bende bugün yürüyüş falan yapmadım ama umarım yarın bende yaparım bakalım bizi nasıl bir hafta beklio?
bişey sorucaktım ben bugün kendime patates salatası yaptım kıvırcıkla 2. gün patates yenir diye biliyorum ama emin olamadım diğer günlaerde patates yasak diye biliyorum okdar abartılıda yemedim ama bişey olur mu?
2. günümüde kaçamaksız tamamladım sayılır yatana kadar 2 fincan bitki çayımı içip günü tamamlıyorum.3. gün hem meyvemi yiyicem hemde bolbol sebze yiğcem ne güzel fakat 4. gün aklım karıştı sadece meyvelerden muzmu yiycez başka meyve yiyemezmiyiz.onu anlamadım 1. gün muz yok diğer meyveler vardı 4. günde sadece muzmu daha önce yapan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.benimle başlayan arkadaşlarım inşallah sizinde güzel geçiyordur.ben kendimi temizliğe verdim böylece çok fazla yemek düşünmüyorum çaya çağıran arkadaşlarımada temizlik yapıyyorum diyorum.lahana çorbası sayesinde ev tertemiz olucak:)))))
merhaba kızlar bende katılayım aranıza 98 kiloyum 2 aydır elma sirkesi ve ballı su içiyorum tık yaok şimdi masaj aleti kullanıyorum birde yürüyüşlere başladım beyaz ekmegi oldukça azaltım sadece kahvaltıda 2 dilim sonra akşam 1 dilim belki sebze yemeginin yanında çayıma şekeride çok az kullanmaya başladım acil kilo vermem gerek bende yarın ilk iş olarak manava gidip lahanamı alıp başlayacagım sayfaları okurken imrendim sizlere kilo verenler çok olmuş allahım bende verebilsem keşke neyse artık topiginizin takipçisiyim gelişmeleride sizlerle paylaşırım
ben emziriyorum başlasam bi sorun olur mu?