Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim çorbamın içinde
1 sogan
1 demet maydanoz
1 demetten az semiz otu
1 havuç
2 yeşil biber
2 domates
orta boy lahana
2 diş sarımsak

bu arada ben soganı fazla koymadım ve patlıcan vs atmadım. bu ikisi yemeğin tadını acaip bozuyor. 1 tencere yapıyorum 1 tencere günde 3 keseden kız kardeşim ve bana 3 gün dayandı. dün akşam 2 tencereyi yaptım. sana tavsiyem içerken bardakla iç yani tadı kötü geliyorsa 1 dikişte içersen daha rahat içiyorsun.( en azından çabuk bitiyor) ve limon sıkabilirsin tadı güzel oluyor. ben sabah öglen akşam 1 kese içiyorum. ve bol su. aralarda acıkınca pek açıkmıyorum çünkü çorba çok tok tutuyor meyve sebze bir şeyler atıştırıyorum. ve çorbayı dolapta saklıyorum evet bozulmuyor tabi çok yapmadığım için tencereyi her yemekte ısıtmıyorum. yemekten 1 kese alıp onu ısıtıp içiyorum devamlı ısıtıp sogutursan çorba 2 gün dayanmaz bozulur

sanırım lahana çorbası diyetini yapan tek kişi benim:)

canım fazla sordum ama hepsini küçük küçük doğrayıp blendırdanmı geçirdin yani bir dikişte iç dedinya su gibi mi oluyoo...lahanayı bulunca yapacam da bulamadım daha geniş aramam lazım.ben bi defa denedim olmadı içemedim inşallah bu sefer olcak teyzemle birlikt yapcazdaa...

canım bütün sebzeleri küçük küçük doğra yağsız, suda haşla yumuşayınca sebzeler blendırdan geçir. evet bildiğin hazır çorba kıvamında oluyor içimi kolay bence gözünde büyütme içemem diye şunu düşün 1 hafta dayanacağım ama karşılığını alacağım:) hadi kolay gelsin.. öz kuruşlara bak lahana için orada var

bacı sen nerde oturuyon öz kuruşlar nirdee...ben pendik civarındayım.nese bide netten bakem

canım bu öz kuruşlar adım başı her semtte var netten ara adreslerini bulursun sizin oralardada olması gerekli

ayyy ne güzel darısı başımıza tebrik ederim canım.bu arada başka diyet uyguluyomusunn

hayır tatlım sadece lahana diyeti üstelik spor vs yapmıyorum. işim yogun malesef spora zaman ayıramıyorum:KK43:

bacı sen nerde oturuyon öz kuruşlar nirdee...ben pendik civarındayım.nese bide netten bakem

canım ben de o civardayım.. geçen hafta elma markette gördüm keşke alsaydım şimdi varmı bilmiyorum eğer bulursan banada haber verirsen çook memnun olurum ben bu kiloları lahana çorbasıyla verdim...

canım 69 dum.. ama uzun zamandır tartılmadım... aldımı hissediyorum malesefff...bu sarımsak+ceviz midemi bulandırıyo yaa...

Zuzucybel cim kereviz koymamışsın ve işe yarıyo diyetin süper geçen yaptığımda kereviz kokusuna dayanamayarak bitirmiştim ama süper kilo verilio
buara tekrar yapıcam aklıma tek gelen şey soğanın zarları :KK43:
içerken ağzıma kıl gibi geliodu ıyyy çok iğrençti ama sonuç mü-kem-mel...........

bugün itibariyle bende lahana çorbasına başladım tadı öyle kötü gelmedi ama kendimi aç hissediyorum sabah 8de birbuçuk bardak içtim şimdi 2 kayısı yedim yeşil çay içicem umarım 1 hafta sürüdürebilirim

bende aylar önce bu çorba diyetini yaptım 60 kiloydum ve 55 buçuk kiloya indim bıraktım 4kilo felan daha vermem lazım ama pazartesi başlıcam diyete lahana bulamıyorum :KK43: ben tadını çok seviyorum tabak tabak yiyordum valla hiç midem bulanmamıştı :))

sarımsak+cevize bugün son..5 günde 2 kilo gitti ama tansiyon yerlerdemafoldumben..bugün lahana buldum hadi bakalım ona başlıcam...bide pazarda buldum kızlar...bulundunuz semtin büyük pazarlarında olur mutlaka...opuyorumnanaktan

X