Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bende yaptım gercekden lezzetlı lahana mıgdemı bulandırdıgı dusunulurse ama bledırdan gecırmedım az suyla pısırdım yemegı gıbı oldu yogurtla yedım kacamaklarımda oldu ama 2 gun yaptım 700 gram verdım

Cvp veren herkeze tşk ederım

bende başlıycam hadi bismillah :))) herkeze hızlı ve kalıcı kılo vermeler

kızlarrr ben de uzun araştırmalar sonucu malzemeler;lahana ,kereviz,soğan bir yemek kaşığı kadar mercimek kaynat blendırdan geçir ve bulyon tuz karabiber isteğe bağlı olarak kaynat ben yaptım ve bugüne kadar bu kadar lezzetli bi çorba görmedim bayıldım çok tatlıydı yaaahergün olsun hergün yerim bende 12 gündür dikkat etmeye başladım bakalım...+minarelli suya 2 limon sıkarak içiyorum hergün arada da soğanı kaynatıp ılıkken yarım limon sıkıp içiyorum bakalım....

kolay gelsın arkadaşlar.basküle dayanamadım ve çıktım.75 i gördüm 1 kilo yani ve her ne olursa olsun devam etmeyi düşünüyorum sevgilerle.bu gün benim 2. günüm

tuz koymazsanız daha iyi olur arkadaşlar. çünkü tuz vücutta su tutuyor.. tuzu hayatınızdan çıkarın bakın nasıl kilo veriyorsunuz. zaten yediğiniz meyvelerde sebzelerde sodyum bulunuyor. bu nedenle dışarıdan almanıza gerek yok bu maddeyi. aman basım döner falan diye düşünmeyin yani=) benden size küçük bi tavsiye olsun bu da..
daha önce de söylemiştim ama okumayanlar olmuş olabilir.. ben bu diyetle yazın haftada 3bucuk kilo kadar verdim.benim aşırı bir kilom yoktu,daha fazlası olanlar belki daha fazla kilo verebilirler bu diyetle.. ama listenin dısına hiç cıkmadım. yogurt bile dökmedim yani lahanaların üzerine. çok katıydım diyet konusunda.. gercekten gözle görülür bi incelme oldu.. hergün de 2saat kardiyoyaptım,250mekik çektim. arkadaslarım da soyluyordu inceldiğimi. ama malesef sonrasında saclarım dökülmeye basladı tırnaklarım kırılıyordu ve bünyem o kadar zayıftı ki.. hiç hasta olmayan ben bütün kışı hasta olarak geçirdim.. hepsini geri aldım sonra..şuanki diyetimle haftada1bucuk 2 kilo veriyorum ve istediğim herseyi yiyorum=) hepinizi öpüyorum canlarım.keyifli ve saglıklı kilo vermeler sizlere Şeniz

kızlar bir şey soracağım ben böyle katı diyetler yapamam. yani sağlıklı beslenmeyi öğrenmek bana daha mantıklı geliyor. hiç lahana çorbası yapmadım hayatımda. sağlıklı olduğu kesin. bu çorbayı diyet yaparak uygulamak yerine kendimi tutarak az yediğim yemeklerin arasına bu çorbadan koysam işe yarar mı deneyeniniz var mı uzun sürede kilo vermekte olur benim için

kızlar bir şey soracağım ben böyle katı diyetler yapamam. yani sağlıklı beslenmeyi öğrenmek bana daha mantıklı geliyor. hiç lahana çorbası yapmadım hayatımda. sağlıklı olduğu kesin. bu çorbayı diyet yaparak uygulamak yerine kendimi tutarak az yediğim yemeklerin arasına bu çorbadan koysam işe yarar mı deneyeniniz var mı uzun sürede kilo vermekte olur benim için

evet canım düzgün beslenmek daha önemli.çorba zaten düşük kalorili.bir öğünü bile onunla geçirsen faydalı olacaktır.ama biraz kilo verince ben daha çok dikkat ederim.onun için bu diyeti yapıyorum.bir nevi detoks.sevgilerimle.

