Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

lahana gaz yapıyor merak etme göbeğinin şişkinliği bundan. benim de 4. günüm bugün, bu ikinci yapışım ve bu sefer kaçamaklarla devam etsem de 1 kilo verdim :) dün akşama kadar benim de karnım baya şişmişti, lahana herkesde gaz yapar sende bir sorun yok, sen devam et diyetine.

MAALESEF CNM 4. GÜNÜMDE BIRAKTIM BEN LAHANA DıYETıNı ÇÜNKÜ ESKıDEN GıRDıĞıM PANTOLONA DAHı SIĞAMADIM GÖBEĞıM 2 METRE ÖNE FIRLADI :çok üzgünüm::çok üzgünüm:KK70:EVAM EDERSEM PATLIYCAM DıE KORKTUMsenağlama
DEVAM ETSE MıYDıM ACABA ?? KAFAM ÇOK KARIŞTI AMA O KADAR SIKINTI ÇEKıP TE ÜSTÜNE ŞıŞMEK PSıKOLOJıMı FENA HALDE BOZDU BAŞARAN ARKADAŞLARI KISKANDIM DOĞRUSU BEN DıYET ŞıŞMANIYIM ÇÜNKÜsenağlama
valla sen bilirsin canım ama tuvalete çıkamadın mı hiç? ondandır şişliğin diyorum ben ama sen daha iyi bilirsin tabii.

ben de şu an adet döneminde olduğum için sıkıntılıyım bugün 5. günüm ama sadece 1 kilo verdim görünüyor ama pes etmiyorum (hem en güzel gün bugün ve 6. gün delikafadulden ) çünkü hastalığım geçince göbeğimin daha da ineceğini biliyorum (inşallah)
:roflol:

bugün lahana çorbası diyetinin 7.günündeyim (sigarayı bırakınca 5 ayda 7 kilo almıştım) 3.5 kilosunu verdim yarın montignac diyetine başlıyorum nasıl olsa çok zor bir rejime benzemiyor 5 kiloda öyle versem!!bayanssulusmile

kızlarrrr.... yardım şu lahana çorbasını denemek istiyorum ama tam malzeme listesini edinmem lazım nedir bu malzemeler...lütfen...
ve benim çocukluğumda 15 yıl falan önce komşumuz yaptı bunu zayıfladı ama az çünkü o 100 kusür kilo falandı sanırım ama genç kızı vardı kilolu dal gibi olmuştu hatırlıyorum...
yani farklı tarifler var bu çorbayla ilgili sizin bahsettiğinizde neler var....sayfaları gezdim ama bulamadım...
bekliyorum...a.s.

kizlar dunden beri bu corbayi iciyorum fakat tansiyonum dusuyor ve halsizlik yapiyor bende sizdede oylemi

aylar önce yapmıştım bende ama çorbaya baya baharak havuç, patates eklemiştim ben(küçücük) sevmediğim malzemeleri de koymamıştım içine güzel bir çorba olmuştu ama 4 gün içtim ancak aynı şeyi içmekten gına geldi hemde çok bağlı kalmıyodum başka şeyler de yiyordum yine de 4 günde 2 kilo vermiştim ama çok fazla wc ye gitmem gerekiyodu günde 11 kez gittiğimi bilirim ama işe yarıyor gerçekten aynı şeyi yemek bezdirmese..

neden kımse bu safya cvp yazmıyor ya :KK43:(

ılk sayfada bu corbayı ıcıpte cokgusel kılo veren arkdslar nerdeler sımdı ?? bırı corbanın tarıfını eksıksız yazabılırmı ? kac gun ıcılcek ne yencek ne yenmıycek kullanan ve kılo veren ardkslar lutfen yardımcı olurmsunuz ??

evett kızlar lahana çorbası çok fena gaz yapıyor normalde dikkat etmesem wc ye geç çıkardım büyük bir hevesle başlamıştım bu çorbaya fakat baktımki karnım beter şişti ve ben wc ye gidemiyorum sadece gaz dolmuşum bilmiyorum devam etsem belki vücut alışırmıydı ama sinir oldum ve bıraktım birde derlerki vücuttan ödem atar suyu atar hiçte birşey atmıyor yada bendew öyle oldu

tadı iğrençti bi kere denedim içemedim içen kızlar helal olsun walla tebrikler vereliniortak

Arkadaslar bugun basladım bu dıyete wermem gereken 10 kılo wa,1.78 boyum we 75 kıloyum su an...ama sunu soyleyım onca yorum okudum hatta aynı seyımı yıyıyoruz suphelıyım:))kerevız we lahanadan nefret etsem de bu sebze corbası gayet yenılebılır,sankı dıger arkadaslar abartmıslar,kokusu da bır gece onceden pısırılıp hafıf ılık yenırse burnunuza gelmıyor dahı,denıyecek olanlara soylemesı,mıs gıbı lımonlu saglıklı bır sebze yemegı hepsı bu!!!ama blendırdan gecırmeyın kı wıtamını olmesın...

