Bende iki yil once falan bu corbayi denemistim.Gercekten tadi cok kotu daha dogrusu surekli içtikce kotu geliyor tadi.Ama gercekten kilo verdiriyor ben tadinida begenedigim için ffazla icemedim ac kaldim ve az az ictim 5 gunde 3 kilo verdim.Bu arada talisihnde ixirini yaptim 9 gunde 3 kilo verdim rejim de yapmadim (emziriyordum oglumu )
Simdi dogumdan kalan kilolarim var birazda hamile kalmadan once almistim 10 kilo falan vermek istiyorum hatta 15 kilo versem super olucak :)))
Bu corba aklima gelmemisti iyiki hatirlattiniz bir hafta corba bir on gunde talisin icecegine dayansam kilolarimdan kurtulucam hesaplar dogruysa... :))))))
bende emziriyorum benim sütümde azalma olmadı bebeğede bi zararı olmadı ama yinede sen bilirsin
tavsiyem eğer lahana diyetine başlayacaksan şekeri ve ekmeği tamamen kesmen gerekir.1 hafta dişini sıkarsan sonuç seni mutlu edecek bu arada masaj aletini bende almıştım ama pek bi faydasını göremedim.ama sirkeli suya devam et.gece yatmadan önce iç opuyorumnanaktan
merhaba kızlar ya bende geçen yaz sigarayı bıraktım hayatımda hiç olmadığım kadar kilo aldım 10 kilo kadr aldım bi tartıldımki ben şok 63,5 kilo olmuşum şimdi bi iki aydır falan kendimce bişeyler yapıyorum ama çok zolanıyorum 60,5 kiloyum şimdi vermem lazım cidden şimdi bana bu diyet nedir baştan sona anlatacak birisi varmı acil kilo vermem gerek benimde bana yardım edin kızlar
tavsiyen için teşekür ederim canım şuan düdüklüde çorbam pişiyor ama ben 2 adet kuru sogan koydum birde lahananın büyük yapraklarından 4-5 tane yıkayıp elimle böldüm bıçak kullanmadım lahanada azim ettim canım verecem kilo sirkeli suyada devam ederim.
birde çorba haricinde gün içerisinde meyveden başka ne tüketebiliriz ?
merhaba canım çorbanın günlük diyetinin dışına çıkma benim uyguladığım tarif şu şekilde
Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, ve maydanoz,hazır çorba(bütün malzemeleri irili ufaklı doğrayıp üzerini geçecek şekilde su koyup düdüklüde yarım saat kadar haşlayıp blendırdan geçir.)
1. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası
2. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
3. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
4. Gün
Öğle: En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası.
5. Gün
Öğle: Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası.
6. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası.
7. Gün
Öğle: Bir porsiyon esmer pirinç pilavı, meyva suyu ve lahana çorbası.
yasaklar:un şeker yağ tuz asitli içecekler (soda dahil) kızartmalar tatlılar Aslında bu diyette yazılanların dışında herşey.Bu arada bol bol su tüketmek gerekiyor.Affınıza sığınarak söylüyorum yağlar bağırsak yoluyla pek gitmiyor idrar yoluyla gittiğini özllikle sabahleyin tuvalette farkediliyor.diyet süresince kabızlık görülebiliyor ama diyetten sonra yemek yemeye başladığınızda yediğinizi hemen çıkarıyorsunuz midede durmuyor hiç diyetten sonra bile kilo veren arkadaşlarım olmuştu.herkese başarılar.bu arada bugün 3.günüm sabah tartıldım ve 69.5 olmuşum süperrrrhihoyyyt
meraba arkadaşlar benim merak ettiğim bu diyetimi uyguluyosunuz bende başlıycamda yanlış bişey yapmıyımm yardımcı olursanız sevinirim..
Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, ve maydanoz,hazır çorba(bütün malzemeleri irili ufaklı doğrayıp üzerini geçecek şekilde su koyup düdüklüde yarım saat kadar haşlayıp blendırdan geçir.)
1. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası
2. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
3. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
4. Gün
Öğle: En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası.
5. Gün
Öğle: Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası.
6. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası.
7. Gün
Öğle: Bir porsiyon esmer pirinç pilavı, meyva suyu ve lahana çorbası.
merhaba arkadaşlar,
burdaki tarife göre dün çorbamı hazırladım ve nihayet sabah başladım.öncelikle iğrenç bir tadı oldu,ilk kasemi ağlaya ağlaya içtim nerdeyse ve bir elma yedim.yaklaşık 1 saat sonra sürekli neredeyse her 25-30 dakikada bir lavaboya koştum.ödüm koptu vücudumda su kalmayacak diye.kendimi aşırı yorgun hissettim başım çok sık ağrıdı ve sürekli üşüdüm.gün boyunca 3-4 litre civarında su tükettim.ayrıca 1 tablet one a day weight smart içtim.ilk günü olmasına rağmen hiç acıkmadım ve sürekli meyve bitki çayı çorba ve su bol bol tükettim buna rağmen akşam yemeğinden sonra tartıldığımda sabaha göre 1.4 kg vermişim.kafam çok karıştı.bu verdiğim kilonun yağlardan olması ilk gün için imkansız.vücudumda ki ödemi sökmüştür di mi?Sizde de böyle bir durum oluştu mu? bir de bu diyette tecrübeli olan arkadaşlara bir sorum var :akşama doğru iyi ce kendimi kötü hissedince 1 küçük patates ve yarım haşlanmış yumurta yedim ve çorbayı sade içemediğim için fincanda hazırlanan hazır çorbalara ekleyip içtim(bir fincan çabuk çorba 2 kepçe lahana çorbası şeklinde).bu diyetimi bozmuşmudur?kilo verme hızım düşer mi?bir de bu diyet sırasında yoğurt yiyebiliyormuyuz?