Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar nefret ediyorum artık lahanadan da diyetinden de. sanki bütün gezegen lahana kokuyor. neyse zaten bişey yiyecek durumda da değilim, sözlüm yarın teslim olacak, şırnak' a askere gidiyor ve kaç gündür uykusuzum:KK43: yemek filan hiç gözümde değil zaten:KK43:

SONUNDA 4 KıLO GıTTı ARKADAŞLAR.... uzun zamandır yazamadım zaman zaman da siteye giremedim ben genelde 55-56 kilodan yukarı çıkmayan biriyken birden 66 ya çıkmıştım çok hantallaştım belki çok kilo değil boyum 1.70 ama benim bünyeme ağır geldi giydiğim herşey olmamaya başlamıştı neyse birçok yöntem denedim diyet listeleri beyaz ekmek yememe gibi ama hep birşekilde bozdum dayanamadım yada işe yaramadı ancak birkilo verebiliyordum onuda alıyordum :) birgün arkadaşımla konuşurken bana zayıflamak için önce beden temizliği yapmam gerektiğini söyledi lahana çorbası tarifi verdi lahanadan tutunda kerevize havuça kadar neyse o günün akşamı eve geldim gelirkende lahana aldım evde kereviz havuç falan yoktu kendi kafama göre birçorba yaptım biraz arkadaşımın tarifi biraz benim AMA ıŞE YARADI ARKADAŞLAR TARıF ŞÖYLE ÇOK BASıT bir orta boy lahana yemeklik doğradım 4 yada 5 adet soğan aynı şekilde yemeklik doğradım yarım demet maydonozu doğradım ve iki tane domatesin kabuklarını soyup doğradım bunların hepsini birtencereye koydum üzerini biraz gecicek kadar su koydum ve 1.5 saat gibi bir süre pişirdim suyu kaynamaya başladıktan sonra 2 tane tavuk bulyon attım bunu bir hafta yedim açıktıkça birde yeşil çay içtim günde 3 -4 bardak birde haftada 3 gün yürüdüm ama genelde hareketli biriyimdir.hatta ilk başladığımda sabah kalkıp önce hazırladığım çorbamdan içiyordum aç karnıma daha sonra hafif bir kahvaltı yaptım küçük bir tost ve yeşil çayla tabi arada 2 saat gibi bir zaman oluyordu daha sonra gün boyu çorba içtim bol bol açıktıkça içerken içine limon sıktım nane attım bazen pulbiber attım meyvede çok önemli arada yeşil elma yedim ilk üç gün böyle geçti sonrasında sabah çorba içiyordum yine ama kahvaltı yok gün boyu çorba çorba çorba ve yeşillik sınırsız ot yıkadım marul maydonoz salatalık hepsini yedim 5.güne kadar böyle devam ettim beşinci gün hamsi almıştık onu fırına attık yedim ızgara şeklinde yanınada yeşillik tabiki ben 6. gün bi baktım kilom 62 dediğim gibi beni çok zorlamayan meyvemi salatamı balığımı yediğim çorbamıda eksik etmediğim bir menüydü .üzerinden iki hafta geçti dikkat ediyorum bugün baktım 61.5 kiloyum ama karnım açken :) baktım neyse almamışım yaa önemli olan bu

Bende iki yil once falan bu corbayi denemistim.Gercekten tadi cok kotu daha dogrusu surekli içtikce kotu geliyor tadi.Ama gercekten kilo verdiriyor ben tadinida begenedigim için ffazla icemedim ac kaldim ve az az ictim 5 gunde 3 kilo verdim.Bu arada talisihnde ixirini yaptim 9 gunde 3 kilo verdim rejim de yapmadim (emziriyordum oglumu )

Simdi dogumdan kalan kilolarim var birazda hamile kalmadan once almistim 10 kilo falan vermek istiyorum hatta 15 kilo versem super olucak :)))

