Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

çorbanın tarifi var mı burdaki tariflerle aynı mı?Paylaşabilr misin bende emziriyorumda...

Ben 3 adet yeşil soğan,,2 adet kuru soğan,,2 yeşil biber,,2 domates ve yarım lahana ile yapıyorum blendırdan geçiriyorum ve limonla içiyorum hiç tuz koymuyorum...

tavsiyen için teşekür ederim canım şuan düdüklüde çorbam pişiyor ama ben 2 adet kuru sogan koydum birde lahananın büyük yapraklarından 4-5 tane yıkayıp elimle böldüm bıçak kullanmadım lahanada azim ettim canım verecem kilo sirkeli suyada devam ederim.
birde çorba haricinde gün içerisinde meyveden başka ne tüketebiliriz ?

arkadaşlar merhaba,bende dün başladım çorba diyetini yapmaya.dün hiçbirşekilde bozmadım,meyve olarak sadece iki yeşil elma,iki de portakal yedim,iki kupa yeşilçay ve bol su içtim,yarım saatte yürüyüş yaptım.dün 65 gelirken bugün tartıda 64 ü gördüm :) ama ne yalan söyleyim gece yatakta bile basımın döndüğünü hissettim.diyeti 6 gün yapıcam ve hedefim 60 a inmek.kızlar lütfen sizlerde diyetin dışına hiç çıkmayın,6-7 gün sıkın dişinizi,sonuca kesin değicektir...sizlerinde haberlerini bekliyoorum :)

ya bende bugun basladım bu dıyete, ama sabah normal kavaltımı yaptım 1kepek ekmek 1 domates 1bardak yesılcay ıle. bebek calısmalarında oldugum ıcın acıl kılo vermem gerek tadı gercekten ıgrenc bı corba.. ama mecbur ıste... başarılar hepımıze

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza . bende lahana çorbasına başladım dün başladım :) ama lahana çorbasına başlamadan bi gün öncesinden rejime başlamıştım. kısacası 2 . günüm ve başlamadan önce 78.4 kiloydum bu sabah tartıldım 75.7 (boyum 1.76) . biliyorum giden sadece su ama yinede insanı motive ediyor :) hedefim 67 - 68 kilo inşallah olur :)

ama ben sadece çorbayı içiyorum arada bir meyve yiyorum benden size tavsiye bol bol su için ben günde en az 3-3.5 litre su içiorum

merhaba kızlar ya bende geçen yaz sigarayı bıraktım hayatımda hiç olmadığım kadar kilo aldım 10 kilo kadr aldım bi tartıldımki ben şok 63,5 kilo olmuşum şimdi bi iki aydır falan kendimce bişeyler yapıyorum ama çok zolanıyorum 60,5 kiloyum şimdi vermem lazım cidden şimdi bana bu diyet nedir baştan sona anlatacak birisi varmı acil kilo vermem gerek benimde bana yardım edin kızlar

cnm lahana çorbası diyeti çabuk kilo verdirio önemli olan içebilmen bi kaç gün dene memnun kalırsan devam et allah yardım eder merak etmeyerimseniben

merhaba canım çorbanın günlük diyetinin dışına çıkma benim uyguladığım tarif şu şekilde

Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, ve maydanoz,hazır çorba(bütün malzemeleri irili ufaklı doğrayıp üzerini geçecek şekilde su koyup düdüklüde yarım saat kadar haşlayıp blendırdan geçir.)
1. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası
2. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
3. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
4. Gün
Öğle: En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası.
5. Gün
Öğle: Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası.
6. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası.
7. Gün
Öğle: Bir porsiyon esmer pirinç pilavı, meyva suyu ve lahana çorbası.

yasaklar:un şeker yağ tuz asitli içecekler (soda dahil) kızartmalar tatlılar Aslında bu diyette yazılanların dışında herşey.Bu arada bol bol su tüketmek gerekiyor.Affınıza sığınarak söylüyorum yağlar bağırsak yoluyla pek gitmiyor idrar yoluyla gittiğini özllikle sabahleyin tuvalette farkediliyor.diyet süresince kabızlık görülebiliyor ama diyetten sonra yemek yemeye başladığınızda yediğinizi hemen çıkarıyorsunuz midede durmuyor hiç diyetten sonra bile kilo veren arkadaşlarım olmuştu.herkese başarılar.bu arada bugün 3.günüm sabah tartıldım ve 69.5 olmuşum süperrrrhihoyyyt

ya arkadaslar nasil iciyorsunuz bu corbayi :))
ben 1 bucuk sene önce deneyeyim dedim ama tadi
afedersiniz ama iiigggrreennnccccc ..... icemedim ücüncü günümde
bozdum ama 3 kilo vermistim

Arkadaşlar, burada öğle yazıyor ama sabah akşam aç kalıp sadece öğle yiyeceksiniz diye birşey yok, 3 öğün içeceksiniz bu çorbayı, orası kesin. Geri kalanları da yani meyve sebze filan, yine 3 öğün, çorbadan sonra ya da çorbayla birlikte yiyeceksiniz. Bu arada ben 3 gün yaptım bu hafta, 3 kilo gitti, 4. gün bozdum, muz, süt ve lahana çorbasından sonra bir midem kalktı... Zaten adet dönemimdeyim, vücudum çok dirençsiz. P.tesi tekrar başlayacağım, o zamana kadar da 1 saatlik yürüyüşlere devam edicem (haftasonu yoğun çalıştığım için p.tesi devam ediyorum, tembelliğimden değil:))

evet ya dikkat etmemişim yazarken kısa olsun diye kopyala yapıştır yapmıştım başka ir tariften.Amam acıktıkça içilecek sabah öğle akşameyvahedigeldismile

meraba arkadaşlar benim merak ettiğim bu diyetimi uyguluyosunuz bende başlıycamda yanlış bişey yapmıyımm yardımcı olursanız sevinirim..

Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, ve maydanoz,hazır çorba(bütün malzemeleri irili ufaklı doğrayıp üzerini geçecek şekilde su koyup düdüklüde yarım saat kadar haşlayıp blendırdan geçir.)
1. Gün
Öğle: ıstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası
2. Gün
Öğle: ıstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
3. Gün
Öğle: ıstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
4. Gün
Öğle: En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası.
5. Gün
Öğle: Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası.
6. Gün
Öğle: ıstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası.
7. Gün
Öğle: Bir porsiyon esmer pirinç pilavı, meyva suyu ve lahana çorbası.

merhaba arkadaşlar,
burdaki tarife göre dün çorbamı hazırladım ve nihayet sabah başladım.öncelikle iğrenç bir tadı oldu,ilk kasemi ağlaya ağlaya içtim nerdeyse ve bir elma yedim.yaklaşık 1 saat sonra sürekli neredeyse her 25-30 dakikada bir lavaboya koştum.ödüm koptu vücudumda su kalmayacak diye.kendimi aşırı yorgun hissettim başım çok sık ağrıdı ve sürekli üşüdüm.gün boyunca 3-4 litre civarında su tükettim.ayrıca 1 tablet one a day weight smart içtim.ilk günü olmasına rağmen hiç acıkmadım ve sürekli meyve bitki çayı çorba ve su bol bol tükettim buna rağmen akşam yemeğinden sonra tartıldığımda sabaha göre 1.4 kg vermişim.kafam çok karıştı.bu verdiğim kilonun yağlardan olması ilk gün için imkansız.vücudumda ki ödemi sökmüştür di mi?Sizde de böyle bir durum oluştu mu? bir de bu diyette tecrübeli olan arkadaşlara bir sorum var :akşama doğru iyi ce kendimi kötü hissedince 1 küçük patates ve yarım haşlanmış yumurta yedim ve çorbayı sade içemediğim için fincanda hazırlanan hazır çorbalara ekleyip içtim(bir fincan çabuk çorba 2 kepçe lahana çorbası şeklinde).bu diyetimi bozmuşmudur?kilo verme hızım düşer mi?bir de bu diyet sırasında yoğurt yiyebiliyormuyuz?

yukardaki açıklamamızı görmemişsin heralde, tekrar koyuyorum:

Arkadaşlar, burada öğle yazıyor ama sabah akşam aç kalıp sadece öğle yiyeceksiniz diye birşey yok, 3 öğün içeceksiniz bu çorbayı, orası kesin. Geri kalanları da yani meyve sebze filan, yine 3 öğün, çorbadan sonra ya da çorbayla birlikte yiyeceksiniz.

Yoğurt, yumurta filan yiyemeyiz, bunlar yasak. Patatesi de sadece ikinci gün yiyebilirsin, o da bir tane ve orta boy. Bu arada bu diyet boyunca ilaç alınması kesinlikle yasak, buna vitamin, kalsiyum vb. hapları da dahil. Herşeye karşı çıktım ama iyi bir haberim var: çorbayı blenderdan geçirip süz ve hazır domates çorbasıyla karıştır, ben de bu şekilde yiyebildim (ya da hazır soğan çorbası koydum ama mantar çorbasıyla iğrenç oluyor, hiç tavsiye etmem), hazır çorba yoksa mutlaka içine köri koy, bu da çok değiştiriyor tadını. Bu şekilde birşey olmaz diyetine ama demin de dediğim gibi, yoğurt ve yumurtanın vücuduna direkt yağ olarak girmesini istemiyorsan bunları yemeyeceksin (vücut aç kaldığı için bunları görünce anında depoluyor, sebep, bu). Bu arada evet, vücuttaki suyu, ödemi atıyor. Zaten ilk iki günlük kilo kaybı sadece su kaybı. Yağ yakmaya 3. günden itibaren başlıyorsunuz. Kolay gelsin...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar dün tam bilmedigim için çorbaın tarifini sadece lahana ve kuru soğanla yaptım blendrdan geçirdim ama sanki biraz sulu olmuştu sonra tekrar kaynatım biraz sabah çorba hazır olmadıgı için 2 dilim ekmek ve bir rafadan yumurta yemiştim gün boyu bu çorbadan içtim kaseyle degilde bardakla içiyorum akşam üzeri bir küçük ayva yedim akşam ise önce 1 bardak çorba sonra biraz bekledim ve 1 tabak sebze yemegi yarım kaseden az yoğur yedim yoğurdun sakıncalı oldugunu bu diyette bilmiyordum akşamda şekersiz 2 bardak çay içtim ilk günüm böyle geçti.
bu sabah 1 bardak çorba içtim üzerine 2 dilim peynir ve yarım salatalık yedim sizce ekmek kesinlikle yemiyorum dün kahvaltıdan sonra tartılmıştım 97 kilo geldim bakalım 1 hafta sonrasında kaç gösterecek tartı.

hadi kolay gelsin arkadaşlar.bende bu pazartesi 2. kez yapacağım.öncekinde 3 kilo vermiştim ve almadım.berabeer uygulamak isteyenler yazsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…