Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

BJKqoliq devam et ve fazlaca limon sık canım
yapabilirsin....

of ya bu 5. günüm ama daha 1 kilo verdm kaçamkta ypmadım aslında sorun bndemi metblzmam yavaş :S pes etmek yok hadi bakalım. ama bn okula gidiyorum öğle araları mercimek çorbası içiyorm olur dimi bide kahvltı ediyorum yumurta ve çorba. =) s

günaydın kıslarrrr....
bu lahana çorbası iradeyide güçlendiriyo sanırım :)
dün sabah bir kase çorba aralarda elma öğlen tekrar bir kase çrba ve yine arada elma :)) akşamda 2 kase çorba içtim...artııı dün akşam kuzenin doğum günüydü ama ben evet ben hiççççç tatmadım pasta vs.den :)
iyice hırs yaptım sankim göbeğimde indi biras
durmak yok yola devammm :))))))))
bgn sabah yine sıcacık bir kase lahana çorbasıyla başladım güne...ardındanda şimdi bir tane salatalık yiyorum bu günde geçse korkum yok bitiricem....
ama 4.günü iple çekiyorumm gelsinn misss gibi muzlarrr :)
beraber başladığım kararlı ve mervecimmm siz neler yapıyosunuz ?
başarıcaz kızlarr pes etmek yok....

uff yaa ben bir haftadır niyetleniyorum bu çorbayı yapmaya ama bi türlü fırsat bulamıyorumm... keşke dışardan sipariş verilse:))

maeves canımmm hadi oturma yappp....
önemli olan başlamakkk başla zaten bi bakmışsın 7.günü bitirip incecikk olmuşsun...
gerçi sen şuandada inceciksin 58 kilocuk benim hedefim 58 kilo inş.verebilirimmm :KK43:((

yaa bebeğim var fırsat bulamıyorumki. dur ama gaza geldim şimdi kızıda alıp mutfağa gidim en azından deniyim belki başarabilirim:) bu arada koca bir göbeğim var incecik değilim maalesef:KK43:

merhaba kızlar

ben bu çorbanın tarfini aradım ama bulamadım.bana yardımcı olurmusunuz.
ben bunu 2 yıl önce denemiştim.bir haftada 6 kilo vermiştim.şimdi tekrar yapmak istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var.

ya aynen benimde bir desteğe ihtiyacım var tam on gündür niyetleniyorum az önce getirdi eşim lahanayı mutfağa girip hazırlayacam bugün öğleden sonra diyete başlamış durumdayım inşallah başarabilirim daha önce bir kere yapmıştım 3 kilo vermiştim önemli olan devamlı ve kararlı olmak bu aralar irade sıfır bende azönce 4 dilim baklava yedim hemde kaymaklı:eek:ne yapıcam ben :çok üzgünüm:

merhaba kızlar

ben bu çorbanın tarfini aradım ama bulamadım.bana yardımcı olurmusunuz.
ben bunu 2 yıl önce denemiştim.bir haftada 6 kilo vermiştim.şimdi tekrar yapmak istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var.

semiha diyet listeleri bölümüne bak daha olmadı gogleden direk arattır karşına çıkar hadi gel beraber başlayalım birbirimize destek olursak devam etme şansımız yükselir

kızlar inanın bende bu aralar irade zayıflığı yaşıyodum ama başlayınca devamı geliyo...
biras cesaret hadiiii 7 gün sonunda tamam uçuk kilolar verip birden dal gibi olamayız belki ama en az inanıyorum 3-4 kilo verilir ve bu çok güsel....
kendinizi 3-4 kilo vermiş hayal edin ve bu çorbayı böle için...
artııı kimyon ve limonla ben içiorum kokusuz çok içilesi diil ama içilebilio en azından....

kızlar inanın bende bu aralar irade zayıflığı yaşıyodum ama başlayınca devamı geliyo...
biras cesaret hadiiii 7 gün sonunda tamam uçuk kilolar verip birden dal gibi olamayız belki ama en az inanıyorum 3-4 kilo verilir ve bu çok güsel....
artııı kimyon ve limonla ben içiorum kokusuz çok içilesi diil ama içilebilio en azından....

çok haklısın canım gerçekten o bakülde her gün bir kilo verdiğini görmek insanı çok mutlu ediyor benim şuan tam 6 kilo fazlam var bir verebilsem süpeeeeeerrrrrrr olacak ve dediğim gibi son iki gündür çok yiyorum

evettt kızlar sabah bir kase çorbamla başlamıştım güne
ardından da öğleye kadar bir havuç bir salatalık yedim ve öğle yemeğinde az önce tekrar bir kase çorbamı içtim...
acıkınca salatalıklarım ve havuçlarım bekliyo beni bakalım bugünüde kazasız atlatırım inşallahh

merhaba kızlar,ben bu çorbaya eD@HMET ile birlikte başladım,normalde bugün ikici gün ama ben dün akşam çorbayı bıraktım.söz konusu iradem değil,akşam hastanelik oldum.doktora bu çorbayı içtiğimi söylediğimde çok kızdı,bünyeni mahvediyorsun,hergün yürü,ekmeği ve tatlıyı kes,dedi.zaten haftanın 3günü havuzda 4günü stepte geçiyor benim,birde çorbayı içince kötü oldum.bu kadar aktivitenin yanında her istediğimi yiyor kilo almıyordum,şimdi yediklerimden kısarak spor eşliğinde kilo vereceğim... çorbaya devam etmesemde sizlerin yanındayım. :)))

evettt kızlar sabah bir kase çorbamla başlamıştım güne
ardından da öğleye kadar bir havuç bir salatalık yedim ve öğle yemeğinde az önce tekrar bir kase çorbamı içtim...
acıkınca salatalıklarım ve havuçlarım bekliyo beni bakalım bugünüde kazasız atlatırım inşallahh

canım havuç ve patates süper kalori içeren yiyecekler... havuç mu yiyorsun YAPMAAAA DURRRRR....

kararlıcım geçmiş olsun canımcımm kıyamam sana........
havucu kestim 1 tane yedimm kahretsin yaaa bilmiodummm :KK43:((((((((

canımcım valla bi lafınla gaza geldim şuan çorbam pişiyo:))a.s. teşekkür ederim. ama evde malzemem çok yoktu. havuç vardı ama bence çorbanın tadını bozduğu için koymadım. lahana soğan bol kırmızı pul biber çok az zeytinyağı ve bol limon. inşallah bişeye benzer normalde severek içiyorum lahana çorbasını ilk defa böyle yaptım bakalım içebilecekmiyim.

kararlıcım geçmiş olsun canımcımm kıyamam sana........
havucu kestim 1 tane yedimm kahretsin yaaa bilmiodummm :KK43:((((((((

canım çok tşkederim.umarım dayanır ve güzel sonuç alırsın desteğe ihtiyacın olursa yaz,diyetin bitene kadar yanındayım.eee beraber başladık yarı yolda bırakmayım seni.kaydirigubbakcemile5

canım çok tşkederim.umarım dayanır ve güzel sonuç alırsın desteğe ihtiyacın olursa yaz,diyetin bitene kadar yanındayım.eee beraber başladık yarı yolda bırakmayım seni.kaydirigubbakcemile5

canım benimmmm çok sağol bitanecimm...
valla şuan için tabiki herzamn yanımda olmanı ve desteğini isterim ama çokkk iyiyim
inşallah hep böyle olur az önce bir tane daha hıyarr yedim akşama kadar böle devam edicem akşamda bir iki kase çorba biras oynak parçalar hihoyyyt
inşallah bu günüde bitiricem...Şeniz

xD dün başLadım bnde 3. günün sonunda bakcaktım kg me ama dayanamadım 1 kg gitmiş :KK70: ay inş. kalıcıdr yaa devam etsn böLe :p

sizede kolay gelsn kızlar xD

X