Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar size imrendim bende yapmaya başlıycam..ama pazartesi günü inşallah bende kilo veririm 8 kilo vermem lazım..çorbayı yaptım dün tadını merak ettim.hazır çorba koydum içine güzel oldu..içilir gibi yanii.tek sıkıntım spor yapamıyorum neyse yapmaya başlayınca görüşürüzzz..ya birde şunu sorayım bu kilo cetvellerini nerden oluşturuyoruzz?çok hoşuma gitti de yapmak istiyorum bulamadım..cevaplarsanız sevinirim

Ya kızlar ilk sayfada tarif filan yok...
Ben yarın markete gidip alıcaktım ama tarif bulamadım.
Diğer sitelerde hep kerevizli bunda yokmuş. O nedenle hali hazırda bulursanız tarifi lütfen yarına kadar verin bana kesin yapmam lazım bunu. Psikolojim bozuldu ya geçen pant. almaya gittim olmadı :çok üzgünüm:

Canim bende araken baktim degisik degisik tarifler buldum .Ama cogunda kereviz vardi.Daha dogruus kereviz sapi olacak.Ben de ouyle yaptim iciyorum ..Aslinda kereviz agzima surmem ama cok kotu degil...istersen yazayim

Beyaz lahana
sogan
Kereviz sapi
havuc
Domates(rende)

Hepsini iri iri dogradim.uzerine suyunu ilave ettim ,bulyon ve bo bol da aci biber koydum..Tadi gercektende nefis olmustuuu...Aci seviyorsan harika

Kizlar boyleydi dimi?Yanlisim varsa duzeltin lutfen

Tamam tatlım teşekkür ederim.
H.sonu sınavım var en iyisi p.tesi başlayayım.
Bir de vitamin ile beraber sabahları sahilde yürüyüş ve hareket ile beraber etkisini göreceğim kaydirigubbakcemile2

Peki son soru bunun içine paket çorba atabilir miyiz?
Bir arkadaş öyle söyledide.. Mesela ezogelin filan atsam etkisi bozulur mu CADIARZU

Bence gerek yok,o arkadaslar lezzeti artsin diye koyuyorlar ama boyle zaten cok lezzetli oluyor..Ben acikcasi paketli yiyyeceklrin uzerinde ne kadar sifir kalori yazsada guvenemiyorum..
Birde sebze yememzi gereken gunlerde konserve olabilir yazmislar ama benim bildigim konserve yiyeceklerde kalori yuksek oluyor hem tazesi varken konserveye ne gerek var ,,,

Bugün 5. günün ardından toplam verdiğim kilo 1,7 oldu. Pek başarılı olmadı benim açımdan. Bir haftadır hemen hiç bir şey yemeden çorba ve lahana suyunu aksatmadan yedim içtim. Amacım 63 direncini kırmaktı. Çok zorladı doğrusu. Bünye fena yerleşmiş o kiloya. ışte bugün gücün bela 62,8'i görebildim. Ama hedefim 62 olmaktı bugün. Biraz daha çorbam var. Onu da bitiririm artık ama günlük yiyeceklere uyar mıyım bilmiyorum. Biraz canım sıkıldı doğrusu..

benimde bu diyeti ikinci yapışım ilk yaptığımda 5 kilo verdim şimdi ise 3 kilo verdim çokta istediğim gibi olmadı sonuç

yha bende 4 gün oldu başlayalı we sadece 2 kilo werebildim biraz hüsranlardayım çok az onca aç kalmaya ramen ama bırakmıcam 61 kilodan 59 kilo geldim yolun yarısına bitti nerdeyse çorbada o kadar kötü değil ben kekik kattım kokusunu bastırsın die ayrıyetten kekiğin zayıflatıcı bir özelliği de warmış...:Saruboceq:inş. bozmam size salı sonucu bildiricem...

kızlar 5.günün sonunda hala 1800 gr verdiğimi görünce çok sinirlendim ve çorbayı bıraktım.spora ağırlık vermek gerek sanırım...

bende bir kaç gün yaptım çorbayı ama hızlı kilo veremedim şimdi suyunu içiyorum
birde sık içilince insanın midesini bulandırıyor
suyunuda burnumu tutup içiyorum:asigim:

lahana çorbası bünyeden bünyeye fark gösteriyor.
yiyenlerin bazıları 3 günde 3 kilo verdiklerini söylüyorlar..
ama bunun yanında spor yapmakta şart.
ben sogan suyuyla 4 kilo verdim gelin sogan suyu için.