Bu corba aklima gelmemisti iyiki hatirlattiniz bir hafta corba bir on gunde talisin icecegine dayansam kilolarimdan kurtulucam hesaplar dogruysa... :))))))

talisin ney arkadasım ben daha yenıyım fazla kılom yok sadece gobek var 4 5 kılo versem yetecek tek sorunumda fazla dıyet yapmayı sevmıyorum 2 3 gunde etkı edecek cevap yazarsan sevınırım cok tesekkurler fazla gıremıyorum ozelden atarsan daha rahat takıp ederım

arkadaşlar nefret ediyorum artık lahanadan da diyetinden de. sanki bütün gezegen lahana kokuyor. neyse zaten bişey yiyecek durumda da değilim, sözlüm yarın teslim olacak, şırnak' a askere gidiyor ve kaç gündür uykusuzum:KK43: yemek filan hiç gözümde değil zaten:KK43:

canım yaa kolay değil haklısın Allah kavuştursun sizi inşallah hayırlısıyla gider döner sözlün bencede buara diyet yapma sen strese bağlı tansiyon falan düşer dikkat et kendine

kizlar ben bu diyeti gecen kis yaptim baya incelme olmustu bende ama yediklerime hic dikkat etmedim ve bu aralar yine baya kilo aldim bu haftasonu malzemeleri alicam ve pazartesi yeniden baslamak istiyorum kisin o kadar cok ictim ki artik o corbanin kokusuna bile tahammul edemiyorum ama bu kilolarin bir sekilde gitmesi lazim

slm bayanlar bir hafta yaptım diyeti 2 kilo verdim asıl önemli olan 6 gündür normal yeme tarzıma döndüm hatta abartılı kilo almadım bu hafta yine yapıcam iki kilo iki kilo veririm inşallah. raupe allah kavuştursun hayırlısı ile döner üzme kendini allah kavuştursun.

Günaydın kızlar.
Bu çorbayı pişirdikten sonra süzüp suyunu mu içiyorsunuz yoksa sebzeleri de yiyor musunuz?

kızlar selamm
bakınmama rağmen çorbanın tam tarifini bulamadım.birisi yazabilirse çok sevinirim.lahana,kereviz falan aldım ama internette birçok farklı tarif var.dedim en iyisini kk kızları bilir :)
şimdiden teşekkür ederimm

kızlar selamm
bakınmama rağmen çorbanın tam tarifini bulamadım.birisi yazabilirse çok sevinirim.lahana,kereviz falan aldım ama internette birçok farklı tarif var.dedim en iyisini kk kızları bilir :)
şimdiden teşekkür ederimm

walla aslında herkes kendi zevkine göre yapıyo azcık ondan azcık bundan sallamasyon yani:hulya: içine hazır çorba koyanda var yada tüm malzemeyi birlikte pişirip blendırdan geçirende..ben şöle denemiştim bir kez sadece akşamları hafif geçirmek için çünkü tüm gün içmeyi hiç düşünmedim..
sarımsak ve soğanları minik doğrayıp az zeytinyağyla soteledim içine havuç rendesi koydum daha sonra 2 domates rendeleyip attım pişince suyunu koydum içine küçük küçük doğradığım lahana ve kereviz yapraklarını koydum pişmesine yakın yine ince kıydığım yarımşar demet dere otu ve maydonoz ilave ettim ...kendi zevkimce baharat ekledim gayette güzeldi kereviz kokusunu sevdiim için sanırım:) blendırdan geçirmedim çünkü görüntüsünün hoş olmıcanı düşündüm ama sen bilirsin yinede yerimseniben kendi zevkine göre uydurursun artık bişeyler a.s

ben de kesinlikle etsuyu yani şu bulyonlardan ekleyin derim...bulyonsuz çorbayı zorla içerken bulyon atarak pişirdiğimde hoşuma bile gitti arada bi yapsam falan dedim..kızlar mutlaka bulyonlu pişirin tüm malzemeyi düdüklü tencerede pişirip sonra blendırdan geçirdim..

Ya kızlar ben bunu bugün içmeye başladım sadece çorba içip meyve yiyorum ama sanki şişirdi beni bıraksam mı acaba?

helina merhaba benim öğrenmek istediğim 2 ayda 13 kilo wermişsin bu 2 ayda nasıl uyguladın acaba diyeti 1 hafta bırakıp 1 hafta dewammı ediyosun yoksa aralarda normal yemek yiyip akşamlarımı çorba içtiniz nasıl oldu öğrenebilirmiyim?

raupe aynı soruyu sanada soruyorum çünkü sende 2 ayda tam uygulamamışsın acaba nası uyguladında 2 ayda 13 kilo werdin???

helina merhaba benim öğrenmek istediğim 2 ayda 13 kilo wermişsin bu 2 ayda nasıl uyguladın acaba diyeti 1 hafta bırakıp 1 hafta dewammı ediyosun yoksa aralarda normal yemek yiyip akşamlarımı çorba içtiniz nasıl oldu öğrenebilirmiyim?

