Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

canım ilk yaptığımda listeye aynen uymuştum . sonra uymadım. ama listeye uyarsan daha iyi olur çünki diyetisyenler tarafından hazırlanmış bi liste ve sağlığının bozulmaması için diğer vitaminlerden almak zorundasın.

Hmm anLadım çok teşekkür ederm peki iLk yaptığın ve şuanki yaptığın arasında fark warmı

kiLo açısından abLacım .
yani uyuLsada uyuLmasada kiLo wericemmii puahah açıkça bölEE demek istiyorum xD kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Merhaba :
Dün sizlerin sayesinde bu diyete başladım.Gece hemen çorbamı yaptım Ama tadi çok berbat geliyor zorla içiyorum.Bugun ilk günümdü ama herşeyi kesmedim zor geldi.Bugun sunları yedim
Kahvaltı : Lahana corbası
Öğlen : Lahana corbası,soğan ve domatesten hazırlanmış bir salata.
Akşam : Et dönerr :S

akşam için çok pişmanım.Az öncede soğan suyu içtim. Umarım başarılı olabilirim gerçekten zor ! Tek lahana corbasımı içicez? Başka şeyler yenilebiliyormu :S Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

günaydınnnn kıslarr....
kertemeyenkelecimmm kolay gelsin sana yeni başlamışsın
eğer listeye uyar ve sadece çorba içersen ii sonuç alırsın ama uymazsanda bence verirsin yinede..
kızlar bu arada benim pantalon uçuyooo üzerimden ama ben inatla pazar tartılacağım

kızlar ya bişi sorucam benim pazar bitiyo diyetim hayırlısıyla :))))
diyet listelerindeki 7 günde 7 kilo verdiren diyeti deneyeniniz var mı tek gıda rejimi
ama denesem mi acaba bu bitince hazır midem küçülmüşkenn :S
diyet listesi şöyle ;
1. gün 10 taneye kadar yumurta yenecek.
2. gün yarım kilo domates yarım kilo salatalık
3. gün 1 kg tavuk göğsü
4. gün 1 kg haşlanmış patates
5. gün 1 kg meyva. ancak karpuz kavun gibi şekerli meyvalar değil. erik kiraz vs yenecek
6. gün 1 kg haşlanmış kabak
7. ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto yapılacak.

bu liste lahana çorbası listesinden sora bana çokkk süper geldi devam mı etsem pazartesi bununla acaba ???

Son düzenleme:
kiLo açısından abLacım .
yani uyuLsada uyuLmasada kiLo wericemmii puahah açıkça bölEE demek istiyorum xD kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım listeye uyduğum zaman 1 haftada 1.5 kilo gitti. ondan sonrada hemen hemen aynı şekilde oldu. ama listeyi yaptığım zamanda herşeyi azaltarak yemiştim. listenin dışına çıktığım zamanda diğer yiyecekleri abartmadım ekmek yemedim mesela...

valla kızlar süpeer gidiyorsunuz bende de bugün 3.gün ama biraz incelme var tartıda oynama yok şu regl bitsede anlasam neymiş bu benim bu 3. lahana çorb deneyişim her yapışımda en kötü 3 kilo gitmişti bakalım bu sefer nasıl olacak valla niyetim 60 kadar durma yok bende kilolar yeniyken vereyim gitsin yazda geliyorhihoyyyt

benim de bugün 4. günüm sabah 1 muzla 1 bardak süt içmiştim öğleyi zor ettim eve gider gitmez 1 muz 1 bardak daha süt içtim üzerinede çok leziz çorbamızı içtim :))) o kadar aç hissediyodum ki kendimi çorbanın üzerine 1 muz daha yerim dedim ama tabi artık doyduğum için yemedim:)

Sağol hayatım =)
KızLar bu sabah tek soğan suyu içtim tok tutması için =) Sonrasında öğlen yani az öncede kendime salata hazırladm domates soğan falan =) ve ardından corbamı içtim.Diyete tam uymuyorum.Çünkü aç kalınca başım dönüyor =)

canım ekmek yemediğin sürece sebze meyve yemekle bişey olmaz

eD@HMeT cnm ben maalesef bozdum diyeti..regl olucam ve cnm faslasıyla tatlı istio :s inşallah tekrar başlıcam ama bende patates diyetini düşünüorum bi yandan..hangisine başlasam karar veremedim..

eD@HMeT cnm ben maalesef bozdum diyeti..regl olucam ve cnm faslasıyla tatlı istio :s inşallah tekrar başlıcam ama bende patates diyetini düşünüorum bi yandan..hangisine başlasam karar veremedim..

canım benim canın sağolsun....
bu aralar regl olma günü heralde bende bgn müthiş bi ağrıyla sabah regl oldum ama benim ii yönü regl olduğum zaman hiç bişii canım istemez istesemde yiyip içemem ve öğlede oldu.
sabah 1 kase çorba öğlen bir kase çorba içtim okadar
akşamda tavuğumu yapıp ızgarada yicem.biftek diyo ama tavuğun hem kalorisi daha düşük hemde elimde o var oyüzden...
ama yarın akşam yemekteyiz mecbur bende bozucam sanırımmsenağlama
buarada canım patates diyeti nasıl bişii
ben bu 7 gün diyetine taktım gerçi:1rolleyes:

patates diyeti su sekılde 1. Gün

Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış)

Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)

Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün

Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün

Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. Gün

Sabah: 1 elma, 2 mandalina

Akşam: 2 but tavuk ızgara, haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. Gün

Öğle: 1 elma 2 mandalina

Akşam: 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. Gün

Öğle: 1 elma 1 portakal

Akşam: 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. Gün

Öğle: Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ

Akşam: 3 yumurta teflon tavada, yeşil salata

ve 1 haftada 6 kilo verdiriyormuş..
sanırım ben lahana diyetini uzun süre yaptıgım için tam uygulamasamda bunyem alıstı o yuzden ara vermem daha yararlı olucaktır..

senin 7 günlük diyet lisetende güzele benziyor ancak ben yumurtadan hoşlanmadıgım için bana uzak kalıyor kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim yarından itibaren başlıyorum çorbamı içmeyehihoyyyt ama anlamadıgım bişe var bütün gün sadece bu çorba mı içiliyo :1shok: bide bu diyeti bırakınca verilen kiloların hepsi geri alınıyo mu.. tadının çok kötü olacagını sanmıyorum çünkü ben lahanaya bayılırım çiğ haşlanmış farketmez her türlü yirim :sm_cool: çok sabırsızlanıyorum bi hafta sonunda kaç kilo verebilcem bakalım.. vereceyiniz cevaplar içinde şimdiden teşekkürler.. gelişmeleri yazarm... :teytey:

hoşgeldin canım aramıza...
ben lahanayı kerevizi normaldede sevmem evet ama bu çorba gerçekten kötüü ötesi
ama içilebiliyo mecbur kalınınca...
listede yazılanları tam olarak uygularsanda sabah öğle ve akşam çorbalarının yanında kilo vermemen için bi sebep yok kaydirigubbakcemile2 yanında spor da en güçlendiren şey kilo azalmasını

senin 7 günlük diyet lisetende güzele benziyor ancak ben yumurtadan hoşlanmadıgım için bana uzak kalıyor kaydirigubbakcemile2

canım benim yumurta yerine sende başka bişii bul kalorisi hemen hemen aynı olan ve tüm gün onu ye sonuçta tek gıda rejimi olması zaten önemli olan

valla bilemiyorum Edacım..ama sanırım bi kaç gün kendi halimde takılcam cokacimcoook hazırana kadar 10 kilo versem yeter kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…