Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

her yerde farklı birşey diyor bu diyetle kilo verenlere sorum çorbadan dilediğimiz kadar içebiliyomuyuz yoksa 3 öğün 1 kase gibi bir kısıtlama varmı
yiyebildiğin kadar, midenin aldığı kadar yiyebiliyorsun. Hatta ne kadar yersen o kadar etkili oluyor. Amaç çorbayı içmek yanında verilenler sadece destek amaçlı.. Vücut dengesini bozmamak için.

her yerde farklı birşey diyor bu diyetle kilo verenlere sorum çorbadan dilediğimiz kadar içebiliyomuyuz yoksa 3 öğün 1 kase gibi bir kısıtlama varmı

Herhangi bir kisitlama yok..Zaten gunde en fazla dort tabak yiyebiliyorsun..Cunku bayagi tikiyor mideyi ve acikma hissini olduruyor..En azindan bende oyle oldu..Yalniz yaninda bol su tuketmek lazim,lahanin zayiflatici etkisi hizlanmis oluyor boylece..

Arkadaslar selamm..Benim bu diyette ucuncu gunum..Gayet kolay gidiyor program..Hic acikmiyorum nedense,oysa gun icinde oburluk yapmada ustume yoktur:)))Uc gun once 59.8 idim simdi 57.6 oldum..Bayagi etkili oldu

tebrıkler canım yaa super sonuc yaa bende yapmak ıstıyorum ama tadı hosuma gıtmıyorr..bıde sen sabahlarıda mı ıcıyosun yoksa sabahları kahvaltını yapıyormusun sanırım lısteye tam uyuyorsun..sabah kahvaltımı 1 dılım ekmekle azpeynır domates falan yesem dıger ogunler çorba ıcsem nasıl etkılı olur acaba

tebrıkler canım yaa super sonuc yaa bende yapmak ıstıyorum ama tadı hosuma gıtmıyorr..bıde sen sabahlarıda mı ıcıyosun yoksa sabahları kahvaltını yapıyormusun sanırım lısteye tam uyuyorsun..sabah kahvaltımı 1 dılım ekmekle azpeynır domates falan yesem dıger ogunler çorba ıcsem nasıl etkılı olur acaba

Canim ben kesinlikle listenin disina cikmiyorum..Sabahlari lahana corbasi icmek zor geliyorsa o gun icin hangi destek besin verilmisse onu yiyebilirsin..Mesela ilk gun sabahlari muz haric her turlu meyveyi yiyebilirsin..Yalniz yaninda baska hicbirsey yememelisin..Kendine meyve salatasi yap birinci gun sabah kahvaltisi icin..Ikinci gun ise sebzeye izin var lahana corbasina ek olarak..Meyvaya izin yok,o nedenle kendine guzel bir salata yapabilirsin kahvaltin icin,salatalik,maydanoz,gobek,bir adet kucuk domates ve az zeytinyagi ile belki birazcik da limon..Ama yaninda peynir falan kesinlikle yok,ekmek asla ve asla yok..Ucuncu gun de meyva salatasi yiyebilirsin sabahlari..Dorduncu gun sabah iki bardak sut ve muz yiyebilirsin..Benim bugun dorduncu gunum yalniz ben sut ictim ama muz yemedim onun yerine elma yedim,sanki muz yersem hemen kilo alacagim gibi hissettim cunku:))))))Besinci gun de sadece domates yiyebilirsin sabahlari ama o da limitli belki iki tanecik o kadar..Altinci ve yedinci gunlerde de meyva yemeni tavsiye ederim eger corbayi hic icemiyorum diyorsan..Meyvalardan en cok cilege dadanmani oneriyorum bir de elma..Bu diyetin ozelligi lahana o nedenle kilo vermenin sirri da onda maalesef..Ama gercekten ise yariyor..Ben ucuncu gunun sabahinda tartildim yani iki gunluk diyet ile iki kilodan biraz fazla verdim..Bir de lahanin ozelligi vucudu toksinlerden arindirmasi..Cok ama cok faydali bir besin..Bakalim yarin sabah ne cikacagimm,merakla bekliyorumm,burdan yazarimmmm..Biraz sabirrr,sonradan bunyen inan hicbirsey yemek istemiyorr,kendini hafif hissetmek kadar guzel bir duygu yok..hihoyyyt

ya ben daha 2. günümdeyim ama 600 gr almışım yaa öff listenin dışına da çıkmıyorum nası iş bu ya

