Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

slm berna ve aşkprensesi bebekleriniz kaç aylık benimde var bebişim 7 aylık tam ama sadece akşamları emziriyorum gündüzleri almıyo bende ondan yapmaya karar verdim bu diyeti inşallah bi azalma olmaz sütümde bakcam eğer azalırsa bırakırım gerçi ben bir hafta yapcam bu diyerti sonra ara verecem başlamak isterseniz kolay gelsin.

benim bebegim daha 3 aylık o yüzden süt cok önemli kararsızım yani yapıp yapmamakta...ama daha öncede yazmıştım en azından sabahları ac karnına yerim corbayı diğer öğünlerime devam ederim gece yatmadan tekrar corba işe yarar belki...denemekten zarar gelmez dimiopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben de buradayım, nihayet hepiniz online'sınız:) derya, ha gayret, bugün daha kolay geçiyor değil mi? önemli olan ilk günü atlatmaktı, tebrik ederim! bu çorbadan ne kadar çok içilirse o kadar yağ yakar diye bir rivayet var, ben çorbayı içtikten sonra üstüne su içiyorum, çok geçmeden tuvalete taşınıyorum:) berna, bence de doğrusunu yapıyosun, diyeti direkt uygulama ama mesela bir öğününde sadece bu çorbadan iç, senin yerinde olsam öyle yapardım. hergün 40 dakika da yürürsen aslında süper olur, 40 dakika nedir ki... ben az önce yürüyüşten geldim, Almanya'nın soğuk havasında hem de. hadi kolay gelsin...

haa, bu arada diğer soruna cevap vermeyi unutmuşum derya:) cumartesi günü de yapıcam, pazar ara vericem. sonrasında da haftanın 4 günü yapmayı düşünüyorum, artık 10 kiloyu verene kadar...

slm raupe sen cumartesimi ara verceksin ama bir haftan dolmuyoki hafta doldurman gerkmiyomu? bu arada sen daha önce bu yöntemle kaç kilo verdin iki gündür bir değişiklik varmı.

canım ya aslında soruma cevap vermisin eee işte sadece lahana ile gün geçirirsen böyle anlamzsın okuduğunu dimi:) tamam öyle yapalım ozaman hafatnın dört günü yapalım ama diğer günlerde rejimsiz çorbaya devam edelim olurmu destek tam destek on kiloya kadar devam edelim ok.

bernacım bebeğin gazlıysa bence bir ay daha bekle derim bebekler dördüncü aydan sonra gaz konusunda daha rahat oluyorlar lahanada fazla gaz yapar şimdi sen bilirsin ama.gerçi dediğin gibi denemekten zarar gelmez.

olur, ben varım. daha önce yazmıştım c.tesiye kadar sürdürüp, gelişmeleri bildireceğimi. zaten sürekli yapmak zararlıymış bu diyeti, böylece ara vererek kendimizi de riske atmamış oluruz, tabi ara verdiğimiz günler coşmamalıyız, yağ, hamurişi filan yok, ok? ara verdiğimiz günlerde bu çorba yerine domates çorbası içicem ben, o da oldukça hafif, hem bağırsakları da zorlamamak gerek, lahana gerçekten çok çalıştırıyor bağırsakları, belki de uzun süre uygulamanın verdiği zarar bunda yatıyordur. hadi bakalım deryacım, kolay gelsin sana da. yazışırız yine!

bu arada (evet, lahana yüzünden geç algılıyorum ben de:)) daha önce bu yöntemle 13 kilo verdim, hiç sadık kalmayarak ve sürekli bu rejimi bozarak, bu nedenle 2 ay sürdü. adet günüm yaklaşıyor, o nedenle vücudum normalden şiş ama dünden beri tartıda 1 kilo oynama olmuş, sanırım henüz su kaybı. esas etki sadık kalınan üçüncü günden sonra, 4. günün sabahı farkediliyor, 3-4 kilo kadar.

