Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BJKqoliq devam et ve fazlaca limon sık canım
yapabilirsin....
merhaba kızlar
ben bu çorbanın tarfini aradım ama bulamadım.bana yardımcı olurmusunuz.
ben bunu 2 yıl önce denemiştim.bir haftada 6 kilo vermiştim.şimdi tekrar yapmak istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var.
kızlar inanın bende bu aralar irade zayıflığı yaşıyodum ama başlayınca devamı geliyo...
biras cesaret hadiiii 7 gün sonunda tamam uçuk kilolar verip birden dal gibi olamayız belki ama en az inanıyorum 3-4 kilo verilir ve bu çok güsel....
kendinizi 3-4 kilo vermiş hayal edin ve bu çorbayı böle için...
artııı kimyon ve limonla ben içiorum kokusuz çok içilesi diil ama içilebilio en azından....
evettt kızlar sabah bir kase çorbamla başlamıştım güne
ardından da öğleye kadar bir havuç bir salatalık yedim ve öğle yemeğinde az önce tekrar bir kase çorbamı içtim...
acıkınca salatalıklarım ve havuçlarım bekliyo beni bakalım bugünüde kazasız atlatırım inşallahh
kızlar inanın bende bu aralar irade zayıflığı yaşıyodum ama başlayınca devamı geliyo...
biras cesaret hadiiii 7 gün sonunda tamam uçuk kilolar verip birden dal gibi olamayız belki ama en az inanıyorum 3-4 kilo verilir ve bu çok güsel....
kendinizi 3-4 kilo vermiş hayal edin ve bu çorbayı böle için...
artııı kimyon ve limonla ben içiorum kokusuz çok içilesi diil ama içilebilio en azından....
kararlıcım geçmiş olsun canımcımm kıyamam sana........
havucu kestim 1 tane yedimm kahretsin yaaa bilmiodummm ((((((((
canım çok tşkederim.umarım dayanır ve güzel sonuç alırsın desteğe ihtiyacın olursa yaz,diyetin bitene kadar yanındayım.eee beraber başladık yarı yolda bırakmayım seni.kaydirigubbakcemile5