Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar 3.günüm bitti ama tartıda gram oynamadı:KK43:(( bu arada ben menst.günlerimdeyim acaba ondan mı?(bu arada çorbadan bıkmadım ama tatlı krizim yüzünden bugün 1 halleyi götürdüm..)bi de benim bağırsaklarım da durdu diyebilirim...işin ilginç tarafı bukadar sebze içeren bi çorba sindirimi hızlandırmalıydı öyle diiil mi..yoksam ben çok mu garip bi kadınım yavvv...ohaoldumsmile

Canım ben de başladığım da regl dönemindeydim korktum veremem diye ama bu dönemde vücut daha hızlı verirmiş,,vücut suyu tutup sonra atıyormuş,,ben 3 kilo verdim,,günde 15 bardak su 3-4 kupa çorba elma yedim,,devam ediyorum ama ben bırakmadım devam et verirsin bence...

yahu tam olarak tarifi alabilirmiyim şöleeeee nette elli tane çeşidi var gerçekten hangisini yaptınızda verdiniz 1 hafta dayanabilirsem olay bitmiştirkaydirigubbakcemile3

Ben yazdım vafers bir önceki sayfada öyle yaptım 54 ten 50 ye indim,,ama zaten ben bişi yemiyorum kilom 54 de iyiydi takıntı benimki ama eğer gerçekten uyarsan verirsin...

yaaa bende pazartesi başlıyorum,.bakalım yapabilecekmiyim .bu zaman kadar diyet yapmış insan değilm .ne olur bana destek verin gaz verin

kızlar ben pişirdim akşam çorbamı yarın başlıyorum gelişmeeri paylaşırım

Ben bu diyetle 78 den 72 ye düştüm üstelik son gün iskender yedim sonuncu günü uygulamadım bile ama onun dışında harfi harfine uyguladım.Yazın sonra spor ve kendi çapımda az yemekle falan 65 oldum.Kesinlikle işe yarıyor off keşke yurt yerine evde kalsamda bir 6-8 kilo daha versem.=(.

slm kızlarrr bende kilozedelerdenim malesef:KK43:(((((((((((evlendikten sonra 6 kg aldım ve şuan 69 kg yum.her sabah kendimden nefret ediyorum aynanın karşısına geçince hiçbir şeyim olmuyooo nefret ediyorum.dün itibariyle bu diyete başladım ama çorba gayet güzel oldu.sabahları elmalı sirkeli su ile başlıyorum güne öğlen ve akşam çorbayı içiyorum ve normalde hiçççç su içmem ama iki litre su içiyorum bakalım sonuç ne olucak.umarım veririm yaaa.koşu bandı almayı düşünüyorum bide onunla da desteklemeyi düşünüyorum faydası olur dimiiii??nolurr motive edelim birbirimizi ve verelim şu kilolarııı:KK43:(((((((mafoldumben

Selam bacular baŞladım ben bugÜn ben bu dıyetı sadece bır hafta uygulamayı dÜŞÜnmÜyorum bır ay yapıcam.o nedenle lısteye harfıyen uymadım.tek yÖnlÜ beslenme olmasın dıye.
BugÜn Çorba-meyve gÜnÜydÜ bol Çorba meyve yedım ama sabah bır dılım saf kepek ekmeĞı bır dılım peynır
ÖĞlen 3 kaŞık pılav ve yoĞurt yedım bakalım ne kadar zayıflayacaĞım?

herkese merhaba bende bugün çorbamı yapıp yarın başlıycam.sonucu size bildiririm başlangıç kilom64.9 umarım en az 3 kilosunu bu sayede veririm herkese başarılar dilerim benimle yarın başlıycak olan var mı by arada

herkese merhaba bende bugün çorbamı yapıp yarın başlıycam.sonucu size bildiririm başlangıç kilom64.9 umarım en az 3 kilosunu bu sayede veririm herkese başarılar dilerim benimle yarın başlıycak olan var mı by arada

Ben yarın yani p.tesi başlıyorum!

bu diyete arkdaşımla birbimizi destekleyerek birazda pohpohlayarak girişmeye karar verdik.ama çorbanın tarifinde yarım lahanaya 6 soğan yazıyor.tadını merak ediyoruz.yardımcı olun :)

3 tane yeşil soğan 3 tane de kuru soğan koyuyorum ben,,bir diyetisyenin sayfasından almıştım,,limonla içiyorum e tabi mercimek ezo gelin çorbalarının tadını beklemeyin (= başarılar

3 tane yeşil soğan 3 tane de kuru soğan koyuyorum ben,,bir diyetisyenin sayfasından almıştım,,limonla içiyorum e tabi mercimek ezo gelin çorbalarının tadını beklemeyin (= başarılar

teşekkür ederim : )) limonla ve yeşil soğanla deniycez : ))

Ben yarın yani p.tesi başlıyorum!

selam raupe bildiğim kadarıyla sen geçen aylarda birdaha başlamıştın bu diyete nasıl gitti sonuç aldınmı bugün tekrar başladın?
bende daha önce yapmıştım 6 günün sonunda 3 kilo wermiştim bakalım bu haftamız nasıl geçicek umarım istediğimiz gibi olur herşey :)

en son yaptığımda, yani 2 hafta kadar önce, 3 gün dayanabildim ve 3 günün sonunda 3 kilo vermiştim, bugün yine başladım bakalım, yapabildiğim kadar yapıcam.

en son yaptığımda, yani 2 hafta kadar önce, 3 gün dayanabildim ve 3 günün sonunda 3 kilo vermiştim, bugün yine başladım bakalım, yapabildiğim kadar yapıcam.

bende bugün başladım ama daha önceki yaptığım gibi birebir aynı yapmıorum akşam salata yoğurt falan yedim.o zmn güzel gelmişti tadı ama şimdi çok kötü geldi.bakalım bende bugün başladım sen yanında spor yapıomusun?

slm arkadaslarrrr:eek: bende şimdi pisirdim çorbamı içine bir küçük lahana 2 sogan 1 yeşil biber sarımsak 1 havuç karabiber birazda nane yarın içmeye başlıcam herkese kolay gelsinnnn...:dance::teytey:

yarın 1 saat yürüyüş yapıcam. bugün çok zor ve açlıktan tansiyon düşüren, başağrısı veren bir gün olduğu için spor yapamadım, gene de çıkıp biraz yürüdüm ama tempolu yürüyüş olmadı pek...

yarın 1 saat yürüyüş yapıcam. bugün çok zor ve açlıktan tansiyon düşüren, başağrısı veren bir gün olduğu için spor yapamadım, gene de çıkıp biraz yürüdüm ama tempolu yürüyüş olmadı pek...

bende bugün yürüyüş falan yapmadım ama umarım yarın bende yaparım bakalım bizi nasıl bir hafta beklio?

X