Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkür edrim ben de deneyecem 50 lileri görmek güzeldir sonra dikkat etmek lazım zaten hepsinde öyle oluyo bi kere yapmıştım içememiştim 1dökmüştüm hepsini ama alışılıyo demek ki diyete uymasak da olur mu peki mesela siz sadece yoğurt ve lahana çorbası yemişsiniz zor baya ama ben onu deneyim bi çok teşekkür ederim tekrara.s

Canım dün ben de döktüm dayanamadım
artık spor ve aşırı dikkatle devam ediyorum

Ya çok sıvı tükettiğimden midir yoksa hiç tuz yemeyeşimden idir ne tansiyon düşüklüğü yapıyor ben de,,4 kupa çorba 15 bardak su yeşilçay ve elma tüketiyorum sadece siz de mi böyle yapıyorsunuz kilom 54?

bu lahana çorbasından dün bende yaptım ama sebzler içinde duruyor koca koca.acaba blendırla ezsem olurmu? birde bu çorbadan sadece öğlenleri yesem fayda edermi arkadaşlar? kahvaltıda asla içemem de..tadı fena çünkü.

Rukpe ezebilirsin blendırla canım,,ben de öyle içiyorum,,öyle fayda gören bir kaç kişide gördüm ama ben sabah akşam öğlen yani acıktığım her an onu içiyorum bi de elma yiyorum bol su ama bıktım ya 3. günüm bugün )=

ben çalıştığım için sabahları simit yiyorum kahvaltıda.öğlen yemeğe eve gidiyorum ve çorbamdan içiyorum 2 gündür.akşamda eşime yaptığım yemeklerden yiyorum.yani normal çorba,sulu yemek ve pilav üçlüsü. ama artık akşamları pilav yemek yokk.inşallah bir an önce 55 olurummmm..

ınşallah canım ben de 54 kiloyum 50 olmak istiyorum,,diyete başladığım an regl oldum korktum fayda göremem diye ama bu dönem de vücut suyu tutup sonra hemen atıyormuş daha hızlı veriliyormuş bakalım inşallh kurtuluruz(=

bu diyetle 1 haftada verirsin cnm 4kilonu:1hug:

İnşallah canım ya kaçamak yapmadım hiç ama tansiyonum düşünce biraz tuz ekledm çorbaya,,canım çok tatlı istiyor ama napalım katlancaz a.s.a.s.

sabah doktorumu izledim ordaki diyetisyen doktor ayça hanım dedi ki lahana çorbası ile sadece vücuttaki suyu atarsınız ve kaslarınızdan gider dedi çok sağlıksız ve kesinlikle yağ falan eritmez dedi elma sirkesi, maydonoz suyu bunların hepsi aynı etkiyi yapar vücutta ,dıştan kilo verirsiniz ama içten neler olur o sırada bilemezsiniz çok zararlı dedi. ve ben tam yapmaya karar vermiştim ama vazgeçtim paylaşayım dedim gerisi sizin bileceğiniz iş.

