Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar,bende dün akşam çorbamı yaptım ve bugün sabah içmeye başladım,işe gelmeden önce 1 kase içtim,iş yerinede getirdim br yolunu bulup ılıtmaya çalışıp içeceğim,yanımda meyvelerimde var,umarım güzel sonuç alırım..:Saruboceq:

kızlar yaa bişi sorucam 2.gün sebze diyo yaa
ne yediniz ya da ne yenilebilir bana yardımcı olurmusunuz?

kararlıcım beraberr başlamışız inşallah ikimizde güsel sonuçlar lırım kilon kaç buarada
benim 64 bakalım kaç kilo vericem birbirimize destek olalım canımm
birlikten kuvvet doğarmış :))))

buradayım canım ,ben 58 kilo 1,62 boy dayım.ikinci gün bol salatalık domates brokoli v.b yiyecekleri çiğ tüketmeyi düşünüyorum.bugün iyi geçiyor daha acıkmadım:teytey:

canım iyiki beraber başlamışız valla destek oluyosun bana...
bende 1,70 boyunda 64 kiloyum benimde ilk günüm gayet ii kendimi şimdlik süper hissediyorum :))
şuana kadar 1 kase çorba ve 1 elma yedim birasdan öğle yemeğinde 1 elma daha yiyicem
yarın iin sağol kara kara düşünüyodum bende ne yiyim diye canım

evet birlikte başlamamız iyi oldu bende yanıma birilerini arıyordum :) , ilginç bir durum var benim karnım hiç acıkmıyo,şimdi 2 kase öğlen çorbamıda içtim ancak,arada sadece elma yedim 2 saat sonra bir elma daha yerim,dayanmak ve zayıflamak istiyorum.

canım ya çorba deyince tüylerim diken diken oluyooo (
ama madem bende içip geliimm :))
öğleden sonra bende bir elma daha yerim :))

tadı kötü gerçekten,forumu okuyunca ne kadar kötü olabilirki diyordum ama haklılarmış.ne yapalım sabretmek zorundayız. (

eD@HMeT yrn ki sebze yemegi için bi önerim var =) kabak ve palıcan kızartması yapılıo ya =) onu fırında yap üstüne 1 tatlı kasıgı kdr yag gezdır domates sosu da yap ve öyle yemeyi dene..kalorisi de cok az oluyor ve inanılmaz lezzetli =)

evet canım sabredicess...
neysemmm şimdi geldim yemekten zorlada olsa bir küçük kase içtim çorba yemektede tavuklar tatlılar varken...
işin garibi acıkmıyorum bu çorbanın iğrenç tadından olsa gerek....
acıkasım gelmio onu içmek zorunda kalıcam diye :)))

sağol canımcımm tavsiyen için a.s.
ama ben ne kabağı ne de patlıcanı severimm ama bu çorbayı içtiğime göre onları haydayda içerimm kaydirigubbakcemile3
sende yapıyomusun bu diyeti

sağol canımcımm tavsiyen için a.s.
ama ben ne kabağı ne de patlıcanı severimm ama bu çorbayı içtiğime göre onları haydayda içerimm kaydirigubbakcemile3
sende yapıyomusun bu diyeti

evet ben yine müstakbel kayınvalidem yuzunden bozmak zorunda kaldım diyeti..bugun tekrar başladım =)

aa ne güselll
beraberiz seninlede
birde KARARLI var bizimle hadi bakalım :)))
ben bu iğrenç çorbayı içip bu saate geldikten sonra bırakmayı yada kaçamağı düşünmüyorum inş. yapmamda :)))

bende bu hafta kaçamak yapmamaya kararlıyım..biraz da hareket yaparsam 5 kiloyu bulurum büyük ihtimal =)

ne güsel yaaa 5 kilo vermenn
ben kaç kile vericem bakalım 5 versem süperrrrrrrrr olur daha ne isterimki
ozaman hırs yaparımm belki haftaya bile devam ederim valla :)))

ben ilk hafta hiç kaçamak yapmadım ve 4 kilo verdim..spor yaparsam 5e cıkar diye ümit ediyorum kaydirigubbakcemile2 bol su içersen zaten farkı daha cabuk görürsün canım hihoyyyt

bende valla kaçamak yapmıcam ama işim oturarak oyüzden fasla haraket yok bende..
ya ben bide anlamıyorum bu bir haftada 8 kilo verenleri nasıl oluyo bizede sölesinlerr ((

ßööööööö gözümden yaş gelerek içtim ve daha 1. günüm 2 dakka öncee ve kendımı çok kötü hissediyorum inş. etkisini gösterırrr

allah'm sabırrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…