slm gerçekten inanamadım bu sabah kalktığıda tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyordum eşimin ısrarıyla tartıya çıktım ve 2 kilocuk gitmiş bile:teytey:
eD@HMeT cnm tatlı için ben kuru kayısı yiyorum 2 tanesi tüm tatlı iştahımı kapatıyor üzerinede bol su içiyorum olay tamamdır.hergün yazacağım.bu arada lahana yağı kullananları okudum şu yağmurlar bitsede yağı sürüp strech i sarıp yürüyüşlerede başlıyacağım şimdilik evde hareketli davranmaya çalışıyorum.hepimiz zayıf ve saylıklı günleri hakediyoruz
slm gerçekten inanamadım bu sabah kalktığıda tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyordum eşimin ısrarıyla tartıya çıktım ve 2 kilocuk gitmiş bile:teytey:
eD@HMeT cnm tatlı için ben kuru kayısı yiyorum 2 tanesi tüm tatlı iştahımı kapatıyor üzerinede bol su içiyorum olay tamamdır.hergün yazacağım.bu arada lahana yağı kullananları okudum şu yağmurlar bitsede yağı sürüp strech i sarıp yürüyüşlerede başlıyacağım şimdilik evde hareketli davranmaya çalışıyorum.hepimiz zayıf ve saylıklı günleri hakediyoruz
benım ikinci günüm 1.5 kg gitmiş.daha bakmıcam artık tadı okadar kötü gelmıyooo alıştımm ya
benım ikinci günüm 1.5 kg gitmiş.daha bakmıcam artık tadı okadar kötü gelmıyooo alıştımm ya [/QU
ne güzel tbrk ederim.bugün çorbam bitmek üzere yenisini dahamı çok yapsam :içelim:
canım bekliycem dediğin gibi bende öyle çok büyük değişiklik yok heralde regl den dolayı hale şişim az ön ce markete götürdüm çocukları ağrıdakış çok uzun sürdüğü için araba garajdaydı yeni çıkardı eşim bende alıştırma olsun diye arabayla gittim gitmesine ama çocuklara alırken bir tanecik çikolatada kendime aldım şuan pişmanlık tan ölüyorum birde canım senin boy kaç benimki 1.70 boy 70 kilo benimde şuan en az 65 olmak benim tartı beni yanıltımış 68 zannediyordum kendimi djigitalde 70 çıkıyorum :1shok:canımcım hiç tartılmadım moralim bozulur veremezsem diye :1no2:
ama sonunda tartılıp size bildiricem merak etmeyin pazar tartılır pazartesi yazarım tatlişler
canım tebrikler darısı bize:teselli:slm gerçekten inanamadım bu sabah kalktığıda tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyordum eşimin ısrarıyla tartıya çıktım ve 2 kilocuk gitmiş bile:teytey:
canım bekliycem dediğin gibi bende öyle çok büyük değişiklik yok heralde regl den dolayı hale şişim az ön ce markete götürdüm çocukları ağrıdakış çok uzun sürdüğü için araba garajdaydı yeni çıkardı eşim bende alıştırma olsun diye arabayla gittim gitmesine ama çocuklara alırken bir tanecik çikolatada kendime aldım şuan pişmanlık tan ölüyorum birde canım senin boy kaç benimki 1.70 boy 70 kilo benimde şuan en az 65 olmak benim tartı beni yanıltımış 68 zannediyordum kendimi djigitalde 70 çıkıyorum :1shok:
canım tebrikler darısı bize:teselli:
ayy şaka gibi yaa kaç kiloydun canım sorması ayıp
canım benim boy 1,70 kilo 64 dü inşallah inmiştir biras kaydirigubbakcemile2
şimdi 2. bardağımı içiyorum süt hiç bu kadar güsel gelmemişti banaa sırnaşık şey
sabahtanda 3 tane muz yedim öğlen çorbamı içtim
akşamı iple çekiorum daha 2 muzum var ve 2 bardak sütüm
yarındaa gelsin etlerrrrrrrrr artık yeterrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
ama kıslar inanın artık alıştım hiç acıkmıyorum ben:dance:
qünde kaç bardak içiyorsun abL,acım ?
yok canım fazla değilsin. bende 64 den 58 e düştüm...