Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

3. günüm :-) 3 kgm gittii aynen uyuyorum ve acayip su içiyorum :-)

süperrr sonuççç canım tebrık edıyorum :hooray::nazar:malesef ben tam uyamıyorum kahvaltısız yapamıyorum ekmegımı ve peynırımı yemem lazım:1rolleyes:
kaç kıloyla basladın yazmısmıydın canım?

canım bende bu tarıften yaptım et bulyon yerıne normal 3 4 parca kuşbası katmıstım neyse ben sabahları normal kahvaltı yaparak 3 gunun sonunda 1.8 kılo verdım

tatlım lahana corbasının her türlüsünü denedim 3 qünlük 1kq deqil 1 qr bile veremedm lahana suyu soqan suyu vede patates diyeti beni zayıflattı corba zayıflatmadı tamda uyguladım eksiklik yapmadım ne kadar corbasını içersen okadar fayda dediler tık olmadı ben de bir daha yapmadım

tatlım lahana corbasının her türlüsünü denedim 3 qünlük 1kq deqil 1 qr bile veremedm lahana suyu soqan suyu vede patates diyeti beni zayıflattı corba zayıflatmadı tamda uyguladım eksiklik yapmadım ne kadar corbasını içersen okadar fayda dediler tık olmadı ben de bir daha yapmadım

ben çok ıcmıyorum canım gunde 2 kase sabah normal kahvaltı ben memnunum suan..demkkı bunyeden bunyeye degısıyor canıma.s

senıde tebrık ederım canım patetes dıyetıyle 3 gunde 1 kılo bende takıp edıyorum belkı bundan sonra ona gecerım kahvaltısı olan dıyetlere bakıyoruma.s.

tsk edrim tatlım ya ewt 3 günde 1 kg gitti bunada sükür bende kahvaltı olanlarıtercih ediyorum

merhaba arkadaşlar.. bende bu diyeti yaparak iki haftada 7 kilo verdim..ve ilk hafta 4 gün 2.haftada 3 gün diyete tam uyarak.. gerçekten harika işe yarıyor..tadıda fena olmuyor sadece insan aynı şeyi sürekli yemekten bunalıyor.. ama dayanmalıyız..ben yarın yeniden başlıyorum 2 hafta aradan sonra.. inş bu sefer 7 gün yaparım.. iyi kilo vermeler diliorum.. hepinize kolay gelsin..

Selam kızlar.
Çorbayı yaptım az önce ve yarın başlıyorum.
Şu an 58 kiloyum. Aslında 57 idim ama 1 haftadır spor yaptım. Sabah 1 saat yürüdüm. 45 dk.da aletlerle çalıştım ve sonucunda baktım ki 1 kilo almışım bende bıraktım ve bu çorbaya başlıyorum.
Benim listem şu şekilde;

1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba

Ama anlamadım ki aslında.. Bu pirinci nasıl yiyeceğiz acaba lapa yapar mı?
Bir de et diyor. Eti de ızgara mı yapacağız. Sebzeyi nasıl yiyeceğiz.. Hepsi kafamı karıştırdı.
Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

canım ben sana yardımcı olabilirm bende yapmıştım bu diyeti ....biraz zor olsada kesin sonuç weriyor..hele birde spor yaparsan allah derim başkada bişii demem.:)) kafanı karıştıran konulara gelirsem.. esmer pirinç yerine normalde kullanabilirsin.. haşla sadece makarna gibi pişir yani.., süzdükten sonra karabiberle güsel oluyor.. sebzeleri ise sadece haşla limon ve biraz tuzla tatlandırabilirsin......eti ise teflon tavada yağsız pişir yada ızgarada pişir....ana yemek çorbaya gelirsek ben soğuk içiyordum bazen limonla tatlandırdım çünki 4 . günde off off diyor insan bıkıyor biraz......neyse allah kolaylık versin kesin sonuç olacak unutma ..:))

Tamam tatlım teşekkür ederim çok yardımcı oldun.
Bakalım yarın nasıl bir gün geçireceğim :KK70:

