Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

çok kötüyümmm dayanamıyorum çikolatasızlığaaa bir salatalık daha yiyorummmm ((((((

((( bgn kalktığımda elim ayağım titredi çok zormuş yaaa
acayip halsiz kalmışım malesef bi halley yuvarladım ama sadece 1 tanecikkk napiim çok kötydümm

günaydın arkadaşlar dün öğleden sonra başladım diyete bugün birinci günüm sayılır kahvaltıda çocuklara y aptırrırken biraz zorlandım ama bu sefer kararlıyım başaracağım
cuma sabahı tartılıcam sonuçları yazarım :teytey:

herkese selam bende katıldım aranıza. dün başladım lahana yemeğine. yemeği diyorum çünkü rondodan çekmedim. kapuska gibi küçük küçük doğrayıp soğan maydonazla pişirdim. yerkende pul biber ve limon. ohhh:))
siz nasıl yapıyonuz bilmiyom. ben kahvaltıda ince bi dilim kepek ekmeği azcık peynir ve domates yiyorum. öğlen lahana akşamda lahana yemeği yiyorum. aralarda su tüketiyorum yatmadan öncede bi meyce yiyorum. bakalım akşama tartışcam benden de gitmiş mi 1 kilo:)) gitmediyse ağlarım valla

Regl etkılemez sanırım canım en fasla ŞıŞkınlık yapar regl bıtmeden verdıĞın kıloyu net olarak anlayamazsın ama bıtıncede mÜthıŞ bır dÜŞÜŞ de gÖrmen mÜmkÜn :)))
bende bgn olcam gıbı dÜn olmam gerekıyodu ama olmadım bgn kesın gelır ve 3.gÜnÜmmm

canım tşkler içimi rahatlattın çünkü yeni motivasyon olmuşken bırakmak istemiyorum inşallah 29 marta kadar sürdürücem bugün biraz halsiz kaldım nescafe içtim obiraz rahatlattı hatta arkadaş çağırdı birşeyler hazırlamış yemedim inat ettim mide tabi gurul gurul ama dedim yediklerine saysın:roflol:

canım ben normal blendirdan çektim çorbayı içeceğim zaman ılıtıp bir bardağa koyup hüplüyorum valla öyle yudum yudum gitmiyor bitki çayı ekstra olarak içiyourm tabi ılık su a.s

arkadaşlar dünde havuç kilo yapar demişsiniz de hem havuç diyeti var hemde havuç 35 kalori ve tok tutan yiyecek pişirilince kilo ve kalorili olduğunu duymuştum bende ama çiğken çok düşük kalorilii bir yiyecek elma ve portakaldan bile düşük acaba bildiğiniz başka bir şeymi var

canım bende havucun çiğken değil de pişmiş olursa kilo aldırdığını biliyordum. dietlerde genelde çiğ olarak verirler. ama pişmiş olarak cısss:jeyyar: acep yanlışmı biliyozCADIARZU

valla ben hiçççç bişi bilmios-dum dün KARARLIcımm yemee deyince 1 tane yedim bıraktım bgn de sanbah öğlen birer kepçe çorba aralardada elma ve salatalık yedimm eve gidicem birasdan tekrar 2 kase çorba içicem veeeeeeee sonunda geldi 4.gün..... gelsin muzlarrrrrrrrrr :)))

ya kaç kilo verdin acaba çok merak ettim

ya kaç kilo verdin acaba çok merak ettim

canımcım hiç tartılmadım moralim bozulur veremezsem diye :1no2:
ama sonunda tartılıp size bildiricem merak etmeyin pazar tartılır pazartesi yazarım tatlişler şuan için öölee çokk çokk vermedim sanırım ama midem tamamen gitti yüzümde çöktü birass haliyle..ama abartı bi sonuç beklemiyorum 6-8 kilo gibi
mantıklı olmak lasım 64 kiloyum ve en fasla taşş çatlasın 4 kilo veririmm
gerçi bu bile benim için çokkk iyi bir sonuç evlendiğimde 58 dim daha sonrada o 2 kiloyu vermeyi düşünüyorum bu bitince canım kaydirigubbakcemile2

bnm 1 ay geçti ben olamıyorum :s peki bu etkiler mi ?

nasıl yani yaa :uhm:
reglin düzenlimiydi canım yoksa düzensizlik oluyomuydu arada
benimde dün regl olmam gerekiodu 2.günü bgn ama hala yok.gerçi biz korunmuyoruz
ve bebk istiyoruz belkide ondan bilmiyorum inşallah bebktendir ama sen reglim gecikti deyince umutlarım yok oldu :CüvCüv:
senağlamasenağlamasenağlama

slm bende 2 gündür içiyorum bu çorbayı bakalım hayırlısı..benim yolum oldukça uzun 80 kiloya düşmek bile beni mutlu edecek:))

megegcimm kolay gelsin canım göz açığ kapatıncaya geçiyoo
başlamak önemli olan ve zamanla çorbanın tadınada alışıyosun inan bana...
midende küçülüyo canın bişi istemiyo benim sadece salı günü 2.günümdü ve hastalanmama gerekiyodu o yüsden çokkkk tatlı istedi nun haricinde süperrr eşim bile dün akşam sende bi değişiklik var aşkım ufacık kaldı yüzün dedi...

Yoo ßénim hiç düzensizLik oLmazdı 1 ay geçti haLa oLmadım yani annem doktora felan götürücek birazdaha beklıcez hormon bozukluğu feLan kiLo aldırır inşallah bişey yoktur dedi korktummmm senağlama o yüzden sordum senağlama

slm gerçekten inanamadım bu sabah kalktığıda tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyordum eşimin ısrarıyla tartıya çıktım ve 2 kilocuk gitmiş bile:teytey:
eD@HMeT cnm tatlı için ben kuru kayısı yiyorum 2 tanesi tüm tatlı iştahımı kapatıyor üzerinede bol su içiyorum olay tamamdır.hergün yazacağım.bu arada lahana yağı kullananları okudum şu yağmurlar bitsede yağı sürüp strech i sarıp yürüyüşlerede başlıyacağım şimdilik evde hareketli davranmaya çalışıyorum.hepimiz zayıf ve saylıklı günleri hakediyoruz

canım çok tebrik ederim, 2 kilo süperr...aynen böyle devam edersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…