Canim ben kesinlikle listenin disina cikmiyorum..Sabahlari lahana corbasi icmek zor geliyorsa o gun icin hangi destek besin verilmisse onu yiyebilirsin..Mesela ilk gun sabahlari muz haric her turlu meyveyi yiyebilirsin..Yalniz yaninda baska hicbirsey yememelisin..Kendine meyve salatasi yap birinci gun sabah kahvaltisi icin..Ikinci gun ise sebzeye izin var lahana corbasina ek olarak..Meyvaya izin yok,o nedenle kendine guzel bir salata yapabilirsin kahvaltin icin,salatalik,maydanoz,gobek,bir adet kucuk domates ve az zeytinyagi ile belki birazcik da limon..Ama yaninda peynir falan kesinlikle yok,ekmek asla ve asla yok..Ucuncu gun de meyva salatasi yiyebilirsin sabahlari..Dorduncu gun sabah iki bardak sut ve muz yiyebilirsin..Benim bugun dorduncu gunum yalniz ben sut ictim ama muz yemedim onun yerine elma yedim,sanki muz yersem hemen kilo alacagim gibi hissettim cunku:))))))

saol tatlım aklıma yattı gibia.syarın çorbamı pişircem ama ıcıne kerevız katmıcam bır kere yapmıstım ıcememıstım önemli olan lahana dımı oyuzden lahana havuc sogan sarımsak 1tane de kucuk patetes katcam olabılır dımıfisfisfis
ama destegını beklıyorum canım cunku benım lahana maceram genelde 2 gun suruyorr bu sefer daha kararlıyım bakalım:mymeka:

CVP_NE;

Neden acaba icemiyorsun,hazir corba ekliyor musun icine,eger ekliyorsan tadi kotu olabilir bir de eklemeden dene bakalim..

Son düzenleme:
saol tatlım aklıma yattı gibia.syarın çorbamı pişircem ama ıcıne kerevız katmıcam bır kere yapmıstım ıcememıstım önemli olan lahana dımı oyuzden lahana havuc sogan sarımsak 1tane de kucuk patetes katcam olabılır dımıfisfisfis
ama destegını beklıyorum canım cunku benım lahana maceram genelde 2 gun suruyorr bu sefer daha kararlıyım bakalım:mymeka:

Kerevizzzz koy ama mutlakaaa:)))))Hic olmazsa bir tanecik koy..Zaten sapini koyacaksin kendisini diil..Havuc koyma,gercek tarifte havuc kesinlikle yok..Cunku havucta seker var..Beyaz lahana,kereviz sapi,biraz domates rendesi,maydanoz,yesil sogan,yesil carliston biber (kirmizi da olur farketmez) ile yap corbani..Zeytinyagi dahi koymuyorum ben..Cok zorlanirsan birkac damla koy yag ama koymasan daha iyi olur..Biraz tuz o kadar..Limon da koyma..Arkadaslar bu corbanin tadi cok guzel amaaa,acaba kullandiginiz malzemelerde mi bir yanlislik var da sizin tadlar kotu..Bu arada hazir corba falan koymuyorum ben icine,bazi kisiler koyuyor ama bence tadi oyle kotu olur gibime geliyor..Eger hazir corba da ilave ediyorsaniz bu sefer onsuz deneyin bakalim nasil olucak tadi..Bir de beyaz lahana kullaniyorsunuz diil mi,kara lahana ya da yesil lahana olmiycak,beyaz lahana olucak ozellikle..Canimmm bu arada sana destek olurum tabiii..Her gun yaz buraya ne kadar verdinn..Bak ben yarin sabah yazacacgim bakalim neler olmus gorecegizz:)))Aramizda 7 saat fark var ben yarin buraya yazarsam sen ogleden sonra gibi gorursunn:)))) kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba diyeti iki hafta yaptım ve toplamda 6 kilo verdim

iki gün ara verip (tabii bu arada yemeği abartmıyorum) yeniden yarın başlıyorum .

internette bu diyetle ilgili araştırma yaparken yeşil soğan, lahana ve kereviz sapının çorbanın içinde mutlaka olması gerektiğini öğrendim ben zaten üçünü de ekliyordum tavsiyem kereviz sapını ihmal etmemeniz.

ben de sabahları aç karnına lahana çorbasını içemedeğimden o gün diyet listesinde ne varsa onlardan yedim sabah.

ve hiç açlık çekmedim diyet boyunca çünkü çorba yeterince beni tok tutuyor. daha önce de yazmıştım en kolay uygulayabildiğim diyet bu.

diyetin son günü esmer pirinç deniliyor ben beyaz pirinçle lapamı yapıp yedim

5 e kadar muzun serbest olduğu 4. gün ise en fazla 3 muz yiyebildim muzla aram pek yoktur :))