Merhaba arkadaşlar
Sizleri takip ediyorum genel olarak herkes sonuç almış sizlerden heveslenerek bende bu sabah başladım.Umarım fayda eder şuanda 80 kiloyum bakalım sonuç ne olacak

merhaba arkadaşlar.. bende bu diyeti yaparak iki haftada 7 kilo verdim..ve ilk hafta 4 gün 2.haftada 3 gün diyete tam uyarak.. gerçekten harika işe yarıyor..tadıda fena olmuyor sadece insan aynı şeyi sürekli yemekten bunalıyor.. ama dayanmalıyız..ben yarın yeniden başlıyorum 2 hafta aradan sonra.. inş bu sefer 7 gün yaparım.. iyi kilo vermeler diliorum.. hepinize kolay gelsin..

canım tbrk ederim çok güzel kilo veröişsin.daha öncede arkadaşlara fikir olması için yazmıştım listeye harfien uyup yapıyorsan biraz dikkatli ol.2 hafta üst üste yapmışsın.2 hafta dinlenip yeniden yapacakmışsında.ben diyetisyenime ve doktoruma söylemiştim bende ilk baş 3 gün listeye uydum sonrada 1 öğün yerine lahana çorbasını içtim onu bile onaylamadılar ve bu diyette şok diyetler arasında yer alıyormuş senede 1 seferden fazla yapılmaması konusunda ısrarla uyardılar.vücutta kalıcı hasarlar yaratabiliyormuş.eğer imkanın varsa bi uzmanda yardım al.kusura bakma haddimi aşmış olabilirim ama hepimiz daha sağlıklı olmak için kilolarımızdan kurtulmak istiyoruz kilolar giderkende sağlığımızı kaybetmiyelim.az kalorili bol hareketli günler dilerim

canım tbrk ederim çok güzel kilo veröişsin.daha öncede arkadaşlara fikir olması için yazmıştım listeye harfien uyup yapıyorsan biraz dikkatli ol.2 hafta üst üste yapmışsın.2 hafta dinlenip yeniden yapacakmışsında.ben diyetisyenime ve doktoruma söylemiştim bende ilk baş 3 gün listeye uydum sonrada 1 öğün yerine lahana çorbasını içtim onu bile onaylamadılar ve bu diyette şok diyetler arasında yer alıyormuş senede 1 seferden fazla yapılmaması konusunda ısrarla uyardılar.vücutta kalıcı hasarlar yaratabiliyormuş.eğer imkanın varsa bi uzmanda yardım al.kusura bakma haddimi aşmış olabilirim ama hepimiz daha sağlıklı olmak için kilolarımızdan kurtulmak istiyoruz kilolar giderkende sağlığımızı kaybetmiyelim.az kalorili bol hareketli günler dilerim

kesinlikle katılıyorum sana..bende inat edip uzun süre uyguladım bu diyeti kilolarımdan kurtuldum mu kurtuldum geri aldım mı hayır ama 1,5 - 2 haftadır dengem bozuldu kendıme gelemiyorum..sürekli mide bulantısı ve baş dönmesi..yemek yesen miden bulanıo yemesen miden bulanıo senağlama aman dikkat arkadaşlar..diyeti kötülemek için söylemiyorum yararını çok gördüm ama aralıklı yapın dikkatli davranın sağlığınızdan olmayın benim gibi..senağlama

kızlar 5 gunun sonunda 2 kılo son ıkı gun az verdım ama napalım buna cok sukur daha fazla yapmıcam sıkıldım cunku baska dıyetlere bakıyoruz sımdısengözlerimebaksanab

kızlar 5 gunun sonunda 2 kılo son ıkı gun az verdım ama napalım buna cok sukur daha fazla yapmıcam sıkıldım cunku baska dıyetlere bakıyoruz sımdısengözlerimebaksanab

Cok tebrik ederim canimm,cok guzel bir sonuc elde etmissin :hooray: Baska bir diyete de baslarsan mutlaka su icmeye devamm ett,gunde en az bir litre,bir de ekmekten uzakk durmaya caliss..Bol sanssss:teytey:

bende yapmak istiyorum çorbanın tadı geliyo aklıma birdennnnnnn

ben bu corbayi 2 defa yaptim ama ikisindede icemedim döktüm.corbayi icmemek icin ac kalmayi tercih ediyodum:eek:

X