ilk defamı yapıcaksın sen bu diyeti?
selam canım bende yarın başlıyorum daha yeni 60 kiloya düştüm hap sayesinde sonrasında deli gibi yemekten ve oturarak çalışmaktan aldım 4 kilosunu yarın başlıyorum bende azimliyim çorbam pişiyor ve ona bakıp amanda aman benim lezzetli çorbam die söyleniom ykoas içilmesi zorluo yaww iyi düşün iyi olsun taktiği uyguluyorum bakalım bu seferde kilo vermemi sağlıcakmı ben çok zorlamaması için 3 veya 5 gün yapıcam bakalım
İçine 1 paket hazır çorba katılırsa içilebilir oluyor
geçen sene 66 dan 54 e düştüm
bu gece yaptım çorbayı
yine başladım malum yaz geliyor
canım bende dün yapğtım benimkinde maydonoz domotes ve biber var biber yoktu koymadım tabe :))) bide bulyon koydum bitane tadı güzel olurmu die sabah zorla içtim bi bardak daha bişi yemedim ıyy allah yardımcımız olsun kızlarBenim çorba tarifim : beyaz lahana + kereviz sapı + soğan
Bu berbat kokulu çorbayı suan itibariyle içiyorum , içine sadece pul biber koydum .. sarımsak koyucaktım ama iştah açıcı özelliği var diye koymadım. 1,5 litre su ile berbat çorbamı içmeye çalışıyorum öğüresim var( ama artık bu kılolardan kurtulmak eski halıme gerı donmek ıstıyorum..
canım senin çorban nasıl hangi çorbayı atıyorsun biraz anlatırmısın acabaİçine 1 paket hazır çorba katılırsa içilebilir oluyor
geçen sene 66 dan 54 e düştüm
bu gece yaptım çorbayı
yine başladım malum yaz geliyor
yediğimin haddi hesabı yok evde ders çalışıcam diye habire yiorumm..sabah bütün malzemeleri alıp yapıcamm ve artık 50li kiloları görmek istiyooruumm
arkadaşlar günaydın.4. günümdeyim ve kendimi harika hissediyorum.baskülüm dijital değil ama yaklaşık 74.5 kiloyu gösteriyorum.umudum yarınlarda DİYETTEYİM. sevgilerle
ha şunuda söyleyeyim 2. gün biraz halsiz gibiydim.mecburen 1 tatlı kaşığı pekmez içtim.kendime geldim.
başlarken 76 kgdim.en azından 73 olabilirim diyorum kalan 3 günde.pekmez haricinde başka kaçamak yapmadım.sonuna kadar yapıp sizleri bilgilendireceğim canım.
kaldı 1,5 kg desene az kilo veriyorsun nasıl uyhuluosun diyeti canım ben geçen yıl yaptım 3-4 günde 3 kg verdim ki ben çok zor kilo veririm :)
benim ilk gün çorba ve meyve(muz hariç) :)
herkese selam,
bu çorbayı unutun gitsin :) ben size çok lezzetli hem de antioksidan kalitesi yüksek başka bir çorba önereyim. Bu arada sadece çorba içilerek verilen kiloların hepsi sahtedir, yağ yakmaz, su atar ve hooppp en ufak bir kaçırmada geri alınır. kan şekeriniz düşer, bü yüzden canınız deli gibi tatlı ister. öenmli olan bu çorbayı diğer yemeklerle birleştirmektir. bu çorbanın amacı karnı şişirip diğer yemeklerden az yemenizi sağlamaktır. gelelim çorba tarifine;
kabak, lahana, kırmızı dolmalık biber, yeşil biber, maydanoz, kereviz yaprağı, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı ince bulgur, katnabahar, brokoli, dereotu, havuç iyive haşlayıp belnderdan geçiriyorsunuz. ayrıca bu çorbayı diğer aile üyelerine ve çocuklarınıza da mutlaka yedirin. öğlen bu çorba ve et yemeği akşam da bu çorba ve sebze yemeği tüketiyorsunuz ama porsiyonları azaltarak !!!!
ama bu hazır corbaların ıcınde bulunanlarda kılo aldırmıyormu ?? pekı neler yaptın baska ardksım beslemen nasıldı neler yıyıp neler yemıodun ??
tadı nasıl acaba? gene maydonoz ve lahana var sonuçta :)))herkese selam,
bu çorbayı unutun gitsin :) ben size çok lezzetli hem de antioksidan kalitesi yüksek başka bir çorba önereyim. Bu arada sadece çorba içilerek verilen kiloların hepsi sahtedir, yağ yakmaz, su atar ve hooppp en ufak bir kaçırmada geri alınır. kan şekeriniz düşer, bü yüzden canınız deli gibi tatlı ister. öenmli olan bu çorbayı diğer yemeklerle birleştirmektir. bu çorbanın amacı karnı şişirip diğer yemeklerden az yemenizi sağlamaktır. gelelim çorba tarifine;
kabak, lahana, kırmızı dolmalık biber, yeşil biber, maydanoz, kereviz yaprağı, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı ince bulgur, katnabahar, brokoli, dereotu, havuç iyive haşlayıp belnderdan geçiriyorsunuz. ayrıca bu çorbayı diğer aile üyelerine ve çocuklarınıza da mutlaka yedirin. öğlen bu çorba ve et yemeği akşam da bu çorba ve sebze yemeği tüketiyorsunuz ama porsiyonları azaltarak !!!!
canım hani deniyor ya ilk gün verilenler su kaybı diye .ben bu diyetten önce başka bir diyet yapıp 2 kilo vermiştim.nerdeyse hiç bir şey yememiştim.su kaybı olduysa onda oldu.şimdiki yaktıklarım yağ galiba.ama spor falan yapamadım.benim tarifimde aynı.