yiyebildiğin kadar, midenin aldığı kadar yiyebiliyorsun. Hatta ne kadar yersen o kadar etkili oluyor. Amaç çorbayı içmek yanında verilenler sadece destek amaçlı.. Vücut dengesini bozmamak için.her yerde farklı birşey diyor bu diyetle kilo verenlere sorum çorbadan dilediğimiz kadar içebiliyomuyuz yoksa 3 öğün 1 kase gibi bir kısıtlama varmı
her yerde farklı birşey diyor bu diyetle kilo verenlere sorum çorbadan dilediğimiz kadar içebiliyomuyuz yoksa 3 öğün 1 kase gibi bir kısıtlama varmı
Arkadaslar selamm..Benim bu diyette ucuncu gunum..Gayet kolay gidiyor program..Hic acikmiyorum nedense,oysa gun icinde oburluk yapmada ustume yoktur:)))Uc gun once 59.8 idim simdi 57.6 oldum..Bayagi etkili oldu
tebrıkler canım yaa super sonuc yaa bende yapmak ıstıyorum ama tadı hosuma gıtmıyorr..bıde sen sabahlarıda mı ıcıyosun yoksa sabahları kahvaltını yapıyormusun sanırım lısteye tam uyuyorsun..sabah kahvaltımı 1 dılım ekmekle azpeynır domates falan yesem dıger ogunler çorba ıcsem nasıl etkılı olur acaba
Canim ben kesinlikle listenin disina cikmiyorum..Sabahlari lahana corbasi icmek zor geliyorsa o gun icin hangi destek besin verilmisse onu yiyebilirsin..Mesela ilk gun sabahlari muz haric her turlu meyveyi yiyebilirsin..Yalniz yaninda baska hicbirsey yememelisin..Kendine meyve salatasi yap birinci gun sabah kahvaltisi icin..Ikinci gun ise sebzeye izin var lahana corbasina ek olarak..Meyvaya izin yok,o nedenle kendine guzel bir salata yapabilirsin kahvaltin icin,salatalik,maydanoz,gobek,bir adet kucuk domates ve az zeytinyagi ile belki birazcik da limon..Ama yaninda peynir falan kesinlikle yok,ekmek asla ve asla yok..Ucuncu gun de meyva salatasi yiyebilirsin sabahlari..Dorduncu gun sabah iki bardak sut ve muz yiyebilirsin..Benim bugun dorduncu gunum yalniz ben sut ictim ama muz yemedim onun yerine elma yedim,sanki muz yersem hemen kilo alacagim gibi hissettim cunku:))))))
saol tatlım aklıma yattı gibia.syarın çorbamı pişircem ama ıcıne kerevız katmıcam bır kere yapmıstım ıcememıstım önemli olan lahana dımı oyuzden lahana havuc sogan sarımsak 1tane de kucuk patetes katcam olabılır dımıfisfisfis
ama destegını beklıyorum canım cunku benım lahana maceram genelde 2 gun suruyorr bu sefer daha kararlıyım bakalım:mymeka:
bu çorbaya baharat eklemenin negatif bir etkisi olabilir mi acaba zayıflama üzerine(nane, pul biber, köri,fesleğengibi)
bugun 3 kase çorba 1 elma 1 kıvı 1 form çay ve bol su ıle kacamaksız gecırdım
zeynep nerdesın canım sonuclar ne olduuuu
Canimmmm ben burdayimmmmm..Ilk gununun guzel gecmesine cok sevindim,cokk tebriklerr..Dayan son 6 gunn!!!Biraz sizleri okuyayim birsey yazmiyim dedim:)))Bugun 6. gunum bitti..Ve ben tam olarak 4.3 kilo vermis bulunuyorum..Yarindan sonra iki gun ara verecegimm,cunku 7 gundur hic kacamaksiz sabah - oglen - ikindi ve aksam lahana yedigim icin ben dahi biktim:))))Ama sonuc muhtesemmmm..Ben daha once hic bu kadar zamanda bu kadar kilo vermemistim..Bu iki gunde de sadece haslanmis sebze yemeyi dusunuyorum;ispanak,yesil fasulye,kereviz vs gibi..Yine ekmek yememeye devam edecegim,bol su icmeye de tabii..Bakalim diyetin ikinci evresi de bu kadar etkili olucak mihihoyyyt