arkadaşlar dünde havuç kilo yapar demişsiniz de hem havuç diyeti var hemde havuç 35 kalori ve tok tutan yiyecek pişirilince kilo ve kalorili olduğunu duymuştum bende ama çiğken çok düşük kalorilii bir yiyecek elma ve portakaldan bile düşük acaba bildiğiniz başka bir şeymi var
valla ben hiçççç bişi bilmios-dum dün KARARLIcımm yemee deyince 1 tane yedim bıraktım bgn de sanbah öğlen birer kepçe çorba aralardada elma ve salatalık yedimm eve gidicem birasdan tekrar 2 kase çorba içicem veeeeeeee sonunda geldi 4.gün..... gelsin muzlarrrrrrrrrr :)))
ya kaç kilo verdin acaba çok merak ettim
bnm 1 ay geçti ben olamıyorum :s peki bu etkiler mi ?
nasıl yani yaa :uhm:
reglin düzenlimiydi canım yoksa düzensizlik oluyomuydu arada
benimde dün regl olmam gerekiodu 2.günü bgn ama hala yok.gerçi biz korunmuyoruz
ve bebk istiyoruz belkide ondan bilmiyorum inşallah bebktendir ama sen reglim gecikti deyince umutlarım yok oldu :CüvCüv:
senağlamasenağlamasenağlama
slm gerçekten inanamadım bu sabah kalktığıda tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyordum eşimin ısrarıyla tartıya çıktım ve 2 kilocuk gitmiş bile:teytey:
eD@HMeT cnm tatlı için ben kuru kayısı yiyorum 2 tanesi tüm tatlı iştahımı kapatıyor üzerinede bol su içiyorum olay tamamdır.hergün yazacağım.bu arada lahana yağı kullananları okudum şu yağmurlar bitsede yağı sürüp strech i sarıp yürüyüşlerede başlıyacağım şimdilik evde hareketli davranmaya çalışıyorum.hepimiz zayıf ve saylıklı günleri hakediyoruz