çorbaya kimyon eklediğinizde gaz olmadığını göreceksiniz üstelik ben emrizen bir anneyim ve ne bebeğimde ne de bende gaz sorunu olmadı.

aksine sütümü çoğalttı ama emziren anneler yine de doktorlarına danışıp öyle uygulasınlar ben doktoruma sorup öyle başladım çünkü.

yarından itibaren ben de yeniden diyetteyim

hele ilk gün daha güzel geçer arkadaşlar özellikle meyveyi seviyorsanız :lepi:

bugun corbayı yaptım akşam ıcmeye baslıcaktım ama dısardaydım tavuk sıs yedım...
yarın baslıyorum ama ben kerevız katmadım dedıgım gıbı yaptım bakalım boyle sonuc ne olcakkk .

sabah 1 kase corbamı ıctım ama kararlıyım ıcerken dedıgınız gıbı verecegım kılolaları hayal edıp ıcıyorum-tatlicadiarzu-

Kızlar sayfa sayfa okudum ama herkes farklı tarif vermiş sorularım şunlar bu çorbayı günlükmü yapmak zorundayım tam tarifi nedir(arkadaşım vermişti ama yazmamışım:KK43: )Birde yanında hangi gün ne yeniyor? Teşekkürler şimdiden...

bu çorbaya baharat eklemenin negatif bir etkisi olabilir mi acaba zayıflama üzerine(nane, pul biber, köri,fesleğengibi)

bugun 3 kase çorba 1 elma 1 kıvı 1 form çay ve bol su ıle kacamaksız gecırdım
zeynep nerdesın canım sonuclar ne olduuuu

bugun 3 kase çorba 1 elma 1 kıvı 1 form çay ve bol su ıle kacamaksız gecırdım
zeynep nerdesın canım sonuclar ne olduuuu

Canimmmm ben burdayimmmmm..Ilk gununun guzel gecmesine cok sevindim,cokk tebriklerr..Dayan son 6 gunn!!!Biraz sizleri okuyayim birsey yazmiyim dedim:)))Bugun 6. gunum bitti..Ve ben tam olarak 4.3 kilo vermis bulunuyorum..Yarindan sonra iki gun ara verecegimm,cunku 7 gundur hic kacamaksiz sabah - oglen - ikindi ve aksam lahana yedigim icin ben dahi biktim:))))Ama sonuc muhtesemmmm..Ben daha once hic bu kadar zamanda bu kadar kilo vermemistim..Bu iki gunde de sadece haslanmis sebze yemeyi dusunuyorum;ispanak,yesil fasulye,kereviz vs gibi..Yine ekmek yememeye devam edecegim,bol su icmeye de tabii..Bakalim diyetin ikinci evresi de bu kadar etkili olucak mihihoyyyt

lahana çorbası diyetinden sonra ...makarna pilav.şeker çay kahveye konan şeker yani bunları unutun kızlar walla taş gibi oluo insan.............sabahları bir parça ekmek kahvaltıda oda onun dışında yememeye çalışın........zayıf kalmaya devam ettiğinizi göreceksiniz.. zor ama aynaya bakınca keyifli......kaydirigubbakcemile5...allah sabırlar wersin cokacimcoook

Canimmmm ben burdayimmmmm..Ilk gununun guzel gecmesine cok sevindim,cokk tebriklerr..Dayan son 6 gunn!!!Biraz sizleri okuyayim birsey yazmiyim dedim:)))Bugun 6. gunum bitti..Ve ben tam olarak 4.3 kilo vermis bulunuyorum..Yarindan sonra iki gun ara verecegimm,cunku 7 gundur hic kacamaksiz sabah - oglen - ikindi ve aksam lahana yedigim icin ben dahi biktim:))))Ama sonuc muhtesemmmm..Ben daha once hic bu kadar zamanda bu kadar kilo vermemistim..Bu iki gunde de sadece haslanmis sebze yemeyi dusunuyorum;ispanak,yesil fasulye,kereviz vs gibi..Yine ekmek yememeye devam edecegim,bol su icmeye de tabii..Bakalim diyetin ikinci evresi de bu kadar etkili olucak mihihoyyyt

canım tebrıkler superrr sonuchihoyyyt bugun sabah yarım dılım lıght ekmek yedım 14.calorii azcık peynır oda lıght domates salatalık sekersız cay sonra yesıl cay ıctım daha corbadan ıcmedım bırazdan ıcecemm ,,yaaa bılıyorum ekmek falan yasak ama bu kadarcıktan da cok fark etmez heralde ne dersınız

X