aman yarabbim bu bi kabu olmalı tamı tamına 66.6 kg yim ben 60 kgydım bır ay önce mafoldumben amaaaaa naaptım gittim markete kereviz lahana biber maydonoz aldım tencereye koydum kaynatıyorum şimdi onna blendır dan geçircemm ve başlıcam lahana çorbası diyetıme gercı çalışıyorum gündüzleri çok fazla içemem sanırım ama sabah kalkınca içerim akşam da dayanırım artık lahana çorbasına :))) bana gaz verın kızlar lütfen 55 kg ye düşmem lazım bu hafta bı 5 kg falan verim haftaya ara veırırım sonna 1 hafta daha yaparım spor yürüyüş felan derken bişiler yapcaz artık gelişmeleri yazarım yineeeeezemuszemus

yaşasıın, biri daha katıldı bize:sm_cool: handecem, daha önce bu diyeti pek çok kez yarım yamalak uyguladım ama tamamen sadık kalarak yapmayı bir kez başarmıştım, onda da 1 haftada 5 kilo vermiştim, ama tavsiye etmem, çünkü o hafta hasta gibiydim, korktum sonrasında. O nedenle bir daha tamamıyla uygulamaya gözüm yemedi, şu anda da haftada 4'er, en fazla 5'er gün uygulayıp kalan günlerde vücudumu dinlendirmeyi kafama koydum.

@gcknnn, sen de başarırsın, bizim ikinci günümüz bitti bile derya ile, ilk gün dayanman önemli, sonrası kolay. aslansın sen, yaparsın seeeen, sen kilo veremiyceksin de kim verecek!

ıyyykkkkafamçokkarıştı resmen miden kalktı ben içemicem sanırsam bunu :1no2: çok kötü kokuyooo(( hollywood diyetine başlıcamm sanırsam tadı korkunnçççç

slm yeni arkadaşlara mrh bugün üçüncü günümde bitti yaşasın bakalım yarın ne yapcaz çorbanın tadı evet ilk gün iğrenç geliyo ama birinci günden sonra insan alışıyo valla şimdi onsuz yapamıyom kase elimden düşmüyo o kadar yani bence içine kereviz koymayalım o iğrenç yapıyo tadını kokusunu ben yarın yeniliycem çorbamı ve kereviz koymıycam öle daha ii olcak gibi bu arada tartıldım bugün dayanamadım ve iki kilo gitmiş gibi duruyo bakalım devamı nasıl olcak deneyen arkadaşlara kolay gelsinnn...

sağol cnm aslında ben şimdi değil 2 hafta falan sonra uyguluycam okul tatile gircekte çünkü okulla birlikte mümkün değil! başladığımda burdayım inşallah hepinize başarılar!

bende bugün 1 kilo eksik gözüktü, adet öncesi şişkindiğim yüzünden heralde, tuvalete de pek gitmedim bugün zaten c.tesi günü bi gelsin, o zaman sonucu yazıcam...

Arkadaşlar ben niye bu çorbyı bu kadar geç keşfettim Bence o kadar kötü değil ilk gün gerçekten kötü geliyor. ama sonradan alışıyorsun ve limon sıkınca bol da baharat ekleyince hiç de içilmeyecek gibi değil . Tam uymadığım halde sabah kahvaltımı yapmama akşam ve öğlen yemeklerinde çorba içerek haşlanmış sebze yada meyve yiyerek 2 kg verdim 1 haftada bu mucize benim için

uzun süre devam edilmesi sakıncalı diyorlar ama ben harfiyen uymadığım için öyle ahftada 5-6 kg vermediğim için uzun süre de devam etmeyi düşünüyorum zaten kahvaltımı normal yapıyorum bi zararı olacağını düşünmüyorum. haftalık olarak gelişmeleri yazacağım ben başaracağıma ve istedğim kiloya düşeceğime inanıyorum. benim için şişmanlık sayfası kapanmıştır :)

Canım bende senin gibi uyguluyorum. ve harika gdiyor 2 ayda 13 kg harika bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…