arkadaşlar ben bugün malesef bozmak zorunda kaldım bugün 4.günüm olacaktı 3.günün sonunda 2.5 kiilo vermiştim pazar günü tekrar başlayacağım inşallah.herkese kolay gelsin
raupe canım aynen söyledigin şekilde devam ediyorum 3 gün bitti nihayet bugün tavuk bulyonu koydum çorbama güzel oldu gerçekten bardakla içiyorum valla kilo vermek istiyorsak katlanıcagız
Süpeer bugün tartıldım (4.gün sabahı) 4.2 kg gitmiş,kaldı verilecek 9 kilo.Kızlar 9 kiloyu verene kadar devam edebiliyor muyuz yoksa mutlaka 7.gün sonunda ara vermeli miyim?
başakcım merak etme, mutlaka ve mutlaka yağların eriyor, bazılarında 1 haftanın sonunda sonuçlar görülüyormuş, hatta bazen 1 haftadan sonra bile görülüyormuş, hiç kaçamak yapmıyosun di mi?
necla, p.tesi sana eşlik ediyorum, hadi bakalım...MOTİVASYON!!!!
hayır canım asla kaçamak yapmıyorum hata hergün tarihini atıp günlük yedigim ögünleri yazıyorum
sabah kahvaltıda
1 domates
1 salatalık 1 sivri biber
kk kadar peynir
2 bardak şekersiz çay
kahvaltı tabagı şeklinde hazırlıyorum önce gözüm doyuyor
biraz zaman geçince lahana çorbasını içiyorum kuşluk vaktinde 1 elma
öglen lahana çorbası 1 tabak sebze yemegi
ilkindi lahana çorbası
akşam lahana çorbası
birgün salata
diger gün sebze yemegi yiyorum canım
bunların dişında asla birşey yemedim yemiyecegimde akşamları yürüyüş yapıyorum+masaj aleti+sıkılaştırıcı krem gerisi allah kaldı valla
dün pazara gitim birçok sebze aldım hergün haşlanmış sebze olacak menümde umarım hazirna kadar istedigim kiloyu verebilirim :enbuyukkk:
merhaba raupe ben pazar günü başlayacaktım fakat olmadı salı günü başlıyorum tekrar inş.benimde motivasyon eksikliğim var birbirimize destek verelim sen başladınmı hadi bakalımm herkese kolay gelsin