Arkadaslar bugun basladım bu dıyete wermem gereken 10 kılo wa,1.78 boyum we 75 kıloyum su an...ama sunu soyleyım onca yorum okudum hatta aynı seyımı yıyıyoruz suphelıyım:))kerevız we lahanadan nefret etsem de bu sebze corbası gayet yenılebılır,sankı dıger arkadaslar abartmıslar,kokusu da bır gece onceden pısırılıp hafıf ılık yenırse burnunuza gelmıyor dahı,denıyecek olanlara soylemesı,mıs gıbı lımonlu saglıklı bır sebze yemegı hepsı bu!!!ama blendırdan gecırmeyın kı wıtamını olmesın...

bende aynen sızın yazdgınız gb beyaz lahana ve kerevız saplarını pişirdim koku verdı ama daha hıc yemedım cunku ardksların bahsettıgı aynı çorbamı bundan emin deılım ben , sız sadece çorbamı ıcıyorsunuz yanında baska gıda tuketıyormusunuz ? .. ayrıca NEDEN KIMSE ILK SAFYADA BAHSEDILEN KILO VERDIREN O CORBANIN tarfını yazmıyor bunuda anlamıs deılım ..

neden kımse bu safya cvp yazmıyor ya :KK43:(

ılk sayfada bu corbayı ıcıpte cokgusel kılo veren arkdslar nerdeler sımdı ?? bırı corbanın tarıfını eksıksız yazabılırmı ? kac gun ıcılcek ne yencek ne yenmıycek kullanan ve kılo veren ardkslar lutfen yardımcı olurmsunuz ??

walla tam tarifi bulursam bende deneyeceğim, burdan yanıt yazan yok en iyi netten bulmak galiba..

ben bu kadarını buldum:KK66: ender saraç'tan;

Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana

-1baş soğan

-3-4 diş diş sarımsak

-1demet maydanoz

-Birkaç adet sivrbiber

-1çay kaşığı kimyon

-1çay kaşığı zerdeçal

-1 tatlı kaşığı zencefil

-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

ben bu kadarını buldum:KK66: ender saraç'tan;

Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana

-1baş soğan

-3-4 diş diş sarımsak

-1demet maydanoz

-Birkaç adet sivrbiber

-1çay kaşığı kimyon

-1çay kaşığı zerdeçal

-1 tatlı kaşığı zencefil

-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

cvp yazdıgın ıcın saol okuyup gecmemen bıle cok gusel
ama arkadasım bu deıl soyledıgım : kereviz sapı + soğn + lahana harıc hıcbısey konmyor en azından burdakıler bu corbayla zayıflamıslar :S ama kımse yazmıyor o ayrı

bu corbayı ıcerken baska gıdalar yenebılıyor mu neler ? buda muamma

lahana kereviz 4 tane sogan 3 tane sivribiber bikactane domates biraz sarimsak bidemet maydanoz veya daha az istege gore baharat. benim bildigim kesin tariftir zaten benziyo cogu birbirine vede sabah iki dilim kepek ekmegi yagsiz peynir klasik kahvalti sonra surekli bu corbadan vede aralarda yogurt elma azicik ceviz istege gore degisir 3 yada 4 gun sonra aksamlari et veya tavuk sebze yada makarna gibi nevarsa kucuk porsiyonlar halinde eklenebiliyo vede bol su bide koca bitabak salata tabi yagsiz hergun yiyebiliyosun... ama bihafta yada 10 gun yapilip bihafta ara vermek gerekliymis...insallah yardimci olabilmisimdir...

walla su kadarini soyleyim ben bu corbaya kereviz govdesi.kereviz sapi,lahana,havuc,taze sogan,domates,1 adet tawuk bulyon ve yesil aci biber koydum...we limonlu iciyorum...onemli olan sogan,kereviz sapi ve lahana zaten...onun disindada bugun sadece meyve yedim(muz haric)1.gun sadece meyve ve sinirsiz corba var diyette cunku...bir nevi detox uygulamasi bu,onun disinda birseyler yememeni oneririm...

merhaba arkadaşlar ben bu gün itibariyle bu diyete başlamış bulunuyorum.iki doğum yaptım.boyum 160 kilom 76.çorbamı yedim tadı benim hoşuma gitti.7 gün boyunca yapmayı düşünüyorum.çorbayı 12 porsiyon alsan bile yoplam 600 kalori falanmış.yani sıkı bir diyet ama yapmaya değer.sizi hergün haberdar etmeyi düşünüyorum.sevgilerimle.:lepi:

Arkadaslr 2.gunum we saka gi I ama 1 kilo wermisim,su kaybidir diyenler 4 litre su ictim dun,bu suyun hepsi gitse bile tine de 1 kgmin tamami su kaybi asla olamaz,ama 1 saat kosu yaptim eextra,yani kendinizi yormayin yazisina pek aldiris etmeyin derim..mujkk:lepi:

X