Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben geçen yapmıştım gece dışarda unutum çorbayı sonra 2 gün dolapta durdu bozulmamıştı ama tadı değişmişti bence çöpe gitti.. bugün tekrar yaptım

yemeyı azalttın mı canım sen ek olarak bısı yapdın mı?

canım ben yediklerime dikkat ediyorum arada bozuluyo ama asla eskisi gibi tatlı hamurişi yemiyorum. ekmeği minimuma indirdim hiç yemediğim zamanlar bile oluyor.yürüyüş spor falan yapmaya da zamanım olmuyor buna rağmen lahana çorbası gerçekten yağları yakıyo acayip inceliyorsun.

defne peki bu yenilen meyvelerin yağ yakmaya faydası varmı yoksa sadece vitamin olsun diyemi yiyoruz.. benim meyveyle pek aram yoktur.. o yüzden bu rejimi yaparken hiç meyve filan yemedim...

defne peki bu yenilen meyvelerin yağ yakmaya faydası varmı yoksa sadece vitamin olsun diyemi yiyoruz.. benim meyveyle pek aram yoktur.. o yüzden bu rejimi yaparken hiç meyve filan yemedim...

canım bu diyet doktorlar tarafından obez hastalara yada ameliyat olacak hastalara uygulanıyormuş diye okumuştum bir yerde bundan dolayı sağlıksız bi diyet olduğunu düşünmüyorum.evet bu çorba yağ yakıyo ama diğer besinlerden de almak zorundayız o nedenle meyve sebze süt et herbiri 1 güne dağıtılmış durumda.ayrıca çorbadan ne kadar çok içilirse o kadar iyiymiş.sen meyve sevmiyosan o zaman sebze yekaydirigubbakcemile3

canım ben geçen yapmıştım gece dışarda unutum çorbayı sonra 2 gün dolapta durdu bozulmamıştı ama tadı değişmişti bence çöpe gitti.. bugün tekrar yaptım

sağol canım cevab için ben bu çorbayı 2 gün içinde bitirirsem birşey olmaz heralde çünkü az önce bir yazıda en fazla 3 günde bitmesi lazım mış bu çorbanın :jeyyar:

ya niye ben yaklaşık 15 gündür diyetteyim lahana çorbasıda yedim 5 gün gerçi regliydim ama olsun yinede bu süredde 1kilo anca gitti niye böyle oldu anlamdım normalde çabuk verirdim kiloyu üffffff canım sıkılıyor:çok üzgünüm:

bir sey sorucam benim 2 aylik kizim var emziriyorum acaba sutume bir zarari olur mu?
dogum kilolarimi vermek istiyorum da!

canım süte şöyle birşey olabilr sütte azalma, veya gaz yapabilir çocuğa çünkü daha çok küçük müş çocuğun yemene dikkatet salata ve meyve ağırlıklı beslen böyle ağır diyetler yapma bencea.s.

herkese selamlar 1 hafta kullanıp 3 kilo vermiştim 1 haftadır içmiyordum bugün yeniden yapıyorum başlıyorum bakalım bu hafta ne kadar gidecek:içelim: gelişmeleri gün gün yazarım

merhabalar. benim düne göre sadece 300 gram gitmş. toplamda 1200 oldu. benim de yavaş gidiyor kilo vermem :KK43:. 3 günde sadece 1200 ki bunlar zaten son dönem aldığım kilolar idi. esas vermem gereken kısma anca geçebildim. azimle bekliyorum bakalım cumayı. bugün fena baş ağrım var ama.

kızlar ben de 3 günün sonunda 1,5kg vermişim.rejimde ilk 3 günün sonunda 2,5-3,5 arası vermiş olmanız gerek diye yazınca moralim bozulmuştu.hiç kaçamak da yapmadım yani.bakalım 1 hafta sonunda kaç kiilo gidecek...

kızlar 5. gün için çorbada sınır varmı??bide son gün ne yiyosunuz?bi listede bulgur,bi diğerinde pirinç falan diyo,aklım karıştı yaww :bbo:

arkadaşlar ben çorbadan çok az içebiliyorum. midemi bulandırıyor kokusu bile. ama diyeti uyguluyorum. faydası olur mu sizce

arkadaşlar ben çorbadan çok az içebiliyorum. midemi bulandırıyor kokusu bile. ama diyeti uyguluyorum. faydası olur mu sizce

canım benim bildiğim ne kadar çok çorbadan içilirse o kadar iyiymiş,çorbana limon baharat falan ekle hatta hazır çorba bile ekleyebilirsin

bu dıyete baslayalı bes gün oldu her nekadr mıdemı bulandıran kokusu ve tadı olsada azmettim ve gunde 3-4 koca bardak içiyorum:S
umarım sonucu bunca eziyete deger:KK43:

benim de 3 gün bitti yarın 4. günüm bakalım ne kadar vercez. sen tartıldın mı canm? vermiş misin?

4. günün sonunda tartıldım,1800 gr vermişim :kızgın: daha fazla veririm diye düşünüyodum senağlama

X