Malzemeler
5 adet taze soğan
1- 2 taze domates veya domates konservesi
1 büyük beyaz lahana
2 adet yeşil salça biberi
1 demet maydanoz
1 tane kereviz
Yapılışı: Tüm sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak biçimde su ilave edip düdüklü tencerede pişirin. Ardından isterseniz blenderdan geçirerek krema kıvamına getirebilirsiniz.
1. gün
Dilediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel lahana çorbası
2. gün
Dilediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel lahana çorbası
3. gün
Dilediğiniz kadar sebze, meyve ve özel lahana çorbası
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel lahana çorbası
5. gün
300 gr. kırmızı et(haşlama veya ızgara) , 6 tane domates, özel lahana çorbası
6. gün
Dilediğiniz kadar yağsız kırmızı et(haşlama veya ızgara), özel lahana çorbası
7. gün
Esmer pirinç, Dilediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel lahana çorbası
Bu diyeti uyguladım. Yalnız son 2 gününü uygulayamadım çünkü o arada biryere gitmemiz gerekmişti. Üstelik son 2 gün toplamda 3-4 dilim de baklava yedim. Başladığımda 82.3 tüm şimdi 78.2 yim. Eğer yolculuk yapmamış olsaydık 75i bile görebilirdim. 3ay ara verilmesi gerekiyormuş annem öyle dedi (doktor). Ben hiç zorlanmadan uyguladım hatta gün içinde yediklerim fazla bile geldi lahana çorbasının tadı da güzel üstelik . Blendırdan geçirmenizi tavsiye etmem tadı berbat oluyor kaynatın ve öylece yiyin ben az tuz ve bol limon sıkarak yedim. Yalnız lütfen bu diyeti 7gün yaptıktan sonra 3-4 ay ara verin sağlık açısından çok önemli çok zararlı olabiliyormuş hatta arka arkaya yapılmaya kalkıldığında ölüme bile yol açabilirmiş lütfen abartmayalım çünkü bu ameliyatlardan önce yağ ve toksin atımını sağlayan bir detoks yöntemiymiş annem öyle dedi. Tadında bırakırsanız gerçekten çok iyi bir yöntem ben 3 ay sonra bir daha yapacağım. Umarım hepiniz ideal kilolarınıza ulaşırsınız. Sevgiler a.s.