Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben bu diyeti 6 ay önce kadar denemiştim. 5.gün bıraktım ama 5 kilo verdim . başlarken 84 idim bitince 79 oldum . çorba öyle iğrenç falan da değil gayet güzel bildiğin sebze çorbası işte. bugün yine başladım 1.günüm şuan 75 kiloyum. ben spor da ilave edicem diyete. ne yazıyorsa uygulamayı düşünüyorum. muz ve süt günü biraz açlık hissedilebilir ama belki küçük bir kaçamak yaparım o gün:) neyse 1 hafta denemeye değer diye düşünüyorum. sürekli yapmamakta fayda var. bazı sitelerde değişik tarifler vermiş. ben çorbaya kereviz katmıyorum çünkü tansiyonum oynuyor benim ve kerevizinde tansiyon oynatma konusunda üzerine yok. denemek isteyenlere şunu sölim gerçekten yağ yaktırıyor. zayıflatıyorda ben onla verdiğim kiloları geride almadım. sadece su ve tuz kaybettirmiyor yağ da yakıyor. çorbaya baharat eklerseniz kavurma gibi oluyor tavuk suyu atan da var. damak tadınıza uygun hale getirin. hem cilde de çok yararlı çorba yüzüm parlamıştı benbu diyeti yaparken umarım gene aynısı olur. şimdiden deneyecek olanlara başarılar dilerim. bol şans bayanlar...

cesurvegüzel arkadaşım bende yarın başlamayı düşünüyorum bugün mazemeleri alıp yarın başlarım ben bu diyete 2 ay önce başladım 2defa yaptım vee 74 kilodan 67ye düştüm 5 kilo daha versem süper olcak sanada bol şans diliyorum

kıslar ben 61 kiloyum hedefim 55 kg olmak inşallah tabi. bugün başladım lahana çorbasına. tadı o kadar mükemmel ki. bi tabaktan fazlasını yememek için kendimi zor tutuyorum. artık her gün sizi bilgilendircem neler olup bittiğini. yha aslında benm tek sorunum sudan nefret etmemdr. hiç susamıyorum. yarım bardak suyla bir haftam geçio hatta onu bile içmediğim oluyo. hiç abartmıyorum gerçekten su içemiyorum. ama artık onu da içmeye çalışacam. allahımmm inşallah kilo weririm. kızlar sizde dua edin... bende size dua ediorm

merhaba kızlar bende bugün başladım bu diyete bakalım umarım iyi sonuç alırım.ben çorbaya biraz köri ve limon koyuyorum harika oluyor içemeyenlere tavsiye ederim.

bnm 3.günüm bitti kızlarr ölçülmedm daha bakalım çorbam bozuluncaya kadr devm edecğim sonnda yazarım =)

slm kızlar lahana corbasınıniçine hazır corba katınca tadı güzel oluyor bol limonda sıkılırsa ben 3 gün yaptım veremdm acaba hazır corba koydugum içinmi birde corba içerken spor falan dayaptınızmı veren arkadsalr

ben geçen haftalarda yapmıştım pazartesi tekrar başlayabilirim :)

benim de bir haftam bitti ve 4 kilo verdim lahana çorbası diyetiyle.

ikinci haftamdayım ve en rahat uyguladığım diyet bu.

evet içmesi biraz zor ama alışınca rahatlıkla içebiliyor insan çorbayı.

ve herkeste öyle mi bilmiyorum ama beni çok tok tutuyor bu çorba.

sadece halsizlikten şikayetçiyim ama halsizlik genellikle sabahları oluyor.

ben çorbanın içine hazır çorba vs. ilave etmiyorum sadece bir bulyon ve baharat koyuyorum sebzelerin içine.

