korkuyorum çok da fazla kasamıyorum.. 57 yim 50 olmak istiyorum ya çok şey mi istiyorum :)))

bugün ikinci günüm sabahtan sebze olarak karnı bahar haşladım bütün gün ona ve lahana çorbasına talim edicez dün biraz bendede ilk gün olması nedeniyel aşırı baş agrısı oldu ragle dönemine girdim içtigim agrı kesicilerde reglemi geciktiriyor ay kadın olmak zor gerçekten

günaydın kızlar bugün 3 günüm ama çok halsizlik hissediyorum regle oluyorum ondandır belkide
raupe canım aynen listeye sadık kalarak devam ediyorum asla dışına çıkıyorum sonucunu bekliyip görücegim inşallah ama yinede kilo veremessem çok üzülürüm gerçekten

günaydın kızlar bugün 3 günüm ama çok halsizlik hissediyorum regle oluyorum ondandır belkide
raupe canım aynen listeye sadık kalarak devam ediyorum asla dışına çıkıyorum sonucunu bekliyip görücegim inşallah ama yinede kilo veremessem çok üzülürüm gerçekten

başakcım, regl dönemin bitince sonucu daha iyi göreceksin, bende de öyle olmuştu, hiç kilo veremedim sanmıştım ama regl bitince 3 kilo birden gittiğini görmüştüm. Sabret, sık dişini, halsizlik de normaldir ama tansiyonunu da düşün, hatırım için bi parça peynir ye bugün. Benim bugün 4. günüm ve 2 kilo vermişim, hadi gayret!

valla bilmiyorum canım inşallah dedigin gibi olur
reglem bitince tartılırım tekrar ama bu diettede kilo verimi olmassa artık yuh diyecegim bünyeme

kızlarr benim sonunda bitti rejimim 1 hafta sonunda tam 6 kilo verdim :KK70: çok memnunum bu sonuçtan sadece böyle bir problemim var nedense regl olamıyorum karnım ağrıyo hissediyorum ama olmuyo 3 gündür böyle . çok rahatsız edici birşey . sizce napmalıyım yardım edin lütfen

aa bu tarifte supermis ben daha once yaptigimda ayni senin tarif gibi ama hazir corba koymuyordum sonra bir yerde okudum hazir corbayi toz halinde diger malzemelerin uzerine koyup pisirdim ama artik cok tiksinmistim onun kokusundan bi de senin tarifle mi denesem acaba isvec diyetini yaptim 4 gun sadece 1 kilo vermisim 4.gun oglende birden gozlerim karardi ve oldugum yere yigildim tansiyonum hep buyuk 9 kucuk 5 yada 6 dir bu sefer buyuk 7 kucuk 4 olmustur anladim ki isvec diyeti bana gore degil belki haftasonu senin tarifle denerim sen cok iyi kilo vermissin

Baharcım tarifte ufak bir hata yapmışım,2 su bardağı suyla bir paket hazır çorbamızı pişiriyoruz yazacaktım,fazla su koyarsan çorba doyurucu olmuyor canım,inşallah daha pişirmemişsindir :Saruboceq: şuana kadar 5.5 kilo verdim esas gün yarın hayırlısı bakalım.Ben de normalde diyet sırasında senin gibi tansiyon ve halsizlik sorunu yaşarım genelde,bu diyette sadece ilk gün başağrısı ve halsızlık oldu,daha sonra hiçbir sorun yaşamadım.diyet sırasında günde 2-3 kuru kayısı ve 5-6 kavrulmamış badem yedim,şeker düzene girsin diye.çok şükür atlattım bugün son gündü,yarın sabah tartı günü zemuszemus

X