benim de 5. günüm 2 kilo verdim dünyanın kaçamağıı yapmama rağmen kilo verdim ama hiç incelme yok ya
zeynepcim sonucun süper tebrikler canım...
merhaba kızlarrr bu sabah 1yumurta 1 dılım ekmek domates salatalık yedım farkındayım yenmemesı gerekıyor ama ben boyle yıyerek mutluyum ve kılo da verıyorumm..corbam bıtmıstı sımdı yenıden yapıyorumm aliştım corbaya bol lımon ve kım yon bazen karabıber kafama gore takılıyorum .bu arada bugun yaptıgım corbayaa 1 yemek kasıgından az mercımek bıde et suyu yoktu bende etı katıyım suyu cıksın pıstıkten sonra alırım dedım ama blenderdan gectıkten sonra aklıma geldı et oldugu neyse 3 kucuk parca yagsız kuş başıydı..bu arada corbanın tadı ıcılebılıyor bol kımyon ve lımonla(not:yaag yok)
ara:yesıl cay 1 2 marul
öglen 1.5 kase corba
1 kase çilek.
Bende denemİŞ ve faydasını gÖrmÜŞtÜm ama Çok zorlanarak İÇİyordum Çorbayı 5,5 gÜn yapmıŞtım 4 kİlo vermİŞtİm...ve İnanın bedenen acayİp İnceldİm 2 hafta geÇtİ Üzerİnden halada almadım 1 kİlosu harİÇ o bİr kİloda Çok Çok normal kızlar normal yİyorum ÇÜnkÜ artık
tekrar baŞlasammı dİyorum ama kerevİzİm yok ve dayanabİlİrmİyİm acaba sonucu sÜper ama bakalım bakalımm :)))
2 gunluk sonuc 1.2 kılo canım 7 gun sonucunu tam yazarım ben cok alıstımm kahvaltı yapmasam sanırım devam edemezdım bu dıyetı bu şekılde hosuma gıttı artık yaparım kaydirigubbakcemile5en çok kımyon yakısıyor bence bıraz da lımon sıkıyorum..Canimmm eger bu sekilde de kilo veriyorsan hic sorun diil..Corbanin tarifi benim lahana corbamdan daha lezzetli gorunuyorrr,beni yoldan cevireceksin sen bu gidisle..cokacimcoook..Saka bir yana ben de bari biraz baharat koyayim da lahanaya tat gelsin,gerci bu sekilde de seviyorum ben ama ikinci haftam olacagi icin biraz renk gelsin corbaya,yoksa bana bay gelecek:))))))))))
Bende denemİŞ ve faydasını gÖrmÜŞtÜm ama Çok zorlanarak İÇİyordum Çorbayı 5,5 gÜn yapmıŞtım 4 kİlo vermİŞtİm...ve İnanın bedenen acayİp İnceldİm 2 hafta geÇtİ Üzerİnden halada almadım 1 kİlosu harİÇ o bİr kİloda Çok Çok normal kızlar normal yİyorum ÇÜnkÜ artık
tekrar baŞlasammı dİyorum ama kerevİzİm yok ve dayanabİlİrmİyİm acaba sonucu sÜper ama bakalım bakalımm :)))
.denemenizi tavsiye ederim....
1,5 litre su
çeyrek lahana(büyüklüğüne göre)
1 domates
1 havuç
1 patates
1 soğan
2 yemek k. kırmızı mercimek
1 et bulyon
karabiber-nane-isteğe bağlı tuz
***suyumuzu kaynatıp ince kıydığımız malzemeleri içine atıyoruz.bulyon ve mercimeği de ekliyoruz.iyice piştikten sonra blenderden geçirip,baharatlarını ekliyoruz