P
pink.floyd
Ziyaretçi
valla sen bilirsin canım ama tuvalete çıkamadın mı hiç? ondandır şişliğin diyorum ben ama sen daha iyi bilirsin tabii.lahana gaz yapıyor merak etme göbeğinin şişkinliği bundan. benim de 4. günüm bugün, bu ikinci yapışım ve bu sefer kaçamaklarla devam etsem de 1 kilo verdim :) dün akşama kadar benim de karnım baya şişmişti, lahana herkesde gaz yapar sende bir sorun yok, sen devam et diyetine.
MAALESEF CNM 4. GÜNÜMDE BIRAKTIM BEN LAHANA DıYETıNı ÇÜNKÜ ESKıDEN GıRDıĞıM PANTOLONA DAHı SIĞAMADIM GÖBEĞıM 2 METRE ÖNE FIRLADI :çok üzgünüm::çok üzgünümEVAM EDERSEM PATLIYCAM DıE KORKTUMsenağlama
DEVAM ETSE MıYDıM ACABA ?? KAFAM ÇOK KARIŞTI AMA O KADAR SIKINTI ÇEKıP TE ÜSTÜNE ŞıŞMEK PSıKOLOJıMı FENA HALDE BOZDU BAŞARAN ARKADAŞLARI KISKANDIM DOĞRUSU BEN DıYET ŞıŞMANIYIM ÇÜNKÜsenağlama
ben de şu an adet döneminde olduğum için sıkıntılıyım bugün 5. günüm ama sadece 1 kilo verdim görünüyor ama pes etmiyorum (hem en güzel gün bugün ve 6. gün delikafadulden ) çünkü hastalığım geçince göbeğimin daha da ineceğini biliyorum (inşallah)
:roflol: