bramble arkadasım regl dönemin mi yani olmak üzere misin yoksa regl misin çünkü onun etkisi oluyor vücud daha az kilo kaybediyorr
Ben bu Çorbaya Çok fasla gÜvenİyorum
yapım Çokda İyİ sonuÇ aldım bıraktıĞımdada azaltarak yedİm hİÇ bİrİnİde gerİ almadım verdİĞİm kİloların.Şİmdİ tekrar yapmak İstİyorum ama ÇalıŞtıĞım İÇİn hep atlatıorum ÖnÜmÜzdekİ pazartesİ tekrar baŞlamak İstİyorum yapabİlİrsem
arkadaşlar 4 dündür içiyorumm ama tek bir gram bile veremedimm neden acabaaa?kafama çok taktığım için mi dersinizzsporda yapıyorum 5 kase içiyorum başka birşey yemiyorum normal de lahana çorbası değilda bu kadar az yemeyle bie 1 2 kiloverirdimm tık yokk banayardım edinn
teşekkür ederimm cevabın için arkadaşımm takmıyorum su dakikadan sonra gittiğiğ yere kadar gider gitmediği kalır ben onlarla da kendimi seviyorumm:)
semizotuyla merak ettim verdirirmiki.dneyince yaz arkadaşım
ya kızlar ben her malzemeyi aldım ama kereviz bulamadım..çok önemli mi yoksa kerevizsiz de olur mu??
canım sen çorbanın içine ne koydun tam olarak hepsini yazarmısın.. günde kaç defa içiyosun öğlen akşam falanmı.. dolaptamı saklıyosun bozulmuyomu.. her yemende ısıtıyomusun... tatlım detaylı yazarmısın.....a.s.koymana gerek yok canım işin özü beyaz lahanada beyaz lahanayı koyduğun sürece bir şey olmaz. bu arada kızlarrrrrr 3 günde 2 kilo verdim. göbeğim indi. süper ya işe yarıyor ama devam edin bırakmayın sadece 1 hafta dişinizi sıkmak gerekiyor