Canım ben başlayalı daha 2 hafta oldu 3.5 kg ancak verebildim. Olumsuz görüşlerden dolayı hiç yapmayı düşünmedim. ama herşeye rağmen denemeye karar verdim. ve şimdilik iyi gidiyorum. yalnız ben harfiyen uyamıyorum. sabah azda olsa kahvaltı ediyorum. ve haftada 2 kez tek öğün bozuyorum. bu güzel bir pazar kahvaltısı oluyor genelde yada c.tesi günü dışarda bir öğlen yemeği. oluyor. böyle devam etmeyi düşünüyorum. 85.500 ile başladım. şuanda 82 kg yum Çokta fazla kasmamak lazım.Hızlı giden kg ların kasdan gittğini sonrasında hızla geri alındğını söylüyorlar. öyle olmaktansa yavaş yavaş sağlıklı vermek

Canım ben başlayalı daha 2 hafta oldu 3.5 kg ancak verebildim. Olumsuz görüşlerden dolayı hiç yapmayı düşünmedim. ama herşeye rağmen denemeye karar verdim. ve şimdilik iyi gidiyorum. yalnız ben harfiyen uyamıyorum. sabah azda olsa kahvaltı ediyorum. ve haftada 2 kez tek öğün bozuyorum. bu güzel bir pazar kahvaltısı oluyor genelde yada c.tesi günü dışarda bir öğlen yemeği. oluyor. böyle devam etmeyi düşünüyorum. 85.500 ile başladım. şuanda 82 kg yum Çokta fazla kasmamak lazım.Hızlı giden kg ların kasdan gittğini sonrasında hızla geri alındğını söylüyorlar. öyle olmaktansa yavaş yavaş sağlıklı vermek

ben başlayalı 1 hafta oldu sabah kalktığımda 7. günüme başlicaktım ama kalktığımda tansiyonumun düşük olduğunu farkedip tansiyonumu ölçtüm 9-6 çıktı we 7. günü tamamlayamadım.Ama ben bu 6 gün harfiyen uyguladım rejimi, hatta bifteği sadece 1 öğünde yedim muz 3 adet yedim ama bu sabah bırakmak zorunda kaldım sanırım 3 kilo werdim daha tartılamadım ama bende bu çorbayı bundan sonra sadece akşamları içmeyi düşünüorum çünkü artık zorluo çorba beni...

ya bu çorba iğrenççççççç......... 1 gün yaptım ve bıraktım... yapabilenede helal olsun...

bu arada (evet, lahana yüzünden geç algılıyorum ben de:)) daha önce bu yöntemle 13 kilo verdim, hiç sadık kalmayarak ve sürekli bu rejimi bozarak, bu nedenle 2 ay sürdü. adet günüm yaklaşıyor, o nedenle vücudum normalden şiş ama dünden beri tartıda 1 kilo oynama olmuş, sanırım henüz su kaybı. esas etki sadık kalınan üçüncü günden sonra, 4. günün sabahı farkediliyor, 3-4 kilo kadar.

raupe selam ben şunu öğrenmek istiyorum istiyorum, bu 13 kiloyu 2 ayda lahana çorbasını nasıl kullanarak werdini söylüyorsun peki nasıl içtin aralarda ne yedin 2 ay sürdürdüm diyosun çünkü anlatırsan çok sewinirim.ben 6 günde 2-2,5 kilo kadar werdim.1,5 ayım kaldı 13 14 kilo wermem(erkek arkadaşımla iddiaya girdikte:) ) gerekio bu çorbayı sürekli içincede ne olduğunu gördüm 6. günde tansiyonum düştü bırakmak zorunda kaldım bana yol gösterirsen çok sewinirim şimdiden teşekkür ederim.

X