tavsiyen için teşekür ederim canım şuan düdüklüde çorbam pişiyor ama ben 2 adet kuru sogan koydum birde lahananın büyük yapraklarından 4-5 tane yıkayıp elimle böldüm bıçak kullanmadım lahanada azim ettim canım verecem kilo sirkeli suyada devam ederim.
birde çorba haricinde gün içerisinde meyveden başka ne tüketebiliriz ?
merhaba canım çorbanın günlük diyetinin dışına çıkma benim uyguladığım tarif şu şekilde
Lahana çorbası malzemeleri:
6 tane yeşil soğan, 2 yeşil biber, 1 tane domates , 1 demet kereviz, 1/2 lahana 1 paket tavuk ya da dana bulyon, isteğe göre, tuz, ve maydanoz,hazır çorba(bütün malzemeleri irili ufaklı doğrayıp üzerini geçecek şekilde su koyup düdüklüde yarım saat kadar haşlayıp blendırdan geçir.)
1. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar meyve ve lahana çorbası
2. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
3. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar meyve, çiğ ya da haşlanmış sebze ve lahana çorbası.
4. Gün
Öğle: En fazla 4 tane muz, kaymaksız süt ve lahana çorbası.
5. Gün
Öğle: Bir porsiyon biftek, bir tane domates, en az 6 bardak su ve lahana çorbası.
6. Gün
Öğle: İstediğiniz kadar biftek, sebze ve lahana çorbası.
7. Gün
Öğle: Bir porsiyon esmer pirinç pilavı, meyva suyu ve lahana çorbası.
yasaklar:un şeker yağ tuz asitli içecekler (soda dahil) kızartmalar tatlılar Aslında bu diyette yazılanların dışında herşey.Bu arada bol bol su tüketmek gerekiyor.Affınıza sığınarak söylüyorum yağlar bağırsak yoluyla pek gitmiyor idrar yoluyla gittiğini özllikle sabahleyin tuvalette farkediliyor.diyet süresince kabızlık görülebiliyor ama diyetten sonra yemek yemeye başladığınızda yediğinizi hemen çıkarıyorsunuz midede durmuyor hiç diyetten sonra bile kilo veren arkadaşlarım olmuştu.herkese başarılar.bu arada bugün 3.günüm sabah tartıldım ve 69.5 olmuşum süperrrrhihoyyyt