sevgili okurlar,ben bu diyetin 7.günündeyim.giden kg sayım 4.bu ayda 16 kg eder ki bu çok fazla bi rakam.istenilen kg a ulaşana kadar, arada ara vererek yapılabilir.tarifte yazan (çorbanın tarifi hariç)kuralların hiç birine uymadım.hem meyve, hem sebze, hem light krakerle tam yağlı peynir, 2 gün de ekmeksiz ızgara balık yedim.üstelik çukulata da yedim:) küçük bir dilim.krakerle peynir günde 1 kez ve abartmadan oldu.her tarifte sınırsız çorba diyor işte asıl yanlış olan bu.bu çorba tam bir sodyum deposu.bir kase çorbada 500 mg sodyum var.3 kasede 1500 mg.insan vücudu, düzenli olarak, sodyumu, ihtiyacının üstünde aldığında, geri dönüşü olmayan sonuçlar ortaya çıkıyor.örneğin beyin kanaması, örneğin kalp krizi.günlük aşılmaması gereken 1500 mg. durum böyle olunca koca bir gün bizim gibi yemeğe düşkün insanlar 3 kase çorba ve meyve sebzeyle doyamıyor,ben bu yüzden peynir ve light krakeri ve çok az da olsa çukulatayı diyet listeme koydum.bu diyetin asıl amacı kalp amelyatı olacak, kilolu insanlar üzerinde, hastanede dr kontrolünde yapılması.bi şekilde yayılan bu diyet, gelişi güzel yapıldığın da çok tehlikeli.lütfen günde 3 kaseyi geçmeyin.çorbamı herhangi bir tatlandırıcı, baharat, bulyon yada hazır çorba eklemeden yaptım kaseden ve kaşıkla içmek işkence gibi olduğundan ben soğuk soğuk bardağa koyarak her hangi bir sebze suyu içermiş gibi içiyorum.bu şekilde koku da olmuyor (çorba soğuk olduğundan)bu gün son günüm, 1 bardak hakkım kaldı, umarım sizler de bu yedinci günü benim gibi mutlu mutlu aşarsınız.1 hafta 10 gün sonra gene yapacağım çünkü ideal kiloma epey bi yolum var:)sağlıklı bi yaşam dileğiyle...

Yazan: rahsan | Tarih: 2009-05-05 1827
ALINTIDIR.

arkadaşlar sureklı içmemek gerekıyormus bu corbayı

ben 4 gundur ıcmıyorum ama bısey soylemek ıstıyorum hiç diyet ve spor yapmamama ragmen 2 kılo verdım 10 gunde çorbayı sadece gece yatmadan önce içiyordum 1.5 lıtre suyla.. elbette bu gıden ıkı kılo yağ değil ama vucudumdakı sıskınlık gıttı bunda bıle cok rahatladım.

slm arkadaslar bende bu corbaya yarin baslicam ins bende iyi sonuc alirim hedefim 3-4 kilo vermek su anki kilom 51.

kızlarrra.s.
2 yıldır rejim yapmak istediğim halde yapamıyordum 3-5 gn sürüyordu..ve son 1 yıldır 8 kilo almıştım ve buralara bakarken karar verdim...bugün 22.günümdü toplam 3 kilo 800 gr gitmiş çok şükür devamlı gelir inşallah vee lahana çorbasını sevdim ben 2 gün içtim 1 gün ara verdim sadece akşam yemeklerinde sabah nesfit türü yaptım öğlen bir iki şeyle geçiştirmeye çalıştım bu hafta spor ekliycem çünkü bu dönemde yavaşlarkilo vermek, pant. bol gelmeye başladı bile ve fakredilmeye başlandı etraftan..sizlerle paylaşmak istedim
çok kasmadan diyet psikolojisine girmeden bu iş oluyormuş.:dance:

selam arkadaşlar ...ben de sürekli diyet yapıp veremeyenler kervanındanım..bu çorbayı daha önce duymuştum ama denememiştim ..bugün başladım..ama ben bayaaa....bi çorba içtim...6-7 kupa..abarttım mı acaba..ama çok acıktım...ve birde 2 elma 1 portakal yedim..şimdi saat 22:00 tabiii bu kadar çorbaya acayip tıkandım...bakalım sonuç ne olacak :)))mafoldumben

aa.... bişey daha söyliiimmm...ben bu çorbayı genel kanının aksine çok sevdim(belli oluyo heralde 6-7 kupa:ecrin_bebek:)

bende ilk günlerçok içmiştim sonra canm istemedi.ve 3 kilo verdim.bir daha başlıyacağım ama günü belli değil

Ben 3 adet yeşil soğan,,3 adet kuru soğan,,2 yeşil biber,,yarım lahana,,2 domates ile yapıyorum,,tuz koymuyorum,,blendırla eziyorum,,günde 3 kupa 4 içiyordum ama azalttım,,kolay gelsin şimdiden,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…