Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ya hangi sayfada bu çorbanın tarifi bakındım bulamadım. yada kısaca tarif alabilirmiyim bende yarın pazardan bulabilirsem başlıcam

ya hangi sayfada bu çorbanın tarifi bakındım bulamadım. yada kısaca tarif alabilirmiyim bende yarın pazardan bulabilirsem başlıcam
canım ben..lahana, domates 3 tane, semiz otu yarım bağ,maydonoz1 bağ,sarımsak 2 3 tane,havuç2 tane,yeşil biber,2 tane,tuz karabiber koydum..akşam içtim yedim limon sıktım tadı çok güzeldi valla.. bekledim gibi değildi...bide blendırdan geçirmedim ben küçük küçük doğradım..böyle yemek yiyomuş gibi olur tüm olarak tok tutar belki diye...kaydirigubbakcemile2

bayağı çeşitliymiş :) orjinal lahana corbası tarifi bumu? birde bunu günlük tüketmekmi lazım sanki çok oluyormuş gibi geldi ertesi güne kalıyor mu? sende kaç kilo farketti

canım yeni başladım bende.orjinali bumu bilmiyorum çok farklı yazmış herkes..aralarından seçtim bende.. diğer sayfalarda diyetide yazıyo ama ben uygulamıcam..ertesi güne kalıyormu ne demek bi kazan olyo günde 2 3 defa içiyosun..tabi isteğe bağlı..ne kadar içersen o kadar verdiriyomuş..malzemeler benim yazdıklarım normal daha çok çeşit koyanlar var..

yapıcak arkadaşlar içine semiz otunu tavsiye ederim.. bende bu topikte arkadaştan duydum..nettende araştırın semiz otunu, hem çok faydalı hem tadı çok güzel oldu limonla..opuyorumnanaktan

günaydın
bugün lahana çorbası diyetinde 3.günümdeyim 67 ile başladım bugün 65i gördüm umarım bir hafta yapabilirim herkese kolay gelsin

merhaba arkadaşlar bu çorbanın tarifini alabilirmiyim ( bu arada ben lahanı suyu içerek 1ayda 6 kilo verdim yarım saat yürüyüş yaparak
arkadaşım tarif için sayfaların hepsine bak...herkes farklı yazmışş... bu arada kızlar benimkinin tadı çok güzel valla hiç midem falan bulanmıyo yedikçe yiyesim geliyo..:dance:

bende pazartesi başlıyorum kızlar katılmak isteyen olursa beklerim.........

lahana buldum nihayet ortaboy lahana 7 tl... ben 5 e aldım bitane... pazartesi başlarım artık...

arkadaşlar ben 7gün+3gün ara formülüyle lahana maydonoz limon suyu kürü uyguladım.her akşam 1 saat stepper aletimde çalıştım.tatlı yemedim ekmeği kestim dikkat ettim ama 21gün bitti sadece 3 kilo verdim.bu lhana suyu kürüne 3 ay ara vermek gerekiyomuş.yarın lahana çorbasına başlamak istiyorum çünkü 5 kilo daha vermem gerekiyo.acaba lahana üstüne lahan vücudumda bi sorun oluşturur mu?

benim bugün 5.günüm 3.ve 4.günlerde birazcık kaçamak yaptım ama çok ufak sadece 2 kilo verdim 7 güne tamamlamayı düşünüyorum bence 3 gün yapılıp 2-3 kilo verilmesi yeterli olur 7 gün işkence gibi geliyor

bende bugün başladım lahana çorbasına.ama içmek için bol baharat koymak zorunda kaldım.bakalım alışırım belki lahana domates biber yeşil soğan maydanoz koydum içine.sabah yürüyüşümü de yaptım. akşam da aerobik yaparsam inşallah.bugün 61 kiloyla başladım.gelişmeleri yazarım..

diyeti yapan arkadaşlarıma en iyi tavsiyem çorbanın içerisine kimypon koyun tadını ve kokusunu alıyo
ben öle içebildim bgn başlamayı düşünüyodum 2.kez ama olmadı maaleseff....

canım herkesin ağız tadı farklı ama...ben içine havuç,semizotu falan koydum,ama soğan bitane soğan fazla olunca tadı ağır olur....limon sıkıyorum yerken..valla çok güzel..bende arada kaçamak yapıyorum ama içmeye devam..hafifledimi hissediyorum..ben her gün tartılmıyorum..çorbanın hepsi bitsin öyle tartılcam..

canımm ben bol soğanlı yapıyorum hatta bazen sadece lahana ve soğanla yapıyorum soğan önemli bence bu çorbanın etkili olmasına... bu arada semizotuna bayılırım ama benim iştahımı acayip açıyo o yüzden benim için pek iyi bi fikir değil semizotu koymak... bugün lahanadan kapuska yaptım mesela oda güzel oldu hep aynı tarifi yapıp sıkılmamak lazımmm

canım sadece lahana ve soğanla istediğin sonuca ulaşabiliomusun çünkü bende
kerevizin kokusuna dayanamıyorum koymasam ne olur acabaa CADIARZU

Merhaba herkese
bugün 6.günümdeyim 3 kilo vermiş durumdayım ufak kaçamaklarım oldu
olcak o kadar bence bu diyeti 3 gün yapıp bırakın daha sonrası çekilmiyor gerçekten
umarım bir kilo daha verebilirim duruma göre bekleyip tekrar yapmayı düşünüyorum
bu arada benim çorbamda kereviz yok maydonoz soğan ve lahana var sanırım birde domates tam tarifi yazarım bir ara :)

canım sadece lahana ve soğanla istediğin sonuca ulaşabiliomusun çünkü bende
kerevizin kokusuna dayanamıyorum koymasam ne olur acabaa CADIARZU

evet canım sonuca ulaşıyorum öbürü belki daha sağlıklı oluyo ama aynı etkiyi yapıyo bende...

Bu corba cok iyi gelmisti bana dun yine yaptim, kabak, lahana, sogan, domates, yesil biber kattim,
aci toz biber icilir hale getiriyor bunu...
Bana 1 haftada 4 kilo verdirmisti birebir uymamama ragmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…