1,5 litre su
çeyrek lahana(büyüklüğüne göre)
1 domates
1 havuç
1 patates
1 soğan
2 yemek k. kırmızı mercimek
1 et bulyon
karabiber-nane-isteğe bağlı tuz
***suyumuzu kaynatıp ince kıydığımız malzemeleri içine atıyoruz.bulyon ve mercimeği de ekliyoruz.iyice piştikten sonra blenderden geçirip,baharatlarını ekliyoruz..

ben 5 kilo verdim 1 haftada ama sporda gerekli ve kacamak yapmak yok

içine salça falan koysak?

kızlar ben lahana çorbasını bıraktım bıraktım ama bu çorba bana sağlıklı beslenmem gerektiğini hatırlattı şimdi yediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum un,şeker,tuz,yağ kullanmıyorum meyvemi sebze yemeklerimi yağsız yiyorum pazar sabahları kendimi yarım simitle ödüllendiriyorum...
çorbadan sonra düzgün olarak yediklerimize dikkat edersek gidecek bu kilolar..

Merhaba =)
Ben 15 yaşındayım 3 gün önce başlığa baktım faydalı olabilir diye denemek istedim.67 kg'dım sonrasında 65 oldum sağlıklı beslenerek 1 haftada.Ama bu diyete 3 gün önce başladım ve bugun 3.günüm sabah tartıldım 65den tam 63 olmuşum. =) çok muttluyum çabuk kilo veremeyen biriydim.Ben hep aynı öğün olarak yemiyorum.Sabahları çok güzel bir şekilde kahvaltımı yapıyorum diğer öğünlerde mevsim salatası ve lahana çorbası.3 günde 2 kilo verdim.Direk kendimi sağlıksız bir diyete atmak istemedim.Hepinize teşekkür ederim 1 hafta sonunda sonucumu yazarım =)Bu arada içemeyen kişilere bir önerim olucak bende ilk önce blendırdan geçirmiştim o zaman çok kötü oldu içemedim çorbayı ama şimdi şöyle yaptım mükemmel oldu ;
çeyrek lahanayı küçük küçük doğradım çok küçükte değil ama sonra 1 tanede soğanı 4e bölüp öylece attım suya (1 litre) =) Sonra onlar haşlandı daha sonra ayrı bir tencereye 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber ve biraz zeytinyağı koyup iyice kısık ateşte karıştırdım sonra pişen çorbaya ilave ettim azcıkta tuz mükemmel oldu.Yemek gibi hem tadıda süper =) Blendırdan geçiripte burnunuzu kapatarak içmenize gerek kalmıyor hem =)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben bunu gecen sene yaptim amannn 1tenceree dolmustu yanlismi yaptim naptim bilmiyorum tadi cok güzeldi de doymuyodum sanki basim dönüyodu ama gercekten ise yariyor ben dayanamadim biraktim hergün ayni sey biktiriyor 1gün falan yapabildim :)))) cöpe gittiii corba tadindan degil tadi iyiydi ama doymuyodum aclik hissi vardi hep ama tekrar baslamak istiyorum

kızlar bn 102 kilodan 70 kiloyaa düştm ama burda takılı kaldım artık.çorbayu dün pişirdima am benimki yemk gibi oldu böle en baştaki tariften yaptım katır katır lahanalar domatesler fln:S:S tarf mi yanlış oldu nese zar zor içmeyeee çalışıorum... bnmkinde kererviz yok en baştaki verlin tarif bn ona harfiyen uyacağım katılmak isteyen avr mı banaa :S:S birde birbrimizi motive edelim yaa içemiorum öğürüorum...

bu daha farklı bi tarif daha içilir bişii gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…