- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir şey soracağım ben böyle katı diyetler yapamam. yani sağlıklı beslenmeyi öğrenmek bana daha mantıklı geliyor. hiç lahana çorbası yapmadım hayatımda. sağlıklı olduğu kesin. bu çorbayı diyet yaparak uygulamak yerine kendimi tutarak az yediğim yemeklerin arasına bu çorbadan koysam işe yarar mı deneyeniniz var mı uzun sürede kilo vermekte olur benim için
evet canım düzgün beslenmek daha önemli.çorba zaten düşük kalorili.bir öğünü bile onunla geçirsen faydalı olacaktır.ama biraz kilo verince ben daha çok dikkat ederim.onun için bu diyeti yapıyorum.bir nevi detoks.sevgilerimle.
diyet arkadaşı lazım bana a.s. motivasyon şart valla ben yaptım tadı da hiç kötü falan değil baharatlarla şenlendir çorbanı limon da sık ohh önyargılı yaklaşma çorbana sev onu :teytey: o sana yarar sağlayacak
diyet arkadaşı lazım bana a.s. motivasyon şart valla ben yaptım tadı da hiç kötü falan değil baharatlarla şenlendir çorbanı limon da sık ohh önyargılı yaklaşma çorbana sev onu :teytey: o sana yarar sağlayacak
ilk defamı yapıcaksın sen bu diyeti?valla kararlıyım duba gibi oldumm :şakkıdı: kötü diye şartlandırmıyorum kendimi feci adapte oldum duruma
bende yazdan beri 6 kilo aldım ve kendimi frenliyemiorumm 2 gün önce güya başlamıştım sağlıklı bi diyete ama bugün gene bozdum yarın başlıcam benm de motivasyona ihtiyacım vaaarr:Saruboceq: