Bende bugün itibari ile bitirdim 7 gün oldubugün diäti bitiriyorum. bir hafta sonucunda 2 Kilo gitti. bunu herhangi bir diätle yapsam yine ayni sonucu alirdim. kendi tecrübeme dayanarak söyleyebilecegim lahana corbasi diätinin exstra bir getirisi yok.
sizlere kolay gelsin
BAŞLANGIÇ 66.00
1.GÜN 65.400
2.GÜN 64.300
3.GÜN 63.400
diyet ilerledikçede kilo verme azalmaya başladı acaba neden ki?
KIZLAR BU ÇORBAYI SADECE AKŞAM YEMEGİNDE İÇSEK AZDA OLSA ETKİ EDERMİ ?
Basen sorunu olanlar için dükan 2/0 araştır derim arkadaşım bir aydır yapiyo onda ise yaradiaslinda öyle ama basenlerim cok igrenc dururyor.. bir türlü forma sokamiyorum. sanki midem orda yedigim her sey oraya gidiyor)
Basen sorunu olanlar için dükan 2/0 araştır derim arkadaşım bir aydır yapiyo onda ise yaradi[/QUOT
DÜKAN 2/0 ne anlamadim
KIZLAR BU ÇORBAYI SADECE AKŞAM YEMEGİNDE İÇSEK AZDA OLSA ETKİ EDERMİ ?
Bu çorbayı ne zaman içiyosunuz? Benim 4 kilo vermem lazım ne kadar zamanda verdirir
ben bu hafta sonu yapıp tekrar başlayacağım diyetisyenlerin hep söyledikleri şey verilmesi gereken son 5 kilo japon yapıştırıcısı gibi insana yapışır kalır o son 5 kiloyu vermek için göstereceğiniz çaba ile en az 20 kilo verilir bu yüzden son 5 kiloda sabırlı ve daha gayretli olmamız önerilir . Bu yüzden bizimde sabırlı ve bi o kadarda inatçı olmalıyız biz bu kiloları 1 haftada almadık çabuk giden çabuk geri gelir sizinde belirttiğiniz gibi kilo verme ve kiloyu koruma tekrar kilo vermece şeklinde uygulanırsa daha kalıcı olur. bende çorbayı öyle yapacağım 1 hafta bu çorba 1 hafta dinlenmece kolay gelsin hepimizeson yorumları şimdi gördüm dün yazdığınız bence çok güzel vermişsiniz 3600 çok çok güzel 1 hafta için. tebrik ederimm umarım sağlıklı bi şekilde istediğiniz forma ulaşırsınız. hatta şu an bu sefer 1 hafta bozmadan yapma isteği duymamı sağladınız bu gelişimle
bende çalışan biriyim ve işyerinde ısıtma imkanım yok sabah ve akşam içiyorum öğlenleride o gün çorbanın yanında yemem gerekenleri yiyorumbu çorbaya bende pazartesi gününden itibaren başlayacağım herkes çok öneriyor.
ama bende sadece akşam tüketebilirim çorbayı çünkü çalışıyorum iş yerine getirsem bile ısıtacak bi yer yok maalesef
sizde durumlar nedir?
akşamları sadece bu çorbayı içseniz etkisi olur çünki içinde sadece lahana yok, soğan, kereviz, maydanoz biber hepsi birbirinden yararlı... Ama çoık etkisi olmaz hiç yoktan iyidir
Ben tarifi baya bi değiştirdim bakalım bu işe yarayacak mı daha önce 15 kilo vermiştim şimdi yaptığım tarif işe yararsa buraya yazarım tekrar tarifi merak eden olursa
Lahana,havuç,nane,bulyon,salça,zeytin yağı kullandım sadece tadıda çok güzel oldu