Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

slm gerçekten inanamadım bu sabah kalktığıda tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyordum eşimin ısrarıyla tartıya çıktım ve 2 kilocuk gitmiş bile:teytey:
eD@HMeT cnm tatlı için ben kuru kayısı yiyorum 2 tanesi tüm tatlı iştahımı kapatıyor üzerinede bol su içiyorum olay tamamdır.hergün yazacağım.bu arada lahana yağı kullananları okudum şu yağmurlar bitsede yağı sürüp strech i sarıp yürüyüşlerede başlıyacağım şimdilik evde hareketli davranmaya çalışıyorum.hepimiz zayıf ve saylıklı günleri hakediyoruz

abLacım kaç ,günde 2 Kg verdin _? tebRik ederm sositososito

slm gerçekten inanamadım bu sabah kalktığıda tartıya çıkmamak için kendimi zor tutuyordum eşimin ısrarıyla tartıya çıktım ve 2 kilocuk gitmiş bile:teytey:
eD@HMeT cnm tatlı için ben kuru kayısı yiyorum 2 tanesi tüm tatlı iştahımı kapatıyor üzerinede bol su içiyorum olay tamamdır.hergün yazacağım.bu arada lahana yağı kullananları okudum şu yağmurlar bitsede yağı sürüp strech i sarıp yürüyüşlerede başlıyacağım şimdilik evde hareketli davranmaya çalışıyorum.hepimiz zayıf ve saylıklı günleri hakediyoruz

canım benimm ne güsell devam devammmmmŞeniz

kızlar salı günü öğlen çorbayı hazırladım ve içmeye başladım çay ve kahvedeki şekeri kestim.unlu hiç birşey yemedim hiçte acıkmadım bende kendime hayret ediyorum ve giden kesinlikle su değil wc durumunda artış çok az oldu çünkü aldığım sıvı miktarı arttı günde yaklaşık 3-3,5 litre su içiyorum evdede yapabildiğim kadar fazla hareket malum izmirde yağmur var şu anda durdu akşamada yürüyüş yarın bi değişiklik olursa paylaşırım

buda var şu arada ben son ayda 3 kilo aldım belki ben ondan daha çabuk vermiş olabilirim 85 altı yaklaşık2,5 yıllık oturmuş kilom önemli olan 85 altına ne zaman düşeceğim..ben daha önce denemiş ve bu çorbayı içememiştim çünkü o zaman 79 kilodaydım şimdi iş zora düşünce zayıflamaya kendimi adapte ettim ve en zararsız diyet olduğu için tercih ettim ben faydasını görüyorum darısı herksin başına koku rahatsız ediyorsa karabiber pul biber limon ve ben hatta tavuk bulyon attım içine tadıda daha öncekilere göre daha hoş oldu

65 olduğun zamanda yaz buraya megeg... böyle devam edersen en kısa zamanda düşersin 85 in altına.. acıkmadığına göre beyninde bitirmişsin sen bu işi.. kolay gelsin...

Tadı ıÇınnn Şıddetle ÖnerebıleceĞım kımyon ve lımon canıŞkolar...
Ben Çorbaya ne bırass tuzz ne bulyon ne de ekstradan bıŞı atmama ve kerevızden nefret etmeme raĞmen kımyon ve lımon ıkılısı kokuyu tamamen bastırıp ınanın Çorbayı yenılesı hale getırıyor....

benım ikinci günüm 1.5 kg gitmiş. :-) daha bakmıcam artık tadı okadar kötü gelmıyooo alıştımm ya :-)

canımcım hiç tartılmadım moralim bozulur veremezsem diye :1no2:
ama sonunda tartılıp size bildiricem merak etmeyin pazar tartılır pazartesi yazarım tatlişler
canım bekliycem dediğin gibi bende öyle çok büyük değişiklik yok heralde regl den dolayı hale şişim az ön ce markete götürdüm çocukları ağrıdakış çok uzun sürdüğü için araba garajdaydı yeni çıkardı eşim bende alıştırma olsun diye arabayla gittim gitmesine ama çocuklara alırken bir tanecik çikolatada kendime aldım şuan pişmanlık tan ölüyorum birde canım senin boy kaç benimki 1.70 boy 70 kilo benimde şuan en az 65 olmak benim tartı beni yanıltımış 68 zannediyordum kendimi djigitalde 70 çıkıyorum :1shok:
canım tebrikler darısı bize:teselli:

canım bekliycem dediğin gibi bende öyle çok büyük değişiklik yok heralde regl den dolayı hale şişim az ön ce markete götürdüm çocukları ağrıdakış çok uzun sürdüğü için araba garajdaydı yeni çıkardı eşim bende alıştırma olsun diye arabayla gittim gitmesine ama çocuklara alırken bir tanecik çikolatada kendime aldım şuan pişmanlık tan ölüyorum birde canım senin boy kaç benimki 1.70 boy 70 kilo benimde şuan en az 65 olmak benim tartı beni yanıltımış 68 zannediyordum kendimi djigitalde 70 çıkıyorum :1shok:
canım tebrikler darısı bize:teselli:

canım benim boy 1,70 kilo 64 dü inşallah inmiştir biras kaydirigubbakcemile2
şimdi 2. bardağımı içiyorum süt hiç bu kadar güsel gelmemişti banaa sırnaşık şey
sabahtanda 3 tane muz yedim öğlen çorbamı içtim
akşamı iple çekiorum daha 2 muzum var ve 2 bardak sütüm
yarındaa gelsin etlerrrrrrrrr artık yeterrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
ama kıslar inanın artık alıştım hiç acıkmıyorum ben:dance:

canım benim boy 1,70 kilo 64 dü inşallah inmiştir biras kaydirigubbakcemile2
şimdi 2. bardağımı içiyorum süt hiç bu kadar güsel gelmemişti banaa sırnaşık şey
sabahtanda 3 tane muz yedim öğlen çorbamı içtim
akşamı iple çekiorum daha 2 muzum var ve 2 bardak sütüm
yarındaa gelsin etlerrrrrrrrr artık yeterrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
ama kıslar inanın artık alıştım hiç acıkmıyorum ben:dance:

qünde kaç bardak içiyorsun abL,acım ?

ay canlarım benim ya 64-65 ler sizlere fazla geliyorsa ben ve benim gibiler ne yapsın ben 87 ye düştüm diye seviniyorum

megegcimmm sen bu hızla bizi bilemm geçicennn kızz
durmak yokkkk :))

inşallah 48 saatte ilk tencere bitti 2,cini yaptım içiyorum şuan elimde durmak yok devam

X