hafifledim cildim güzelleşti cilt rengim dengelendi ve çok memnunum bu hafta bitince sonucu yazarım mutlaka

slm kıslar. 2 gün bitii. we ben 1 kg werdimmm çok mutluyum. inşallah dewamı gelir. bnde sadece bulyon atıyorum bide nane o kadar... yamaya dewam edicem byyy

arkadaşlar ben lahana çorbası diyetini 1 ay önce 10 gün boyunca yaptım ve 3 kilo verdim... ama şu anda bırakın lahana çorbasını çorba bile içemiorum psikolojik heralde çorba deyince aklıma bu geliyo.. :bbo: yani tadı çok kötü değildi aksine içine baharat katınca güzel bile denebilirdi ama netice günde 3 öğün sadece onu içiosun bi de 10 gün... sonuçta 10 gün sırf baklavayla beslensen baklavadan da bıkarsın hani ohesap...

Bir ara içtim. Tadı çok kötü idi. Yani ben beğenmedim am deneyecekler için engel olmayım:)

merhaba bayanlar.. ben de lahana çorbası diyetime bugün başladım.. hayırlı uğurlu olsun:))
yaptığımız çorbayı kaç gün yiyebiliriz? ne zaman bozulur?
bir de her seferinde ısıtmak zorundayız değil mi??

her defasında 3 günden fazLa yapamamaktan bıktım

yarın başlıyorum ve 2 hafta boyuncaa kacamaksızz yapıcamm

tarife göre yaparsan yaklaşık 3-4 gün gidiyor corba..ama bozulmaması için yiyeceğin kdrını ısıt..

kaçamak yapılmadıgı zaman kilo verdiriyo ve ben 1 ay ara vermeme ragmen hiç kilo almadım ki tatlı krizlerimin bol oldugu zamanlardı..tatlı yersem dengelemek için diğer yiyeceklerden kıstım..ve hala aynı kilodayım..bugun bende tekrar basladım ve 1 hafta kaçamaksız uygulicam bakalım bu hafta kaç kilo vericem..haftaya cuma sonucu yazarım kızlar

bende bugün yeniden başladım az önce ilk porsiyonumu içtim.kilo verişim durakladı belki böyle tartı hareketlenir.1 ay önce denemiş faydasını görmüştüm.inşallah şimdi yine faydasını görürüm.herkese sağlıklı günler

merhaba bende bugün başladım bu lahana çorbası diyetine. Pek çok siteden araştırdım farklı tarifler vardı çorba için bende beyaz lahana 1 büyük soğan 2 havuç 2 kabak bir de minicik bir patates koydum. Baya çok oldu miktar püre haline getirdim sulandırdım 2 koca tencere oldu . Başta çok iyi deildi tadı bu sabah maydonoz köri karabiber kırmızı biber fesleğen ekledim gayet güzel oldu tadı. Umarım işe yarar. Ayrıca 10 dk de bir tuvalete gitmem gerkeiyor su da içiyorum ama öyle çok değil bu çorbanın böyle bir etkisi var mı?Birde çorbayı içtikten sonra bayaa bir terliyorum su gibi

Son düzenleme:
Arkadaslar selamm..Benim bu diyette ucuncu gunum..Gayet kolay gidiyor program..Hic acikmiyorum nedense,oysa gun icinde oburluk yapmada ustume yoktur:)))Uc gun once 59.8 idim simdi 57.6 oldum..Bayagi etkili oldu bana su ana kadar umarim bu sekilde devam eder..Hedef uc sene onceki kilom 48..Uc senedir Amerika'da yasamamdan dolayi fast food'lara cok fazla agirlik verdim sonuc bana 12 kiloya mal oldu..Bir de bol su iciyorumm,ama gun icinde evde olmadigim icin tuvalet olayi bayagi sikintili oluyor:)))))Ben sebze olarak buharda pismis kabak yiyorum sadece,meyva olarak da yalniz cilek tuketiyorumm..

her yerde farklı birşey diyor bu diyetle kilo verenlere sorum çorbadan dilediğimiz kadar içebiliyomuyuz yoksa 3 öğün 1 kase gibi bir kısıtlama varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…