- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
ben bu diyeti 6 ay önce kadar denemiştim. 5.gün bıraktım ama 5 kilo verdim . başlarken 84 idim bitince 79 oldum . çorba öyle iğrenç falan da değil gayet güzel bildiğin sebze çorbası işte. bugün yine başladım 1.günüm şuan 75 kiloyum. ben spor da ilave edicem diyete. ne yazıyorsa uygulamayı düşünüyorum. muz ve süt günü biraz açlık hissedilebilir ama belki küçük bir kaçamak yaparım o gün:) neyse 1 hafta denemeye değer diye düşünüyorum. sürekli yapmamakta fayda var. bazı sitelerde değişik tarifler vermiş. ben çorbaya kereviz katmıyorum çünkü tansiyonum oynuyor benim ve kerevizinde tansiyon oynatma konusunda üzerine yok. denemek isteyenlere şunu sölim gerçekten yağ yaktırıyor. zayıflatıyorda ben onla verdiğim kiloları geride almadım. sadece su ve tuz kaybettirmiyor yağ da yakıyor. çorbaya baharat eklerseniz kavurma gibi oluyor tavuk suyu atan da var. damak tadınıza uygun hale getirin. hem cilde de çok yararlı çorba yüzüm parlamıştı benbu diyeti yaparken umarım gene aynısı olur. şimdiden deneyecek olanlara başarılar dilerim. bol şans bayanlar...