Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

benim de 5. günüm 2 kilo verdim dünyanın kaçamağıı yapmama rağmen kilo verdim ama hiç incelme yok ya

yarım dılım lıght ekmek yedım ,azcık peynır, 3 domates 1 salatalık sekersız cay ,2 kupa yesıl cay ve gun ıcınde toplam 2 kase corba ıctım bugunluk bu kadar

merhaba kızlarrr bu sabah 1yumurta 1 dılım ekmek domates salatalık yedım farkındayım yenmemesı gerekıyor ama ben boyle yıyerek mutluyum ve kılo da verıyorumm..corbam bıtmıstı sımdı yenıden yapıyorumm aliştım corbaya bol lımon ve kım yon bazen karabıber kafama gore takılıyorum .bu arada bugun yaptıgım corbayaa 1 yemek kasıgından az mercımek bıde et suyu yoktu bende etı katıyım suyu cıksın pıstıkten sonra alırım dedım ama blenderdan gectıkten sonra aklıma geldı et oldugu neyse 3 kucuk parca yagsız kuş başıydı..bu arada corbanın tadı ıcılebılıyor bol kımyon ve lımonla(not:yaag yok)
ara:yesıl cay 1 2 marul
öglen 1.5 kase corba
1 kase çilek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canimmm eger bu sekilde de kilo veriyorsan hic sorun diil..Corbanin tarifi benim lahana corbamdan daha lezzetli gorunuyorrr,beni yoldan cevireceksin sen bu gidisle..cokacimcoook..Saka bir yana ben de bari biraz baharat koyayim da lahanaya tat gelsin,gerci bu sekilde de seviyorum ben ama ikinci haftam olacagi icin biraz renk gelsin corbaya,yoksa bana bay gelecek:))))))))))

Son düzenleme:
Bende denemıŞ ve faydasını gÖrmÜŞtÜm ama Çok zorlanarak ıÇıyordum Çorbayı 5,5 gÜn yapmıŞtım 4 kılo vermıŞtım...ve ınanın bedenen acayıp ınceldım 2 hafta geÇtı Üzerınden halada almadım 1 kılosu harıÇ o bır kıloda Çok Çok normal kızlar normal yıyorum ÇÜnkÜ artık
tekrar baŞlasammı dıyorum ama kerevızım yok ve dayanabılırmıyım acaba sonucu sÜper ama bakalım bakalımm :)))

edacım bende aynı sekılde ki ben 1 aydır yapmıyorum ve kilo da almadım arada 1 kilo cıkıp inio ama indiğim kilodayım :) bu hafta baslamıstım ama tansiyonum oynamaya basladı diye bıraktım senağlama

2 gunluk sonuc 1.2 kılo canım 7 gun sonucunu tam yazarım ben cok alıstımm kahvaltı yapmasam sanırım devam edemezdım bu dıyetı bu şekılde hosuma gıttı artık yaparım kaydirigubbakcemile5en çok kımyon yakısıyor bence bıraz da lımon sıkıyorum..

canım ben kerevızsız yaptım en onemlısı lahana zaten...hadı hadı sende baslaaaa bırlıkte yapalım benden baska suan yapan yok sanırım yoldas olun bana yaaaakaydirigubbakcemile5

arkadaşlarım bu diyeti yaklaşık 3 ay önce yaptım ve bi haftada 3 kilo verdim.. ama diyeti bıraktıktan sonra bırakın lahanayı çorb bile içemedim midem kaldırmadı sıvı bişeyi, sürekli katı yedim 1 hafta sonra 1 kilosunu geri aldım... ama sonra normalbi diyet ve spor programıyla ve yanında yeşil çay ve funda yaprağı desteğiyle 6 kilo verdim... :) size tavsiyem illaki yapmak istiyorsanız yapın ama bir haftayı geçirmeyin çünkü hastalıklara açık oluosunuz bi de psikolojik olarak da etkiliyor.. ve bu diyeti bıraktıktan sonra normal bi diyet programın amuhakkak geçin ipin ucunu bırakmayın... umarım faydam olur size.. :)

acıkcası arkadaşlar bende ilk yaptıgım zmnlarda bi zararını görmedim ama sanırım uzatınca olumsuzluklar cıkıyor..ben 21 yasındayım ama bnde ne tansiyon ne baş dönmesi nede mide bulantısı eksik olmadı bnde yapmamaya karar verdim..yapıyorsanız da arkadaşların dediği gibi ardından normal bir diyet listesine geçin lahana çorbasının süresini uzatmadan..

yarın 2. parti tekrar başlıyorum diyete bi gün ara verdim 5 gün yaptım ama 1.5-2 kilo civarı verdim ama hiç incelme olmadı bende yine de çorbanın işe yaradıgını düşünüyorum ama içmekten gına geldi :)

kızlar çorba kesinlikle işe yarıyor fakat sadece dengeli beslenmeye başladığımızda.bende kilolarımdan kurtulmak istediğimde yaklaşık 1,5 ay önce laha çorbasıyla başladım.abur cubur olmadan sebze ve meyveyle doyabileceğimi anladım 3 günde 3 kilo verdim.89,6 ile başlamıştım bugün 82,2 oldum.çorbayı ilk baş 5 gün içtim sonra ekmeği yağı şekeri hayatımdan çıkardım.kolayı hiç içmiyorum.ve inanınki sebze ve meyve iyerek kendimi daha sağlıklı hissediyorum.çarşamba günü daynamayıp diyetisyene gittim. yaptıklarımı anlattım lahana çorbasını çok onaylamadıklarını söylediler fakat zararı olacağınıda düşünmüyorlarmış.tabiiki tatında bırakılırsa senede sadece 1 hafta yapılmasına müsade varmış.bende arada çorbamı yaptım ama listedeki gibi değil kahvaltımı yaptım ara öğünlerimi atlamadım öğlen çorbamı içtim akşam yemeğimi yedim.arada içilebilir ama kahvaltı yerine ve tüm öğünlerin yerine kullanılmamalıymış.diyetisyenimin söylediklerini sizinle paylaşmak istedim.herkes inşallah istediği kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşır mutlu günler

gunaydınn kızlarrr 3 günün sonucu 1.8 kilo bence super yaptıgım corbaya ve sabahları kahvaltıma bakılırsa ben cook mutlu oldum valllaaa paylasıyım dedımm kaydirigubbakcemile5

kızlarrr bende lahana çorbası diyetine başladım hatta bugün 3.günüm bakalım diyet sonunda kaç kilo vermiş olucam herkese allah kolaylık versin

4.gün
sabah:1 dılım ekmek 1 yumurta azcık peynır domates salatalık roka dere otu
ara:1 muz yesıl cay
ogle:1 kase corba
ara:1 kase çilek 1 portakal
akşam:1 kase corba
bugun sutve muz gunuydu ama peynır ve yumurta bırazcık olsun dengeler dıye dusundum
kızlarrr sız neler yapıyorsunuz yaa yapan arkadaslarŞeniz

ben diyet listesine uymaya çalışıyorum 3.günüm ama kahvaltıya hasret kaldım diyebilirim

.denemenizi tavsiye ederim....
1,5 litre su
çeyrek lahana(büyüklüğüne göre)
1 domates
1 havuç
1 patates
1 soğan
2 yemek k. kırmızı mercimek
1 et bulyon
karabiber-nane-isteğe bağlı tuz
***suyumuzu kaynatıp ince kıydığımız malzemeleri içine atıyoruz.bulyon ve mercimeği de ekliyoruz.iyice piştikten sonra blenderden geçirip,baharatlarını ekliyoruz

ne kadar sürede naekdar kilo verdiriyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…