Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam raupe canım yarın baştan başlarım ama şuna açıklık getirmek istiyorum peynir yememdeki ama ç tansiyon sorunum olmasından ilaç alımını bıraktıgım için tuz kullanmadıgım için birde tansiyonumu peynirdeki tuz oranı birazda olsa dengeledigi iin yiyordum birde senin listene göre gidicem canım
teşekkürler raupecim verdiğin motivasyon için.Ayrıca tebrik ederim ilk günü kaçamak yapmadan atlatmak çok önemlisen şuan kaç kilosun ben 70 ile başlıyorum tekrar bir hafta tartılmıycam haftaya pazartesiye kadar bakalım kaç kilo vericem.sende kilonu yazarmısın.diğer arkadaşlarada başarılar dilerimguclubacismile
kizlar corbanin tarifini verebilirmisinizz
internette ariyorum degisik degisik tarifler cikiyor hepp
ilk haftamı bugun tamamlıyorum yarın itibarı ile ikinci haftama başlıyorum, boyum 1,72 kilom 57 , hiç spor yapmıyorum, ve diyete katı bir şekilde bağlı değilim arada buzdolabından bir şeyler tırtıklıyorum :)
diyetin iyi tarafı:
sığamadıgım bütün kıyafetlerime sığabiliyorum,
kötü tarafı:
biraz agresifleştim ve sürekli yiyecek bir şeyler düşünüyorum, rüyalarımda bile bir şeyler yiyorum.
bu kadar eziyete değer mi .. ? bilmiyorum
ben 66 ile başladım, önümüzdeki hafta sonucu yazarım, boyum 1.70 ve en zor giden yerler göbek ile üst bacaklar. kesip atasım geliyor yahu...
günaydın kızlar bugün sil baştan yapıp diyetime yeniden başladım ilk gün meyve ve çorba günü 1 tane portakalımı yedim ve çorbam pişti birazdan ılıyınca onuda içicem.
raupe tatlım senin listene harfiyen uyacagım bakalım ilk hafta sonuç ne olacak.
herkese kolay gelsin arkadaşlar
bu da benim tarifim,oldukça doyurucu
6-7 adet taze soğan
2 -3 adet kerevizin sapları
3-4 biber
3-4 domates
1 orta boy lahana
ufak ufak kesip büyük boy bir tencerede haşlıyor sonrasında blender dan geçiriyoruz.başka bir tencerede 2 su bardağı hazır domates çorbasını(ben bulgurlu domates çorbasını tavsiye ederim tadı harika oluyor)pişirip püre şeklindeki lahana çorbamıza ekleyip biraz daha kaynatıyoruz.tuz atmıyoruz,içerken baharat,limon serbest.sonuç 5.günümün sabahında tartıda 4.6 kilo gitti zemuszemus
günaydın kızlar bugün 3 günüm ama çok halsizlik hissediyorum regle oluyorum ondandır belkide
raupe canım aynen listeye sadık kalarak devam ediyorum asla dışına çıkıyorum sonucunu bekliyip görücegim inşallah ama yinede kilo veremessem çok üzülürüm gerçekten
aa bu tarifte supermis ben daha once yaptigimda ayni senin tarif gibi ama hazir corba koymuyordum sonra bir yerde okudum hazir corbayi toz halinde diger malzemelerin uzerine koyup pisirdim ama artik cok tiksinmistim onun kokusundan bi de senin tarifle mi denesem acaba isvec diyetini yaptim 4 gun sadece 1 kilo vermisim 4.gun oglende birden gozlerim karardi ve oldugum yere yigildim tansiyonum hep buyuk 9 kucuk 5 yada 6 dir bu sefer buyuk 7 kucuk 4 olmustur anladim ki isvec diyeti bana gore degil belki haftasonu senin tarifle denerim sen cok iyi kilo vermissin