kızlaaar kızlaaaar :dance: ben yeni katıldım aranıza lahana diyetine başlıyorum yarın :sm_cool: düşüncesi bile inceltti valla beni :jeyyar: gecen sene de uygulamıştım bu diyeti bir haftada 4 kilo verdiydiim :lepi: yine yapıcam göbüşüm gitceeeek ayy bi mutluyum bi mutluu kaydirigubbakcemile2

selam herkese bende verdiğim kiloları geri aldım deli gibi yiyorum :KK43:(( yarın bu diyete başlıyorum
daha önce 3 gün yaptım diğer günle yapamadım kaçamak oldu 3 kilomu ne vermiştim bi kaç ay sonra tekrar başladım yapamadım tadı çok kötü geldi bu sefer 3 gün yapabilmeyi umut ediyorum inşallah tadı kötü gelmezz :) limon sıksam tadı güzel olur mu acaba çorba gibi yapıcam ben yemeğini yiyemem sanırım herkese kolay gelsin

diyet arkadaşı lazım bana a.s. motivasyon şart valla ben yaptım tadı da hiç kötü falan değil baharatlarla şenlendir çorbanı limon da sık ohh önyargılı yaklaşma çorbana sev onu :teytey: o sana yarar sağlayacak

evet canım düzgün beslenmek daha önemli.çorba zaten düşük kalorili.bir öğünü bile onunla geçirsen faydalı olacaktır.ama biraz kilo verince ben daha çok dikkat ederim.onun için bu diyeti yapıyorum.bir nevi detoks.sevgilerimle.

teşekkürler canım cevapın için. bencede kilo verince dah motive oluyor insan. ama o kadar hızlı kilo versem kesin hasta olurum ben huyumu biliyorum. o yüzden yavaş olsun temiz olsun kolay gelsin herkese

diyet arkadaşı lazım bana a.s. motivasyon şart valla ben yaptım tadı da hiç kötü falan değil baharatlarla şenlendir çorbanı limon da sık ohh önyargılı yaklaşma çorbana sev onu :teytey: o sana yarar sağlayacak

hehe ben yarın başlıcam canım kesin kararlıyım bu çorba muhteşem kilo verdiyor ki ben ne yapsam veremiyorum ya yine ilaç alıp vericem ki ilaçtan sonra kiloyu geri aldım yavaş yavaş ya da bu çorbayı yapıcam ilk yaptığımda ilk 2 gün güzeldide somrası çekilmio bir hafta değil 3 gün yapmayı planlıyorum dayanırsam uzatabilirim hem güzel kilo veridiyor hemde inceltiyor bu çorba

valla kararlıyım duba gibi oldumm :şakkıdı: kötü diye şartlandırmıyorum kendimi feci adapte oldum duruma :eek:

bende yazdan beri 6 kilo aldım ve kendimi frenliyemiorumm 2 gün önce güya başlamıştım sağlıklı bi diyete ama bugün gene bozdum yarın başlıcam benm de motivasyona ihtiyacım vaaarr:Saruboceq:

valla kararlıyım duba gibi oldumm :şakkıdı: kötü diye şartlandırmıyorum kendimi feci adapte oldum duruma :eek:
ilk defamı yapıcaksın sen bu diyeti?
bende yazdan beri 6 kilo aldım ve kendimi frenliyemiorumm 2 gün önce güya başlamıştım sağlıklı bi diyete ama bugün gene bozdum yarın başlıcam benm de motivasyona ihtiyacım vaaarr:Saruboceq:

selam canım bende yarın başlıyorum daha yeni 60 kiloya düştüm hap sayesinde sonrasında deli gibi yemekten ve oturarak çalışmaktan aldım 4 kilosunu yarın başlıyorum bende azimliyim çorbam pişiyor ve ona bakıp amanda aman benim lezzetli çorbam die söyleniom ykoas içilmesi zorluo yaww iyi düşün iyi olsun taktiği uyguluyorum bakalım bu seferde kilo vermemi sağlıcakmı ben çok zorlamaması için 3 veya 5 gün yapıcam bakalım

Benim çorba tarifim : beyaz lahana + kereviz sapı + soğan

Bu berbat kokulu çorbayı suan itibariyle içiyorum , içine sadece pul biber koydum .. sarımsak koyucaktım ama iştah açıcı özelliği var diye koymadım. 1,5 litre su ile berbat çorbamı içmeye çalışıyorum öğüresim var :KK43:( ama artık bu kılolardan kurtulmak eski halıme gerı donmek ıstıyorum..

Çorbanın yarısı bitti ama bende bittim ühühüü ağlamak istiyorum ya su halıme bakın : bır ıkı dakıkalık zevkle yemek yıyıp boğazımı tutamadgım için şu çektiğime yazık iyice motivasyonum düştü :KK43:( ama dayancak ve bu obur halımden kurtulcammmmmm

İçine 1 paket hazır çorba katılırsa içilebilir oluyor
geçen sene 66 dan 54 e düştüm
bu gece yaptım çorbayı
yine başladım malum yaz geliyor

X